Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από niasimas »

Πρώτον, το σενάριο για όρια 28 πολίτες και 35 εθελοντές, δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη στο μυαλό, που λέει και το τραγούδι! Τα όρια θα είναι όλα κοινά, για πολιτες και εθελοντές και άλλα για οδηγούς. Τώρα, αν δεν λυθεί το θέμα των 19ηδων, που είναι ξεκρέμαστοι και τα τελικά με εμοδε, για να φανούν τα πραγματικά κενά, δεν θα γίνει καμία συζήτηση για νέα προκ. Όταν αναφέρουμε κάτι, να προσδιορίζουμε αν πρόκειται για προσωπική εκτίμηση ή πληροφορία. Επίσημα ή ανεπίσημα, λοιπόν, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα. Δεύτερον, για την μοριοδότηση, η λογική λέει ότι δεν θα αλλάξει, αλλά αν προστεθούν πράγματα, καλό θα είναι για εμάς, να μαζέψουμε περισσότερα. Το ότι μπήκαν, στις παλιότερες με μηδέν μόρια, θέλω περισσότερες πληροφορίες, αν ισχύει, από το παιδί που το ανέφερε.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Δεν κάθομαι τώρα να ψάξω και όλους τους επιλαχόντες που πήρε τόσα χρόνια στους εποχικούς αλλά πάνε στην λίστα που ανέβασε σμρ η εμοδέ. Μέσα σε αυτούς πέρασαν και άτομα με 5 αντιπυρικές και 2 μόρια από το δίπλωμα Γ. Άρα σε εποχικούς είχαν 0 μόρια ή τα 2 μόρια της ανεργίας. Δεν γίνεται να είχαν κάτι άλλο.

Τι θέλω να πω με αυτό, ότι όσα μόρια και να έχει κάποιος καλό είναι να τα κάνει ειδικά αν είναι μικρός σε ηλικία, γιατί αργά ή γρήγορα θα τον πάρουνε. Μπορεί και αν όχι στην πρώτη αντιπυρική να τον πάρουνε στην επόμενη.

Και να βγάλει κάποια πολύ μεγάλη προκήρυξη στο μέλλον για γενικών καθηκόντων, γιατί για εμοδέ με 14 μονάδες πλέον δύσκολο το βλέπω να ξαναβγεί. Αν βγάλει για σταθμούς πιστεύω θα είναι. Θα χτυπάει το κεφάλι του στο τοίχο αν δεν τα κάνει και 2 μόρια να έχει μόνο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Σωστό, όσα μόρια έχεις δηλώνεις, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Ισχύει για όλες τις προκ. ¨Οσον αφορά το ηλικιακό, πρώτον, η όποια αλλαγή, θα φέρει αντιδράσεις από σωματεία και πάλι, γιατί, μία μείωση δίνει μήνυμα στους μεγαλύτερους, ήδη εποχικούς, ότι θα χαιρετήσουν, μόλις τελειώσει η σύμβαση. Είναι πολλά τα άτομα και αν δεν βρεθεί λύση με την μονιμοποίηση τους, θα χάσουν και την εποχικότητα. Δεύτερον, υπάρχουν άτομα 35+, που περιμένουν την προκ, μιας και μόνο αυτή έχει μείνει, για αυτές τις ηλικίες. Κυρίως οδηγοί και κάποιοι, που θέλουν, έστω και αργά να μπουν πυροσβεστική, έστω και σαν εποχικοί, χωρίς να αναμένουν μονιμοποιήσεις, στο μέλλον. Οπότε ας περιμένουμε.
Pro

Δημοσίευση από Pro »

Tsolias έγραψε: Δευ Φεβ 12, 2024 5:41 pm Με το Γ απλά μπορείς να δηλώσεις οδηγός αδερφέ νομίζω. Βγάλε και Δ αν θες τα μόρια.
Καλημέρα φίλε μου! Ισχύει κάτι τέτοιο; Χωρίς το Δ δεν περνεις τα μόρια;
Και κάτι άλλο αυτοί με 1 και 2 αντιπυρικες θα μοριοδοτηθουν ή θέλουν 3 και πάνω;
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Ναι για το δίπλωμα με Γ απλά σε ανοίγει η θέση του οδηγού και όχι του εργάτη-μάχιμου. Με το Δ έχεις 2 μόρια. Αν μιλάς για χρόνια εθελόντή 3 και πάνω νομίζω είναι σε προκηρύξεις. Για τους εποχικούς δεν θυμάμαι πως πάει.

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως δηλώνουμε μέρη. Είναι πχ όπως στην δικαστική, δηλώνουμε όσα μέρη θέλουμε;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Tsolias έγραψε: Τετ Φεβ 14, 2024 12:38 pm Ναι για το δίπλωμα με Γ απλά σε ανοίγει η θέση του οδηγού και όχι του εργάτη-μάχιμου. Με το Δ έχεις 2 μόρια. Αν μιλάς για χρόνια εθελόντή 3 και πάνω νομίζω είναι σε προκηρύξεις. Για τους εποχικούς δεν θυμάμαι πως πάει.

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως δηλώνουμε μέρη. Είναι πχ όπως στην δικαστική, δηλώνουμε όσα μέρη θέλουμε;
Με βάση τις προηγούμενες θεωρώ πως όχι μόνο πχ Αττική και σε στέλνουν όπου έχουν ανάγκες!
Δηλαδή μόνο όσοι είναι 3 χρόνια και πάνω θα μοριοδοτηθουν;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 14, 2024 12:47 pm
Tsolias έγραψε: Τετ Φεβ 14, 2024 12:38 pm Ναι για το δίπλωμα με Γ απλά σε ανοίγει η θέση του οδηγού και όχι του εργάτη-μάχιμου. Με το Δ έχεις 2 μόρια. Αν μιλάς για χρόνια εθελόντή 3 και πάνω νομίζω είναι σε προκηρύξεις. Για τους εποχικούς δεν θυμάμαι πως πάει.

Με βάση τις προηγούμενες θεωρώ πως όχι μόνο πχ Αττική και σε στέλνουν όπου έχουν ανάγκες!
Δηλαδή μόνο όσοι είναι 3 χρόνια και πάνω θα μοριοδοτηθουν;
Σωστή ερώτηση δεδομένου του ότι οι περισσότεροι παλαιότεροι εθελοντές έχουν γίνει εποχικοί! Η μοριοδοτηση τον εθελοντών θα παραμείνει από τρία χρόνια και πάνω; Ή θα μοριοδοτηθουν και αυτοί με 1 - 2 χρόνια;
Γνωρίζει κάποιος με με σιγουριά;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Βάσει των παλιών προκηρύξεων 19 και 20, ισχύει για τους εθελοντές, δέκα (10) μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας, που έχει την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη για κάθε ένα πλήρες έτος υπηρεσίας και μέχρι πέντε έτη συνολικά. Αυτό μπορεί και να αλλάξει, αν βγει νέα.
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Τετ Φεβ 14, 2024 6:30 pm Βάσει των παλιών προκηρύξεων 19 και 20, ισχύει για τους εθελοντές, δέκα (10) μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας, που έχει την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη για κάθε ένα πλήρες έτος υπηρεσίας και μέχρι πέντε έτη συνολικά. Αυτό μπορεί και να αλλάξει, αν βγει νέα.
Φίλε καλησπέρα μήπως ξέρεις και την μοριοδοτηση για το Γ δίπλωμα Δ τι ισχύει ακριβώς;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 14, 2024 7:19 pm
niasimas έγραψε: Τετ Φεβ 14, 2024 6:30 pm Βάσει των παλιών προκηρύξεων 19 και 20, ισχύει για τους εθελοντές, δέκα (10) μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας, που έχει την ιδιότητα του εθελοντή πυροσβέστη για κάθε ένα πλήρες έτος υπηρεσίας και μέχρι πέντε έτη συνολικά. Αυτό μπορεί και να αλλάξει, αν βγει νέα.
Φίλε καλησπέρα μήπως ξέρεις και την μοριοδοτηση για το Γ δίπλωμα Δ τι ισχύει ακριβώς;
Πάλι, βάσει των παλιών προκηρύξεων, αν έχεις Γ και Δ, παίρνεις 20 μόρια. Αν έχεις μόνο Γ, δεν πάιρνεις, αλλά μπορείς να δηλώσεις για οδηγός. Το Γ είναι προαπαιτούμενο, για οδηγός. Αν έχεις μόνο Δ, πάλι δεν παίρνεις τίποτα. "20 μόρια στον υποψήφιο ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β΄, εφόσον διαθέτει και επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Δ΄"
Lajs

Δημοσίευση από Lajs »

Βλέπω να πηγαίνει για το 25 τελικά μάγκες η προκυρηξη
Αν δεν ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με τους 19 Αρίδες χλωμό για φέτος
Kala

Δημοσίευση από Kala »

Επίσης αυτό με τα διπλώματα μην το δένεται κόμπο και μην πάμε σίγουρα με Τίς προηγουμενες μπορεί να το κάνει όπως στην εμοδε είτε γ είτε Δ 200 μόρια
Και για τους εθελοντές λογικά θα έχει πάλι 3 χρόνια συμπλήρωμενα λογικά
Πιστεύω αν θα βγάλει εποχικούς θα πάει με βάση εμοδε πανομοιότυπη μοριοδότηση και ηλικιακό
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kala έγραψε: Πέμ Φεβ 15, 2024 12:39 am Επίσης αυτό με τα διπλώματα μην το δένεται κόμπο και μην πάμε σίγουρα με Τίς προηγουμενες μπορεί να το κάνει όπως στην εμοδε είτε γ είτε Δ 200 μόρια
Και για τους εθελοντές λογικά θα έχει πάλι 3 χρόνια συμπλήρωμενα λογικά
Πιστεύω αν θα βγάλει εποχικούς θα πάει με βάση εμοδε πανομοιότυπη μοριοδότηση και ηλικιακό
Μπορεί όντως, ως προς την μοριοδότηση, κάτι να αλλάξει, αν θέλουν να κάνουν αλλαγές. Όπως και με το ηλικιακό. Άποψη μου, επειδή τραβάει πολύ η όλη φάση ή δεν θα βγάλει φέτος ή, για να προλάβουν την αντιπυρική, θα βγάλουν με τα ίδια κριτήρια, όπως και οι προηγούμενες προκ εποχικών και με τα ίδια ηλιακιακά. Οποιαδήποτε αλλαγή, θα φέρει και μουρμούρα και καθυστέρηση, μέχρι να βρεθεί λύση. Οπότε αν θέλουν να γίνουν όλα γρήγορα, δεν θα αλλάξουν πολλά. Τώρα, πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους 19ηδες, που γράφει και ο φίλος πιο πάνω. Αν δεν λυθεί αυτό άμεσα, δύσκολα θα δούμε φως.
Jaywk

Δημοσίευση από Jaywk »

Το να βγάλουμε δυο διπλώματα αξίας 2
Χιλιάδων ευρώ και με το αν θα πάρει ποτε εποχικούς είναι λίγο αβάσταχτος πόνος χαχαχα
Επισκέπτης

Jaywk έγραψε: Πέμ Φεβ 15, 2024 9:15 am Το να βγάλουμε δυο διπλώματα αξίας 2
Χιλιάδων ευρώ και με το αν θα πάρει ποτε εποχικούς είναι λίγο αβάσταχτος πόνος χαχαχα
Ισχύει και βάλς και ότι μέχρι να βγουν μπορεί να βγει η προκήρυξη και να μην προλάβουν!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες