Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Markus

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Markus »

Τα ίδια είχε πει και σε μια συνέντευξη του και το είχα αναφέρει μέρες πριν. Νομίζω από αποσπάσεις θα εννοεί γιατί μέχρι στιγμής αυτό κάνει.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κι ο Οικονόμου όλο για αναδιάταξη προσωπικού μιλούσε. Μας ζάλισε τα μύδια.
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Αυτό εννοούσε όταν έλεγε για διπλασιασμό. Δίνει κάτι σαν επίδομα για να γυρίσουν στην Αθήνα οι αστυνομικοί για να τους βάλει μπροστά, για την πάταξη της εγκληματικοτητας. Λες και θα φτάνουν αυτά που θα δώσουν για ενοίκια κ ότι αλλα κόστη υπάρχουν, συν τις κακές συνθήκες εργασίας για να φύγουν από την επαρχία. Αμ δε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οποιος ξερει η εχει καποια σχετικη ενημερωση για αυξηση οριου ηλικιας η καποια επικειμενη προκ ας το πει αλλα οχι τρολλ
LEDOS9

Δημοσίευση από LEDOS9 »

Καλησπερα στην ομαδα παιδια πληροφορια δυστηχως απο την δικια μου την πλευρα οσο αφορα το οριο ηλικιας δυστηχως δεν ξερω μακαρι ομως να αυξηθει. Απο την αλλη ενας γνωστος μου ειδικος φρουρος που ειχε μπει το 2019 μου ειπε οτι φετος θα παρουν κοσμο απο οτι ακουσε τωρα μακαρι αυτη η πληροφορια να ισχυει αυτο που λεω εγω ειναι υπομονη να περασουν οι τρεχον προκυρηξεις δικαστικη κ δημοτικη και ισως μεσα στο καλοκαιρι να εχουμε κατι νεοτερο
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Πάντως η προκήρυξη της δημοτικής δεν έχει πάρει το οκ από το υπουργείο εσωτερικών ακόμα για τις θέσεις και έχει αργήσει ήδη πολύ, όχι ότι δεν άργησαν άλλες και άλλες προκηρύξεις... Με προβληματίζει όμως μήπως τελικά κοπούν θέσεις και πάνε για ΕΦ ή αν θα πάρει περισσότερους στους δήμους, κυρίως στην Αθήνα και τους βάλει μαζί με την αστυνομία σε κοινές περιπολίες.
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Είμαι περίεργος να δω πόσους θα πάρουν αν όντως πάρουν.
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Αφγανός μαχαίρωσε αρχιφύλακα στην Ομόνοια και προσπάθησε να αρπάξει το όπλο άλλου αστυνομικού. Καλά μου φαίνεται ότι οι προσλήψεις είναι μονόδρομος απλά πρέπει να βρουν τα λεφτά...
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Δεν τους νοιάζει. Αυτά τα περιστατικά δείχνουν ότι χρειάζεται καλύτερη εκπαίδευση και όχι περισσότερα άτομα. Εξάλλου όλοι αυτοί, που δεν έχουν χαρτιά, δεν είναι θέμα αστυνομίας πρωτίστως. Αλλά και μετά που τους πιάνουν, πάλι έξω είναι.
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Άλλο να πας να ορμιξεις σε 2 και Άλλο σε 10, πίστεψέ αν έβλεπε 4-6 άτομα δεν πρόκειται να έκανε κίνηση άμα στέλνουν 1 περιπολικό ή μια μηχανή στο στόμα του λύκου λογικό και επόμενο είναι, δεν υπολογίζουν ούτε αστυνομικούς ούτε πολίτες πλέον, ελπίζω να το καταλάβουν.
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Για να δούμε θα τους πάρει γιατί τρεις μήνες έτσι λένε.
Hellas24

Δημοσίευση από Hellas24 »

Καλά εντάξει
Ευχάριστα νέα λένε οι ξεφτίλες
Εντός Μαρτίου οι αιτήσεις για την Δημοτική
Όσο το αργούν τόσο περισσότερο πιστεύω ότι κάτι άλλο σχεδιάζουν
Ότι θα πάρουν... Θα πάρουν
Αλλά θα είναι δημοτική αστυνομία ή θα το αλλάξουν και θα πουν ειδικοί φρουροί;
Ή κάποιο άλλο σώμα στην αστυνομία;
Πολύ περίεργα πράγματα!
Πολύ καθυστέρηση!
Κάτι δεν πάει καλά!
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Φαντάζεστε να πουν έτσι ξαφνικά αντί για 1200 δημοτικούς αστυνομικούς θα πάρουμε 800-1000 ειδικούς φρουρούς; Οι άλλοι πού περιμένουν δημοτική θα τρελαθούν, καλά ειναι ακραίο σενάριο αλλά μία στο εκατομμύριο στο γιουνανισταν όλα μπορούν να γίνουν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες