Ναι την αίτηση την κάνετε κανονικά!
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Στην 9κ πήραν αναβολή ναι απλά ακόμα δεν έχουν καλεστεί να δώσουν 1.5 χρόνο μετά
-
Επισκέπτης
Παιδιά το χαρτί του ορθοπεδικού καθώς κ τα υπόλοιπα απαραίτητα προσόντα απλά θα τα έχουμε ανεβασμένα στο μητρωο μας ; Δεν τα βάζουμε στην αίτηση; Όταν μας ζητηθεί θα τα ανεβάσουμε από το μητρωο μας; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει; Ευχαριστώ πολύ
-
Stratiotis94
-
Επισκέπτης
Είχατε δηλώσει στην 9κ κ είστε με αναβολή; Λογικά όταν καλέσουν κ τους επόμενους επιλαχόντες για τις θέσεις που εκκρεμούν θα καλέσουν κ εσάς.
-
Επισκέπτης
Πρόβλεψη για βάση με εμπειρία και χωρίς για ΔΕ;
-
Επισκέπτης
-
NikiTenak
Την πατησα δικαστικη και εκανα σαν ΤΕ και εμεινα εκτος. Σαν ΔΕ εχει πολλες θεσεις δεν ξανα κανω το ιδιο λαθος.! Με τοσα μεταπτυχιακα ξενες γλωσσες δεν υπαρχει ελπιδα.
-
Επισκέπτης
Βάση λέμε όχι με ποσό θα μπουν οι πρώτοι. Αυτό που λες είναι πάρα πολύ ψηλά. Όποιος έχει τόσα προσόντα δημοτικός αστυνομικός θα μπει με διδακτορικά γλώσσες και μεταπτυχιακά;
-
Επισκέπτης
Εγω σαν ΤΕ εχω 7.4 πτυχιο,prof Αγγλικα,84 μηνες εμπειριας,2 μεταπτυχιακα ΚΑΙ ΑΝ προλαβει και βγει Ισπανικα Β2 που δεν το βλεπω. Ποσα μορια ειναι;+ τα προαπαιτουμενα. Αξιζει ως ΤΕ η να δηλωσω ΔΕ με 19 βαθμο απολυτηριο?
-
Επισκέπτης
εγω εχω περιπου 1300 μορια και ΝΑΙ θα μπω διοτι γυρναω μετα απο χρονια στην Αθηνα στο τοπο μου. Αρα ΝΑΙ πολλοι θα δηλωσουν σε ΤΕ και ΠΕ τοσα πτυχια.
-
Επισκέπτης
εγω εχω περιπου 1300 μορια και ΝΑΙ θα μπω διοτι γυρναω μετα απο χρονια στην Αθηνα στο τοπο μου. Αρα ΝΑΙ πολλοι θα δηλωσουν σε ΤΕ και ΠΕ τοσα πτυχια.
-
NickGlout
κατάλαβα, μακριά απο ΠΕ και ΤΕ δηλαδή χαχαχαχ! Επιστήμονες θα μπουν. Παμε για ΔΕ με παραπάνω θέσεις και ίσως και ελπίδες.!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 12:10 pmεγω εχω περιπου 1300 μορια και ΝΑΙ θα μπω διοτι γυρναω μετα απο χρονια στην Αθηνα στο τοπο μου. Αρα ΝΑΙ πολλοι θα δηλωσουν σε ΤΕ και ΠΕ τοσα πτυχια.
-
Επισκέπτης
προχειρα γυρω στα 1350+ χωρις τη δευτερη ξενη γλωσσα. Σαν ΤΕ εννοειται.!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες