Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ggiannis777

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από ggiannis777 »

Μπορώ να κάνω αίτηση για την ΔΑ ενώ είμαι στρατό και απολύομαι τον Ιούνιο; Στην προκήρυξη γράφει "Οι άνδρες κατά τον χρόνο διορισμού πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις".
Theo88

Δημοσίευση από Theo88 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 7:05 pm
Theo88 έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 6:44 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 5:47 pm Αυτο για την 5ετια το γραφει καπου κατω στη προκυρηξη με μικρα οπως το εγραφε στης δικαστικης.
Να ρωτησω κατι, εμπειρια τι μπορει να πιαστει στους ΔΕ ρε παιδια; Υπαλληλος γραφειου (διοικητικη θεση) υπαρχει περιπτωση η να παμε για ΠΕ μπας και; Φυλακες, σωματα ασφαλειας;
Αμα έχεις πτυχίο ΑΕΙ γιατί να πας για ΔΕ ;
Γιατί ο βαθμός απολυτηρίου μου είναι καλύτερος από αυτόν του πτυχίου μου και γιατί για ΔΕ είναι περισσότερες θέσεις από ότι οι ΠΕ
Οκ. Αν δεν έχεις αρκετα extra (μεταπτυχιακά κλπ) που να σ δώσουν μονάδες τότε έχεις πιο πολλές πιθανότητες για ΔΕ.
Απλά η θέση στην οποια θα μπεις δεν είναι η ίδια με τον αν έμπαινες με ΠΕ.
Theo88

Δημοσίευση από Theo88 »

ggiannis777 έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 7:07 pm Μπορώ να κάνω αίτηση για την ΔΑ ενώ είμαι στρατό και απολύομαι τον Ιούνιο; Στην προκήρυξη γράφει "Οι άνδρες κατά τον χρόνο διορισμού πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις".
Δυστυχώς όχι φίλε
Theo88

Δημοσίευση από Theo88 »

Theo88 έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 7:34 pm
ggiannis777 έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 7:07 pm Μπορώ να κάνω αίτηση για την ΔΑ ενώ είμαι στρατό και απολύομαι τον Ιούνιο; Στην προκήρυξη γράφει "Οι άνδρες κατά τον χρόνο διορισμού πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις".
Δυστυχώς όχι φίλε
Αλλά για να είσαι σίγουρος κανε μια ερώτηση στον ΑΣΕΠ
Soldat

Δημοσίευση από Soldat »

Ρε διασωστη, επειδή έχω μπερδευτεί, στους ΠΕ, χωρίς και με εμπειρία, με λίγα λόγια γενικές θέσεις, δεν μπορώ να καταλάβω πόσες θέσεις μένουν ακριβώς αν αφαιρέσω τις ειδικές κατηγορίες; Μπορείς να δώσεις τη βοήθεια σου?
Eppisi12

Δημοσίευση από Eppisi12 »

Αλλες θεσεις λενε απλα ΔΕ Δημοτικης Αστυνομιας και αλλες λενε ΔΕ Ειδικο Ενστολο Προσωπικο. Ποια η διαφορα;
Άβαταρ μέλους
Grigoris_guard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Δ.Ε Φύλακας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Grigoris_guard »

Εαν κάποιος από τους υποψήφιους θέλει να ενημερώνεται και από το facebook έχει φτιαχτεί και μία ομάδα η οποία είναι για αυτό το σκοπό:https://www.facebook.com/groups/1315330 ... group_link
BlackJack
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από BlackJack »

Eppisi12 έγραψε: Σάβ Φεβ 24, 2024 9:16 am Αλλες θεσεις λενε απλα ΔΕ Δημοτικης Αστυνομιας και αλλες λενε ΔΕ Ειδικο Ενστολο Προσωπικο. Ποια η διαφορα;
Χωρίς να είμαι σίγουρος, ίσως δεν υπάρχει καμία διαφορά, απλά έτσι έχει περάσει τον τίτλο της θέσης ο εκάστοτε Δήμος.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους. Όλοι το ίδιο είναι.
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

Γνωρίζει κάποιος που θα είναι τελικά οι σχολές εκπαίδευσης δεν αναφέρει κάτι παρόμοιο μέσα στην προκήρυξη
Andr1

Δημοσίευση από Andr1 »

Καλησπέρα ! Αν μπώ ώς ΔΕ (ενώ έχω ήδη πτυχίο ΑΕΙ και μάστερ) είναι βέβαιο ότι θα με κάνουν μετάταξη ώς ΠΕ η θα πρέπει να υπάρξει κάποιο κενό ΠΕ για να το διεκδικήσω εγώ; Αν ναί μετά απο πόσα χρόνια... Ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Andr1 έγραψε: Κυρ Φεβ 25, 2024 6:05 pm Καλησπέρα ! Αν μπώ ώς ΔΕ (ενώ έχω ήδη πτυχίο ΑΕΙ και μάστερ) είναι βέβαιο ότι θα με κάνουν μετάταξη ώς ΠΕ η θα πρέπει να υπάρξει κάποιο κενό ΠΕ για να το διεκδικήσω εγώ; Αν ναί μετά απο πόσα χρόνια... Ευχαριστώ πολύ
Στα 7 χρόνια και αν υπάρχει κενή οργανική θέση.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Φεβ 24, 2024 2:06 pm Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ τους. Όλοι το ίδιο είναι.
Εχει διαφορα στην εμπειρια.!
tommythedog

Δημοσίευση από tommythedog »

Το φεκ της δημοτικης δεν αναγραφει τα κριτηρια μοριοδοτησης. Πχ απολυτηριο λυκειου επι τοσο... Γιατι ; Δεν ισχυει πια ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στην συγκεκριμενη προκυριξη επειδη ΔΕΝ ειναι σωμα ασφαλειας στους ΠΕ και ΤΕ θα μπουν ολοι με μεταπτυχιακα κτλ. Αρα οι βασεις θα πανε στο ΘΕΟ+ την εμπειρια μαζι εννοειται... Οι θεσεις ειναι μετρημενες σε σχεση με ΔΕ οποτε λεω κανω τα χαρτια μου σαν ΔΕ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες