Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ ότι σε περίπτωση π βγάλει προκ για εποχικούς δεν μας συμφέρει γιατί δεν θα υπάρχουν πολλά κενά λογω το ότι κόπηκαν από εμοδε. Όποτε πάλι τον ήπιαμε
μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα
1000% θα βγάλει για εποχικούς δν παίζει να μην βγάλει… μ όσους ξέρω που μ έχουν πει πληροφορίες π πέφτουν μέσα τις περισσότερες φορές μ λένε ότι θ βγάλει το συζητάνε ήδη ν γίνει …. Μακαρι
Ακόμα καλούν κόσμο στους εμοδε οπότε θεωρώ μέχρι να τελειώσουν εκεί όλες τις διαδικασίες και να αποφασίσουν πόσους εποχικούς θα πάρουν και που λογικά μέσα Απριλίου το αργότερο θα σκάσει.
Αν φτάσει μέσα Απριλίου και δεν κουνιέται τίποτα, κλάφτε τα, για φέτος! Έχει και Μεγάλη Βδομάδα, τέλος Απριλίου! Αν δεν βγει πιο νωρίς, καληνύχτα Μαργαρίτα. Αν και η μία παλιά προκ είχε βγει και Μάιο.
Μην ξενέρωσαν και πολλοί εποχικοί και φύγουνε παιδιά και σκάσει καμιά 1200αρα προκήρυξη και γίναμε σίγουρα μετά. Κακό αυτό που λέω αλλά ντάξει μας βολεύει προσωπικά. Ο καθένας την πάρτη του κοιτάει έτσι και αλλιώς. Είδατε σε νήμα εμοδέ δεν μπήκε κανείς να απαντήσει στα παιδιά που ρωρούσαν τι παίζει.'Άπαξ και βάλουν τα μπλε δεν κοιτάνε πίσω...
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 14
Εγώ θεωρώ ότι έχω πολλά μόρια.
Οστοσω δεν θα δηλώσω απαραίτητα μπροστά από το σπίτι μου έχω ταλαιπωρηθεί δεν μπορώ άλλο.
Θα δω πως θα κυμανθούν οι θέσεις και αναλόγως.
Εάν βγει κουράστηκα πια τις κοροϊδίες κουράστηκα.
Μπορεί να πει επιφυλάκες κάθε μέρα. Τράβηγμα από τελευταίους στη λίστα του 20 πρέπει να βγει προκυρηξη εδώ Κ τώρα η βγαίνει η άντε και στο...
Οστοσω δεν θα δηλώσω απαραίτητα μπροστά από το σπίτι μου έχω ταλαιπωρηθεί δεν μπορώ άλλο.
Θα δω πως θα κυμανθούν οι θέσεις και αναλόγως.
Εάν βγει κουράστηκα πια τις κοροϊδίες κουράστηκα.
Μπορεί να πει επιφυλάκες κάθε μέρα. Τράβηγμα από τελευταίους στη λίστα του 20 πρέπει να βγει προκυρηξη εδώ Κ τώρα η βγαίνει η άντε και στο...
Μην απογοητεύεστε ακόμα. Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Να δούμε. Οι προκηρύξεις τα έχουν αυτά.
Μόνοι σας κάθεστε αγχώνεστε παιδιά. Να ολοκληρωθεί εμοδέ πρώτα και μετά όλα θα γίνουν.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν στην προκυριξη θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν και όσοι είναι ήδη εποχικοί;
Όσοι έιναι του 20, έχουν ένα χρόνο ακόμα σύμβαση, άρα δεν συμμετέχουν. Οι του 19, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα απογίνουν. Αν δεν ανανεώσουν, ίσως σε μία νέα προκ, να μπορούν να συμμετέχουν. Το νόημα είναι, να περάσεις στο επόμενο στάδιο, της μονιμοποίησης, με το έναν ή τον άλλο τρόπο.Volunteer έγραψε: Σάβ Φεβ 24, 2024 4:33 pm Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς αν στην προκυριξη θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν και όσοι είναι ήδη εποχικοί;
Να κάνω μια ερώτηση …. Και του χρόνου πάλι ΕΜΟΔΕ θα βγει; Δηλαδή με ΕΜΟΔΕ θα καλύψει τα 3000+ κενά; Είμαι εποχικός και δεν μου αρέσει καθόλου το κομμάτι ΕΜΟΔΕ
Μην πέσετε να με φάτε παιδιά αλλά νομίζω πολλοί θα συμφωνούσαν μαζί μου
Μην πέσετε να με φάτε παιδιά αλλά νομίζω πολλοί θα συμφωνούσαν μαζί μου
Δεν θα παρει εποχικους φετος. Ισως του χρονου παιδια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες