Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Μπορώ να κάνω αίτηση για την ΔΑ ενώ είμαι στρατό και απολύομαι τον Ιούνιο; Στην προκήρυξη γράφει "Οι άνδρες κατά τον χρόνο διορισμού πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις".
Οκ. Αν δεν έχεις αρκετα extra (μεταπτυχιακά κλπ) που να σ δώσουν μονάδες τότε έχεις πιο πολλές πιθανότητες για ΔΕ.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 7:05 pmΓιατί ο βαθμός απολυτηρίου μου είναι καλύτερος από αυτόν του πτυχίου μου και γιατί για ΔΕ είναι περισσότερες θέσεις από ότι οι ΠΕTheo88 έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 6:44 pmΑμα έχεις πτυχίο ΑΕΙ γιατί να πας για ΔΕ ;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 5:47 pm Αυτο για την 5ετια το γραφει καπου κατω στη προκυρηξη με μικρα οπως το εγραφε στης δικαστικης.
Να ρωτησω κατι, εμπειρια τι μπορει να πιαστει στους ΔΕ ρε παιδια; Υπαλληλος γραφειου (διοικητικη θεση) υπαρχει περιπτωση η να παμε για ΠΕ μπας και; Φυλακες, σωματα ασφαλειας;
Απλά η θέση στην οποια θα μπεις δεν είναι η ίδια με τον αν έμπαινες με ΠΕ.
Αλλά για να είσαι σίγουρος κανε μια ερώτηση στον ΑΣΕΠ
Ρε διασωστη, επειδή έχω μπερδευτεί, στους ΠΕ, χωρίς και με εμπειρία, με λίγα λόγια γενικές θέσεις, δεν μπορώ να καταλάβω πόσες θέσεις μένουν ακριβώς αν αφαιρέσω τις ειδικές κατηγορίες; Μπορείς να δώσεις τη βοήθεια σου?
Αλλες θεσεις λενε απλα ΔΕ Δημοτικης Αστυνομιας και αλλες λενε ΔΕ Ειδικο Ενστολο Προσωπικο. Ποια η διαφορα;
- Grigoris_guard
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Δ.Ε Φύλακας
- Επικοινωνία:
Εαν κάποιος από τους υποψήφιους θέλει να ενημερώνεται και από το facebook έχει φτιαχτεί και μία ομάδα η οποία είναι για αυτό το σκοπό:https://www.facebook.com/groups/1315330 ... group_link
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 14
Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους. Όλοι το ίδιο είναι.
Γνωρίζει κάποιος που θα είναι τελικά οι σχολές εκπαίδευσης δεν αναφέρει κάτι παρόμοιο μέσα στην προκήρυξη
Καλησπέρα ! Αν μπώ ώς ΔΕ (ενώ έχω ήδη πτυχίο ΑΕΙ και μάστερ) είναι βέβαιο ότι θα με κάνουν μετάταξη ώς ΠΕ η θα πρέπει να υπάρξει κάποιο κενό ΠΕ για να το διεκδικήσω εγώ; Αν ναί μετά απο πόσα χρόνια... Ευχαριστώ πολύ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 14
Στα 7 χρόνια και αν υπάρχει κενή οργανική θέση.
Εχει διαφορα στην εμπειρια.!Diasostis31 έγραψε: Σάβ Φεβ 24, 2024 2:06 pm Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους. Όλοι το ίδιο είναι.
Το φεκ της δημοτικης δεν αναγραφει τα κριτηρια μοριοδοτησης. Πχ απολυτηριο λυκειου επι τοσο... Γιατι ; Δεν ισχυει πια ;
Στην συγκεκριμενη προκυριξη επειδη ΔΕΝ ειναι σωμα ασφαλειας στους ΠΕ και ΤΕ θα μπουν ολοι με μεταπτυχιακα κτλ. Αρα οι βασεις θα πανε στο ΘΕΟ+ την εμπειρια μαζι εννοειται... Οι θεσεις ειναι μετρημενες σε σχεση με ΔΕ οποτε λεω κανω τα χαρτια μου σαν ΔΕ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες