Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Volunteer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Volunteer »

Politis1994 έγραψε: Παρ Φεβ 16, 2024 4:49 pm Εθελοντής πυροσβέστης 5 χρόνια και με μόρια αρκετά περιμένω επιτέλους να βγει η προκήρυξη αλλιώς δε ξέρω πόσο θα πάει πια η κοροϊδία.
Μπορεί απλά να βγει πανελλαδική πρόσληψη για κάλυψη κενών το σωστό και δίκαιο είναι νέα προκυρηξη έλεος πια.
Σε ποια ΔΙΠΥΝ θα τα κάνεις τα χαρτιά;
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά τι θα γίνει. Και που ξέρουμε αντί για εποχικών αν κάνει μια γενικών καθηκόντων για σταθμούς για να μπούνε όσοι εποχικοί έμειναν εκτός λόγο ορίων ηλικίας εμοδέ. Εκεί τον ήπιαμε.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Tsolias έγραψε: Σάβ Φεβ 17, 2024 1:30 pm Κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά τι θα γίνει. Και που ξέρουμε αντί για εποχικών αν κάνει μια γενικών καθηκόντων για σταθμούς για να μπούνε όσοι εποχικοί έμειναν εκτός λόγο ορίων ηλικίας εμοδέ. Εκεί τον ήπιαμε.
Εκεί, φίλε μου, δεν τον ήπιαμε απλώς, καθήσαμε πάνω κιόλας! Και θα λέμε και ευχαριστώ!
Pamee

Δημοσίευση από Pamee »

Καλησπερα ομάδα λίγο ψιλό άσχετο με το συγκεκριμένο φόρουμ…σήμερα έδινε ο Ξαδερφος μ αθλήματα για εμοδε και μου είπε ότι όντως ήταν πολύ αυστηροί με τις επαναλήψεις κ τους χρόνους και κόπηκαν αρκετά άτομα…όποτε είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι θα είναι αυστηρά φέτος. Κρίμα για πολλους εποχικούς που κόπηκαν…εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για ολους
Pamee

Δημοσίευση από Pamee »

Καλησπερα ομάδα λίγο ψιλό άσχετο με το συγκεκριμένο φόρουμ…σήμερα έδινε ο Ξαδερφος μ αθλήματα για εμοδε και μου είπε ότι όντως ήταν πολύ αυστηροί με τις επαναλήψεις κ τους χρόνους και κόπηκαν αρκετά άτομα…όποτε είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι θα είναι αυστηρά φέτος. Κρίμα για πολλους εποχικούς που κόπηκαν…εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για ολους
Pamee

Δημοσίευση από Pamee »

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Λογικό το βρίσκω. Από τη στιγμή πού:
1) η συντριπτική πλειοψηφία έχει βγάλει ειδικές δυνάμεις
2) σε αυτά ακριβώς τα μόρια των εδ πάτησαν για να μπουν και αρχικά εποχικοί
3) μπαίνουν σε μια μονάδα που λιώνει στα βουνά και λέγονται δασο-κομμαντο

Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να βγάλουν τα αθλήματα στους χρόνους που πρέπει (που ας μη κοροϊδεύομαστε δεν είναι κάτι φοβερό) εφόσον προέρχονται από ειδικές και εξαρχής για αυτό μπήκαν. Πυροσβεστικό σώμα λέγεται όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Και πολύ καλά κάνουν και είναι αυστηροί. Δεν πιάνεις τα όρια, δεν μπαίνεις. Τόσους μήνες είχαν να προετοιμαστούν, τι έκαναν;
Pamee

Δημοσίευση από Pamee »

Εννοείτε κ πολύ καλά κάνουν κ είναι αυστηροί έτσι πρέπει …είχαν ακριβώς 2 μήνες να προετοιμαστούν …αλλά σίγουρα πιστεύω θα παίξει τηλέφωνο κ κάποιοι θα περάσουν δικιά μ γνώμη χωρίς να μ έχει πει κάποιος κάτι. Μπορεί να λέω και βλακείες
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Καλά ναι σίγουρα το πιστεύω και εγώ αυτό. Ελλάδα είσαι. Στα μόρια δεν γίνεται να κάνουν κάτι τετοιο και στα υγειονομικά φαντάζομαι γιατί όλα είναι φανερά.'Αμα έχεις ζάχαρο πχ που να το κρύψεις δεν γίνεται. Αλλά πχ σε αθλήματα και σε ψυχοτεχνικά είμαι σίγουρος ότι γίνεται και ας λένε ότι θέλουν. Ξέρω προσωπική ιστορία από επόπ πκε υγειονομικά σε μανίκια στα χέρια να περνάει.
Volunteer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Volunteer »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 19, 2024 1:41 pm Λογικό το βρίσκω. Από τη στιγμή πού:
1) η συντριπτική πλειοψηφία έχει βγάλει ειδικές δυνάμεις
2) σε αυτά ακριβώς τα μόρια των εδ πάτησαν για να μπουν και αρχικά εποχικοί
3) μπαίνουν σε μια μονάδα που λιώνει στα βουνά και λέγονται δασο-κομμαντο

Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να βγάλουν τα αθλήματα στους χρόνους που πρέπει (που ας μη κοροϊδεύομαστε δεν είναι κάτι φοβερό) εφόσον προέρχονται από ειδικές και εξαρχής για αυτό μπήκαν. Πυροσβεστικό σώμα λέγεται όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Φίλε μου σαν να βγάζεις λίγο κακία. Άποψη μου. Μάλλον δεν έχεις ιδέα από πυροσβεστική. Έχεις πάρει μάνικα ποτέ με πίεση στα χέρια σου; Φαντάσου να κάνεις επέμβαση σε μέτωπο στο βουνό με περπάτημα σε ανηφόρα και ώρες εργασίας ατελείωτες. Θελει ψυχή και θέληση. Τι να το κάνω εγώ το τρέξιμο στα αθλήματα και 3 έλξεις εκεί θα φανεί πιστεύεις η δύναμή σου; Όχι απλά αυτές είναι κάποιες τυπικές διαδικασίες για την πρόσληψη στο σώμα.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φίλε μου είμαι 4 χρόνια εθελοντής πυροσβέστης και σε βουνό έχω ανέβει και μάνικα έχω κρατήσει και διασώσεις έχω κάνει και άλλα πολλά. Αλλά μην ακούω δεν φαίνεται εκεί η δύναμη σου. Τα αθλήματα είναι τα τυπικά που ζητάνε στις περισσότερες προκηρύξεις. Αν αρχίσουμε να αναθεωρούμε με το εκεί δεν φαίνεται η δύναμη σου κτλ τότε θα φτάσουμε στο δεν θα έπρεπε να έχει αθλήματα. Καλώς ή κακώς τα όρια είναι αυτά. Οι εποχικοί τόσο καιρό γκρινιάζουν για μονιμοποίηση και μονιμοποίηση. Ορίστε η ευκαιρία τους λοιπόν. Να τρέξουν να περάσουν.
Pamee

Δημοσίευση από Pamee »

Για μενα όσοι κόπηκαν σήμερα στα αθλήματα λόγο το ότι δεν προετοιμάστηκαν τόσο καιρό η έβλεπες 28-30 χρόνων άνθρωποι να μν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του σώματο τους τι να πω πραγματικά. Τι Μανίκα να σηκώσουν μετά αυτοί η ποσό να περπατήσουν αυτοί; Με φόρτο πάνω τους; Κλπ κλπ που θα τους τύχουν στα βουνά…όποτε αυτά τα εύκολα αθλήματα κάτι δείχνουν …
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά, αν κοπούν πολλοί εποχικοί από εμοδε, τότε δεν μας πολύ συμφέρει, γιατί, σε μία ενδεχόμενη προκ, με λιγότερα κενά, θα είναι και λιγότερες οι θέσεις ή μπορεί και να μην καλυφθούν, για φέτος έστω. Θέλουμε να μπουν όσοι περισσότεροι και για τους ίδιους φυσικά, για να επιβραβευτεί και ο κόπος τους, σε τόσες αντιπυρικές, αλλά για να προκύψουν και περισσότερα κενά. Βέβαια, αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αθλήματα, τι να πω!
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Δεν μας πειράζει εμάς. Θα μπούνε επιλαχόντες που είναι πάλι εποχικοί. Όσοι είναι να μπούνε εποχικοί θα είναι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 7 επισκέπτες