Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Και γω εδωσα ελπιζω να τα περασα τα αθληματα. Η σειρα καταταξης ειναι το Α. Μ στον πινακα κλειθεντων; Εγω με 3100 εχω καμια ελπιδα;
Λαθος παιδια ο προηγουμενος ειμαι. Εχω κοντα στο 380 σειρα καταταξης στο β επικουρικο
Νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάξετε τα μόρια σας. Λογικα αυτό γκρουπ των επιλαχοντων πρέπει να παίζει στα 700-800 μορια. Στο προηγούμενο γκρουπ επιλαχοντων έπαιζαν ατομα από 750-950... Και φυσικά από τα άτομα αυτά είναι αρκετά που περιμένουν προσληψη αν δεν έχουν μεταπηδήσει σε άλλες προκηρύξεις...
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά. Αλλά μην τα κάνετε τόσο τραγικά τα πράγματα με τα αθληματα. Αν δεν έχετε επαφή το καταλαβαίνω απλά δεν είναι τιποτα τα συγκεκριμένα αθληματα και δεν το λεω υπεροπτικά. Απλώς μην φοβίζουμε και άδικα παιδιά που τώρα ξεκινούν τις προπονησεις για παρόμοιες προκηρυξεις. Μπράβο που το καταφέρατε το ότι είστε 36 ετών δε λέει κάτι δεν είστε μεγάλος. Και πάλι καλή επιτυχία
Τώρα είδα τα μόρια εγώ πάντως που είμαι σε αυτό το γκρουπ που δώσαμε τώρα τα αθλήματα έχω 908 μορια
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 64
Καλημέρα φίλε ord από ότι βλέπω έχεις αρκετά μόρια είχες δηλώσει μήπως μια η δυο περιοχές και δεν σε είχανε καλέσει νωρίτερα για αθλήματα;
Καλημέρα. Εγώ που έψαξα βρήκα ότι έχω 955 μόρια.
Ναι έτσι ακριβώς φίλε είχα δηλώσει 2 περιοχες
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 64
Οπότε φίλε μου η λογική λέει ότι για να σε κάλεσαν ίσως υπάρχει κενό σε αυτές τις θέσεις.
Εσείς με πάνω από 900 μορια έχετε δηλώσει και αθηνα; Γιατί τα περισσότερα κενα είναι εκεί.
Εγώ προσωπικά φίλε μου όχι. Μόνο 2 έχω δηλώσει και Αθήνα όχι και ήμουν και εγώ στο γκρουπ αύτο για τα αθλήματα.
Όσοι δεν έχετε δηλώσει Αθήνα, αρχίστε να το ξεγράφετε σιγά σιγά από το μυαλό σας. Σχεδόν όλες οι θέσεις αφορούν εκεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες