Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ord

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από ord »

Ναι 680 και με κάποια επιδόματα φτάνεις εκεί στα 780 γι'αυτό είπα περίπου 800. Δεν το συζητώ έκτος νόμου σου είναι πολύ δύσκολα και είναι και ένας από τους βασικούς λόγους παραιτησεων
ord

Δημοσίευση από ord »

Πόσοι πιστεύετε ότι θα περάσουν από τους 360 σύμφωνα με κάποιον που έχει εμπειρία; Που έχει ξανά πάρει μέρος σε αθλητικές δοκιμασιες
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν μπορείς να γνωρίζεις με σιγουριά. Θα υπάρχουν άτομα στα 37-38 τους χρονια με κακή φυσική κατάσταση που θα τρέξουν. Φυσιολογικα θα περνούσαν οι μισοί τουλάχιστον. Με αυτά τα δεδομένα όμως μπορεί να πέσεις αρκετά...
ord

Δημοσίευση από ord »

Ναι όντως λογικό επίσης τα αθλήματα αυτά θέλουν προπόνηση έχουν απαιτητικό χρόνο όλη η δυσκολία βασικά είναι τα 1000 μέτρα όσοι περάσουν εκεί μετα δεν υπάρχει θέμα
Επισκέπτης

Ζήτημα να περασουν θα ναι λίγα τα άτομα πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξερεις. Στα 1000 και στα 100 κόβονται σχεδόν όλοι.
ord

Δημοσίευση από ord »

Αν βγει το χιλιαρι είναι γιατί θέλει συγκεκριμένο Ρυθμό και ας μην ξεχνάμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας θα είναι 30 και δεν είμαστε 18 που δινουν πανελλήνιες
Jacky

Δημοσίευση από Jacky »

Παιδια και γω επιλαχων απο λαρισα 36 χρονων. Ειναι κανεις απο δω γυρω να κατεβουμε μαζι. Υπαρχει αμαξι, εξοδα μισα μισα. Κοβουνε αβερτα; Γιατι εχω μετρια φυσικη κατασταση
Επισκέπτης

Φίλε τζακυ αν δεν είσαι στους χρονους κρίμα τα έξοδα. Αν το κανείς 4.21 θα σε κόψουν δεν χαρίζουν. Καλή επιτυχία
ord

Δημοσίευση από ord »

Παιδιά κάθε επιτροπή είναι διαφορετική εξαρτάται από τα άτομα που είναι στην ομάδα υπάρχουν επιτροπες που κόβουν για δευτερόλεπτα και υπάρχουν και άλλες που λαμβάνουν υπόψη πολλούς παράγοντες
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι της 6κ δίνουν με ψηφιακό τσιπ και περνάει ο χρόνος τερματισμού ηλεκτρονικά.
Δεν είναι στο χέρι της επιτροπής αν θα σε κόψει στα 4.23 πχ
Σε κόβει αυτόματα το σύστημα στα 4.21
ord

Δημοσίευση από ord »

Δεν είναι όλοι η 6 κ με τσιπακι η προηγούμενοι επιλαχόντες δεν είχαν τώρα τι θα γίνει δε ξέρω εκείνο που ξέρω είναι ότι όταν στην ομάδα των ατόμων που τρέχουν είναι όλοι στο ίδιο πάνω κάτω επίπεδο δεν κόβουν 40 άτομα
Επισκέπτης

Φίλε ord δεν τα ξερεις μάλλον καλά. Όσο μαζί κ να τρεχεις με τον άλλο κάποια στιγμή θα ξεχωρίσεις αν πουν πχ στον άλλο 4.18 εσυ που είσαι λίγο πιο πίσω δεν θα σου πουν 4.20 αλλά 4.21. Τεσπα όπως κ να έχει οποιος δεν είναι στον χρόνο ας το σκεφτεί να πάει γιατί είναι άσχημο. Όταν έδινα εγώ προσωπικά να βλεπω άτομα να κόβονται κ να μας κοιτάνε εμάς που περάσαμε με μια στενοχώρια που ήθελαν να συνεχίσουν κ εκείνοι. Παλέψτε το να είστε στο χρόνο
ord

Δημοσίευση από ord »

Έχεις απόλυτο δίκαιο σ αυτό θέλει να παλέψουμε με τον χρόνο δεν αμφιβάλλω καθόλου εγώ μετά από 2 μήνες εγώ δεν είχα ιδέα από τρέξιμο και χρόνους και τώρα ίσα ίσα το βγάζω στο οριο
ord

Δημοσίευση από ord »

Ξέρει κανείς αν σε περίπτωση που κοπεις για λίγο αν έχεις δεύτερη ευκαιρία;
Επισκέπτης

ord έγραψε: Σάβ Φεβ 17, 2024 7:04 pm Ξέρει κανείς αν σε περίπτωση που κοπεις για λίγο αν έχεις δεύτερη ευκαιρία;
Φυσικά και δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία. Το πρόβλημα είναι ότι αν κοπεις στο 1000αρι την πρώτη μέρα, δεν ενημερώνεσαι ότι κοπηκες και αναγκαστικά πας και την επόμενη μέρα να δώσεις και τα υπόλοιπα αθληματα. Μόνο αν εγκαταληψεις ξερεις οτι κοπηκες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες