Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
StrawDHat

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από StrawDHat »

Και γιατί πολύ απλά να μην κόψει τις μισές θέσεις τις δημοτικής και να βγάλει μια προκήρυξη 600 άτομα ΕΦ;
Εξάλλου δεν βγήκε ακόμα η προκήρυξη, πιο λογικό μου ακούγεται
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

https://www.policenet.gr/article/anakoi ... taggelia-0

Τι χες Γιάννη, τι είχα πάντα;
Και οι καταγγελίες συνεχίζονται.
Επισκέπτης

StrawDHat έγραψε: Δευ Φεβ 05, 2024 4:39 pm Και γιατί πολύ απλά να μην κόψει τις μισές θέσεις τις δημοτικής και να βγάλει μια προκήρυξη 600 άτομα ΕΦ;
ισως γιατι ειναι γιοι συνδυκαλιστων που εχουνε περασει τα 30 και θελει να τους χωσει με καποιο τροπο ΕΦ... Και θα τους βαλει με αυτο το τεχνασμα μεσω της δημοτικης! Το βυσμα σημερα ειναι να ξερεις τι θα γινει πριν γινει! Στα μορια δεν μπαινει βυσμα... Αλλα αμα ξερεις απο πριν αυτο που δεν ξερουν ολοι οι αλλοι βυσμα ειναι και νομιμο κιολας! Το βυσμα δεν πεθανε ποτε μαγκες απλα εγινε πιο εξυπνο... Προσαρμοστηκε! Εγινε ευρωπαικο βυσμα!
giannakis7

Δημοσίευση από giannakis7 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 05, 2024 6:01 pm
StrawDHat έγραψε: Δευ Φεβ 05, 2024 4:39 pm Και γιατί πολύ απλά να μην κόψει τις μισές θέσεις τις δημοτικής και να βγάλει μια προκήρυξη 600 άτομα ΕΦ;
ισως γιατι ειναι γιοι συνδυκαλιστων που εχουνε περασει τα 30 και θελει να τους χωσει με καποιο τροπο ΕΦ... Και θα τους βαλει με αυτο το τεχνασμα μεσω της δημοτικης! Το βυσμα σημερα ειναι να ξερεις τι θα γινει πριν γινει! Στα μορια δεν μπαινει βυσμα... Αλλα αμα ξερεις απο πριν αυτο που δεν ξερουν ολοι οι αλλοι βυσμα ειναι και νομιμο κιολας! Το βυσμα δεν πεθανε ποτε μαγκες απλα εγινε πιο εξυπνο... Προσαρμοστηκε! Εγινε ευρωπαικο βυσμα!

Η συνομοσιολογια σας δεν εχει ορια! Σιγα μην εχουν τετοια δυναμη οι συνδικαλιστες βρε χαιβανια, τι αλλο θα διαβασουμε δω μεσα!
Αμα ειναι σε προκηρυξη ειδικων φρουρων θα ζητησουν αυξηση οριου ηλικιας, τι σχεση εχει η Δημοτικη!
Ξεκολληστε και μη βλεπετε φαντασματα, προχωρηστε τη ζωη σας και αν ειναι να βγει προκηρυξη θα βγει!
Μη κανετε ηλιθια ανυπαρκτα σεναρια!
Επισκέπτης

giannakis7 έγραψε: Δευ Φεβ 05, 2024 7:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 05, 2024 6:01 pm

Η συνομοσιολογια σας δεν εχει ορια! Σιγα μην εχουν τετοια δυναμη οι συνδικαλιστες βρε χαιβανια, τι αλλο θα διαβασουμε δω μεσα!
Αμα ειναι σε προκηρυξη ειδικων φρουρων θα ζητησουν αυξηση οριου ηλικιας, τι σχεση εχει η Δημοτικη!
Ξεκολληστε και μη βλεπετε φαντασματα, προχωρηστε τη ζωη σας και αν ειναι να βγει προκηρυξη θα βγει!
Μη κανετε ηλιθια ανυπαρκτα σεναρια!
αυτο ειναι πολυ πιο ευκολο απο την αυξηση οριου ηλικιας σε κανονικη προκηρυξη ΕΦ τεραστια δυναμη εχουν οι παλιες σειρες ΕΦ εχουν γινει ανθυπαστυνομοι τωρα... Και δε θα μας πεις εσυ τι θα λεμε!
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Γιατί για δημοτική το λεει ότι θα πάρει από 2022 δεν μπορεί να πάρει πίσω κατι που έχει πει εδώ και καιρό και επίσης έχουν και στην Δημοτική μεγάλο θέμα ελλείψεων ωστόσο ίσως αν πείσει τον Μιτσοτακη ότι υπάρχει ανάγκη για κόσμο άμεσα θα κόψει λιγο από εδώ λιγο από εκει για να πάρει φέτος αλλιώς πιστεύω του Χρόνου θα βγάλει μια 1000 προκυρηξη αλλά είναι προσωπική εκτίμηση αυτο που λεω δεν μου το είπε κάποιος υπεύθυνα αλλά κατι τέτοιο ακούγεται από αστυνομικούς
StrawDHat

MAJOR έγραψε: Τρί Φεβ 06, 2024 4:44 pm
Γιατί για δημοτική το λεει ότι θα πάρει από 2022 δεν μπορεί να πάρει πίσω κατι που έχει πει εδώ και καιρό και επίσης έχουν και στην Δημοτική μεγάλο θέμα ελλείψεων ωστόσο ίσως αν πείσει τον Μιτσοτακη ότι υπάρχει ανάγκη για κόσμο άμεσα θα κόψει λιγο από εδώ λιγο από εκει για να πάρει φέτος αλλιώς πιστεύω του Χρόνου θα βγάλει μια 1000 προκυρηξη αλλά είναι προσωπική εκτίμηση αυτο που λεω δεν μου το είπε κάποιος υπεύθυνα αλλά κατι τέτοιο ακούγεται από αστυνομικούς
Σεβαστές οι ελλείψεις στην δημοτική αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτή την στιγμή την κυβέρνηση αλλά και τον κόσμο τον ενδιαφέρει η ασφάλεια και ασφάλεια δεν προσφέρει η Δημοτική αστυνομία αλλά η Ελας.
Δεν λέω να μην βγάλει για δημοτική αλλά μπορεί να βγάλει 700 άτομα και αλλά 500 ΕΦ αντί για 1.213 δημοτική.
Προσωπικά έχω μια ελπίδα πως ίσως γιαυτό να έχει αργήσει τόσο πολύ η προκήρυξη, ίσως να κόψουν κάποια άτομα, μη ξεχνάμε πως το 22 ήταν άλλες οι ανάγκες
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από niasimas »

Βάσει του άρθρου, κάνει ότι μπορεί ο Χρυσο, για να μην πάρει κόσμο! Δεν νομίζω να του βγει. Τώρα, εγώ είμαι κατοικος Δυτικής Αττικής και πεζή περίπολο δεν έχω δει ποτέ μου! Κόψανε και τις μηχανές, που περνάγανε που και που. Κανένα περιπολικό περνάει και βάζει και τον φάρο, για να τρομάξει! Που είδαν μικρή μείωση της εγκληματικότητας, όπως λέει το άρθρο, δεν ξέρω. Στα υπουργεία βάζουν βόμβες και αυτός θα βάλει σεκιούριτι! Ότι να'ναι! Δεν θα πάει για πολύ έτσι.
kwlotoumpas

Δημοσίευση από kwlotoumpas »

niasimas έγραψε: Τρί Φεβ 06, 2024 10:11 pm Βάσει του άρθρου, κάνει ότι μπορεί ο Χρυσο, για να μην πάρει κόσμο! Δεν νομίζω να του βγει. Τώρα, εγώ είμαι κατοικος Δυτικής Αττικής και πεζή περίπολο δεν έχω δει ποτέ μου! Κόψανε και τις μηχανές, που περνάγανε που και που. Κανένα περιπολικό περνάει και βάζει και τον φάρο, για να τρομάξει! Που είδαν μικρή μείωση της εγκληματικότητας, όπως λέει το άρθρο, δεν ξέρω. Στα υπουργεία βάζουν βόμβες και αυτός θα βάλει σεκιούριτι! Ότι να'ναι! Δεν θα πάει για πολύ έτσι.
Έχει κολλήσει Μηταράκη απ' ό, τι φαίνεται. Αυτό παρατηρώ κι εγώ πάντως. Κάνει τα πάντα για να μην πάρει κόσμο. Αν συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια όπως αυτό με την βόμβα, τις μαφίες, εκτελέσεις κι όλα τα ωραία για να δούμε τι θα κάνει.
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Κοίταξε να δείς καί εγώ Πετρούπολη μένω και δουλεύω άνω Λιόσια και γενικά γυρίζω στις κοντινές περιοχές καί βλέπω ότι έχει κάνει λίγο δουλίτσα ο μπάρμπας και έχει μαζέψει λίγο πάλι την αστυνομία όχι ότι αυτό σημαίνει ότι αναπληρωθηκαν τα κενά επειδή πλέον φαίνονται λίγοι παραπάνω Δίας και περιπολικά στον δρόμο αυτά είναι για το θεαθηναι. Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει κόσμος και ότι αργά η γρήγορα θα αναγκαστεί να πείσει τον Μητσοτάκη ότι πρέπει να κόψει από όπου μπορεί για να πάρει ειδικούς φρουρούς έστω μία 500αρα για να ανασανει το σώμα. Το 19 ήταν γεμάτο Δίας ο δρόμος από αυτούς σχεδόν το εν τρίτο παραιτήθηκε καί όσοι μπόρεσαν την κοπανησαν από το δρόμο. Τώρα αν καθυστερεί επίτηδες την δημοτική μπας και κόψει τίποτα από εκεί για να βγάλει για ειδικούς ένας Θεός ξέρει.
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

niasimas έγραψε: Τρί Φεβ 06, 2024 10:11 pm Βάσει του άρθρου, κάνει ότι μπορεί ο Χρυσο, για να μην πάρει κόσμο! Δεν νομίζω να του βγει. Τώρα, εγώ είμαι κατοικος Δυτικής Αττικής και πεζή περίπολο δεν έχω δει ποτέ μου! Κόψανε και τις μηχανές, που περνάγανε που και που. Κανένα περιπολικό περνάει και βάζει και τον φάρο, για να τρομάξει! Που είδαν μικρή μείωση της εγκληματικότητας, όπως λέει το άρθρο, δεν ξέρω. Στα υπουργεία βάζουν βόμβες και αυτός θα βάλει σεκιούριτι! Ότι να'ναι! Δεν θα πάει για πολύ έτσι.
Δεν τον συμφέρει να πάρει εταιρίες σεκιουριτι για να φιλάει τα υπουργεία και ακριβως για αυτόν τον λόγο Δημιρουργησε τους ΕΦ για να φιλάνε τέτοιος ευπαθείς στόχους άσχετα που πάνε Δίας και ΑΔ. Απλά θα το φέρει από δω και από εκει και κάποια στιγμή θα πάρει αλλά βλέπουμ
StrawDHat

Εγώ κάθε μέρα διαβάζω και ένα νέο άρθρο από καταγγελίες για ελλείψεις προσωπικού σε όλη την Ελλάδα, ό, τι και να κάνει εάν δεν πάρει άτομα δεν μπορεί να καλύψει τα κενά και τα παράπονα και οι πιέσεις από βουλευτές που έχουν βάλει οι συνδικαλιστές μόνο πιο έντονα θα γίνονται.
Προσωπικά πιστεύω πως κάτι ετοιμάζουν γιατί πολύ απλά δεν γίνεται αλλιώς και ο Χρυσοχοϊδης το ξέρει, το θέμα είναι από που θα κόψει για να πάρει, μακάρι να δούμε ψαλίδι στη δημοτική
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

StrawDHat έγραψε: Τετ Φεβ 07, 2024 1:19 pm Εγώ κάθε μέρα διαβάζω και ένα νέο άρθρο από καταγγελίες για ελλείψεις προσωπικού σε όλη την Ελλάδα, ό, τι και να κάνει εάν δεν πάρει άτομα δεν μπορεί να καλύψει τα κενά και τα παράπονα και οι πιέσεις από βουλευτές που έχουν βάλει οι συνδικαλιστές μόνο πιο έντονα θα γίνονται.
Προσωπικά πιστεύω πως κάτι ετοιμάζουν γιατί πολύ απλά δεν γίνεται αλλιώς και ο Χρυσοχοϊδης το ξέρει, το θέμα είναι από που θα κόψει για να πάρει, μακάρι να δούμε ψαλίδι στη δημοτική
Συμφωνώ, ας ελπίσουμε κάτι τέτοιο να γίνει.
Hellas24

Δημοσίευση από Hellas24 »

Ήμουν σήμερα στο Χαϊδάρι και άκουσα όλη την δήλωση του
Είπε θα διπλασιάσει την αστυνομία
Με ποιον τρόπο δεν είπε όμως
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες