Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλα ειναι ολα αυτα που κανει ο χρυσοχοιδης αλλα δεν θα τη γλυτωσει χωρις προσληψεις με αυστηρα ψυχοτεχνικα! Εχει παρα πολλους ακαταλληλους το σωμα! Ειδατε τους δυο που συλλαβανε σημερα... Αγριο ξυλο μες τη μεση του δρομου απαραδεκτο για ενστολο!
Και πολλούς απόπλους επίσης που τους έχουν αφαιρεθεί τα όπλα αλλά αυτο Χωρίς προσλήψεις δεν θα την γλιτώσει εκτός και αν τα αφησει τα πράγματα έτσι στην τύχη τους
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 25
Όχι τους έκανε αστυνομικούς διευθυντές.
80 άτομα έγιναν μόνο ΕΦ, κανένας άλλος. Οι υπόλοιποι που παρέμειναν στη ΕΛΑΣ έμειναν σαν πολιτικό προσωπικό διοικητικοι.
Πάντως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κατι στον ορίζοντα για ΕΦ εδώ ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κανει με την Δικαστική αστυνομία
Πάντως μετά τις τακτικές μεταθέσεις που ανακοινώθηκαν υπάρχει μπόλικη γκρίνια και απογοήτευση από όλους, είναι λες και ξέχασαν να συμπληρώσουν τον πίνακα. Όλοι γκρινιάζουν ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα με τα κενά σε υπόλοιπες πόλεις αλλά και σε Αθήνα να παραμένουν, τι να πω, ίσως τελικά τα κουκιά να μην βγαίνουν, αναμένουμε.
Καλά ο αριθμός των μεταθέσεων ηταν για γέλια.
Παρεμπιπτόντως οι 2 ειδικοί φρουροί που συνελήφθησαν κρίθηκαν αθώοι.
https://www.policenet.gr/sites/default/ ... 1-4-27.jpg
Αν εννοείς τις μεταθέσεις εδώ είναι.
Αν εννοείς τις μεταθέσεις εδώ είναι.
Αποκλείεται να αποφύγουν τις προσλήψεις. Με το ζόρι θα τις κάνουν. Αυτό είναι γελοίο.
Ρε μάγκες ξέρει κανένας που βρίσκονται οι σχολές δημοτικής αστυνομίας;
Έχω έναν φίλο που θέλει να βάλει συμμετοχή και ρωτάει σε ποιες πόλεις είναι
Έχω διαβάσει για Ιωάννινα, Κοζάνη, Καρδίτσα και Αθήνα
Ισχύει;
Και αν μπει στη σχολή Κοζάνης... Θα μείνει στην Κοζάνη;
Όποιος έχει έμπιστες πληροφορίες να μου πει παρακαλώ γιατί δεν έχω ιδέα για δημοτική και δικαστική αστυνομία
Εγώ για ειδικούς φρουρούς κοιτάω τόσα χρόνια
Έχω έναν φίλο που θέλει να βάλει συμμετοχή και ρωτάει σε ποιες πόλεις είναι
Έχω διαβάσει για Ιωάννινα, Κοζάνη, Καρδίτσα και Αθήνα
Ισχύει;
Και αν μπει στη σχολή Κοζάνης... Θα μείνει στην Κοζάνη;
Όποιος έχει έμπιστες πληροφορίες να μου πει παρακαλώ γιατί δεν έχω ιδέα για δημοτική και δικαστική αστυνομία
Εγώ για ειδικούς φρουρούς κοιτάω τόσα χρόνια
Καλημερα! Διδυμοτειχο σχολη αστυφυλακων ειχε κανει εκπαιδευση ενας γνωστος μου δημοτικος αστυνομικος στον δημο μου οπου εργαζεται και τον ειχα ρωτησει γενικες πληροφοριες. Τωρα θα δειξει σημασια εχει οτι ειναι 4 μηνες εκπαιδευση θεωρια πρακτικη 2 μηνες. Πες στον γνωστο σου να μελετισει καλα το φεκ επισης μπορει να βρει και το προγραμμα σπουδων στο google δηλαδη τι μαθηματα θα διδαχθει να παρει μια εικονα η αληθεια ειναι οτι θα ειναι μανικι.
Με την Δικαστική αστυνομία τι λέτε να κάνουν γιατί το έχουν καθυστερήσει με τα αθλήματα λέτε να τους καταργήσουν και μα τους κάνουν ΕΦ η λεω *****;
Λες ***** :d
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες