Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
StrawDHat

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από StrawDHat »

Παιδιά η επικαιρότητα που έχει επιλέξει να θέσει η κυβέρνηση αυτές τις μέρες είναι ο γάμος των ομοφυλων, μην περιμένετε βαριές ανακοινώσεις επάνω στην ασφάλεια μέχρι να περάσει αυτό, όταν επιλέξουν να έρθει η σειρά του,(που μάλλον δεν αργεί γιατί σε δημοσκόπηση το θέμα της ασφάλειας ήταν πρώτο) γιατί και να το ανακοινώσουν δεν θα πάρει την έκταση που θέλουν, τότε ίσως έχουμε κάποιο νέο, ίσως και να το κρατάνε για "προευρωεκλογικό χαρτί" γιατί λίγο πολύ και το 19 έτσι χρησιμοποιησαν τους 1500 ΕΦ. Λογικά ο Χρυσοχοϊδης περιμένει να δει πόσα από τα κενά μπορούν να καλυφθούν με τις μετακινήσεις προσωπικού, αυτό θέλει ένα διάστημα μέχρι να φανεί και μετά όπου υπάρχουν κενά να καλυφθούν στοχευμένα με προκήρυξη.
Πάντως και στη Θεσσαλονίκη ζήτησαν ξανά ενίσχυση προσωπικού με τουλάχιστον τριψήφιο αριθμό μεταθέσεων από τον Υπουργό/Αρχηγό και σημείωσαν πως εάν δεν υπήρχαν και αυτοί οι 100 ΟΠΠΙ στα τμήματα θα είχαν βαρέσει διάλυση.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έχουμε καμία πληροφορία εκ των έσω παιδιά, έχει αλλάξει τίποτα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 26, 2024 12:43 pm Έχουμε καμία πληροφορία εκ των έσω παιδιά, έχει αλλάξει τίποτα;
το μονο που ακουσα εγω ειναι οτι ο νεος υπουργος εχει ανοιξει πολλα μετωπα για να βγαλει τους αστυνομικους που τα ξυνουν στους δρομους και παλι! Αλλα δεν παει καλα το πραγμα βρισκει πολυ αντισταση! Μαλιστα ακουσα οτι πηρε την 24ωρη φρουρα του ανωτατου δικαστηριου και της αρχιεπισκοπης δεν ξερω αν αληθευει! Αλλα αν αληθευει κι αναγκαστηκε να παρει απο κει παει να πει οτι δεν μπορει να παρει αυτους που ειναι σε VIP και ξυνονται που ειναι πολυ κακο σημαδι γενικα! Αλλα αν ειναι αληθεια σημαινει οτι θα αναγκαστουν να προσλαβουν κοσμο και θα ειναι σε μεγαλη αναγκη!
Επισκέπτης

Μια ερευνα λεει οτι στην αττικη η ΔΙΑΣ εχει μολις το 1/5 σε σχεση απο το 2019... Δηλαδη μεσα σε 5 χρονια εχει χασει περιπου 2000 αστυνομικους! Απορω που πηγαν ολοι τους; Ηταν 2500 και εμειναν 500?
Hellas24

Δημοσίευση από Hellas24 »

Φίλε μου Επισκέπτη

Ναι αυτό ακριβώς έχει γίνει και δεν το λέω ειρωνικά
Όντως έχουν μείνει περίπου μόνο 500
Οι ελλείψεις είναι τεράστιες
Θα αναγκαστεί να προσλάβει κόσμο και αυτό που μου έχουν πει (ότι θα γίνει το καλοκαίρι η προκήρυξη για τουλάχιστον 1000 ΕΦ) το πιστεύω όλο και περισσότερο με αυτά που γίνονται
Και ας μην είναι στον προϋπολογισμό
Επισκέπτης

Hellas24 έγραψε: Παρ Ιαν 26, 2024 6:42 pm Φίλε μου Επισκέπτη

Ναι αυτό ακριβώς έχει γίνει και δεν το λέω ειρωνικά
Όντως έχουν μείνει περίπου μόνο 500
Οι ελλείψεις είναι τεράστιες
Θα αναγκαστεί να προσλάβει κόσμο και αυτό που μου έχουν πει (ότι θα γίνει το καλοκαίρι η προκήρυξη για τουλάχιστον 1000 ΕΦ) το πιστεύω όλο και περισσότερο με αυτά που γίνονται
Και ας μην είναι στον προϋπολογισμό
εχεις ακουσει τιποτα για το οριο ηλικιας; Πολλοι λενε οτι ο χρυσοχοιδης ειναι θετικος για αυξηση...
Hellas24

Δημοσίευση από Hellas24 »

Ο Χρυσοχοΐδης είναι θετικός αλλά αυτά που έχω ακούσει είναι ότι δεν θα αλλάξει το όριο για τους ειδικούς φρουρούς
Μακάρι να αλλάξει αυτή η γνώμη και να αυξηθεί γιατί χρόνια τώρα το συζητάνε
Επισκέπτης

Hellas24 έγραψε: Παρ Ιαν 26, 2024 7:29 pm Ο Χρυσοχοΐδης είναι θετικός αλλά αυτά που έχω ακούσει είναι ότι δεν θα αλλάξει το όριο για τους ειδικούς φρουρούς
Μακάρι να αλλάξει αυτή η γνώμη και να αυξηθεί γιατί χρόνια τώρα το συζητάνε
καλα και να αλλαξει τωρα κλαιν ποσοι νομιζεις οτι θα καταφερουν 30+ να περασουν τα αθληματα μονο κατι μαχημια... Αντε να ειναι ενα 5% και αυτοι θα ειναι και πραγματικα αξιοι εδω βλεπεις νεα παιδια και δεν τερματιζουν τωρα στη δικαστικη. Οποτε ας το ανεβασει να υσηχασουμε και με αυτη τη συζητηση!
ledos9

Δημοσίευση από ledos9 »

Αντι να παρει 1200 ειδικους φρουρους παιρνει 1200 δημοτικους αστυνομικους δηλαδη ημαρτον. Λετε να υπαρχει δυνατοτητα μεταταξης απο δημοτικη αστυνομια σε ελληνικη αστυνομια; Ειχα μιλησει με ενα δημοτικο αστυνομικο του δημου μου και μου ειπε οτι οταν ειχε καταργηθει τους εκαναν ΥΕΦΚΚ αλλα τωρα που θα αλλαξει λιγο το σωμα δηλαδη θα προβαινει σε συλληψεις θα εχει γκλοπ. Ωστοσο αυτοι που εκπαιδευονται κομοτηνη ξερει κανεις?
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Σχετικά με την δημοτικη, εγώ περιμένω να δω μήπως και κόψουν κανένα άτομο στην τελική προκήρυξη (αν και οι θέσεις είναι συγκεκριμένες στο ΦΕΚ) μπας και ξεκλεψουν από εκεί για στους ΕΦ.
Πάντως είναι πραγματικά χαζό με τόσα κενά να παίρνουν 1200 δημοτικούς αντί για 1200 ΕΦ
Επισκέπτης

StrawDHat έγραψε: Σάβ Ιαν 27, 2024 10:49 am Σχετικά με την δημοτικη, εγώ περιμένω να δω μήπως και κόψουν κανένα άτομο στην τελική προκήρυξη (αν και οι θέσεις είναι συγκεκριμένες στο ΦΕΚ) μπας και ξεκλεψουν από εκεί για στους ΕΦ.
Πάντως είναι πραγματικά χαζό με τόσα κενά να παίρνουν 1200 δημοτικούς αντί για 1200 ΕΦ
Εμένα αυτό ακριβώς με βάζει σε υποψίες μήπως σχεδιάζουν να βαρεσουν καμία διάλυση πάλι και τους κάνουν όλους αστυφύλακες
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 27, 2024 11:00 am
StrawDHat έγραψε: Σάβ Ιαν 27, 2024 10:49 am Σχετικά με την δημοτικη, εγώ περιμένω να δω μήπως και κόψουν κανένα άτομο στην τελική προκήρυξη (αν και οι θέσεις είναι συγκεκριμένες στο ΦΕΚ) μπας και ξεκλεψουν από εκεί για στους ΕΦ.
Εμένα αυτό ακριβώς με βάζει σε υποψίες μήπως σχεδιάζουν να βαρεσουν καμία διάλυση πάλι και τους κάνουν όλους αστυφύλακες
Αυτο δεν παίζει καν σαν σενάριο
Επισκέπτης

MAJOR έγραψε: Κυρ Ιαν 28, 2024 2:45 am
το ξερω ουτε το 13 επαιζε σαν σεναριο... Κι ομως μου το ειχε πει τοτε καποιος και δεν τον πιστεψα... Και βγηκε σωστος! Τωρα το πως το ηξερε η αν το μαντεψε αυτο δεν το ξερω αλλα μου το ειχε πει οτι θα γινει!
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 28, 2024 3:25 am

το ξερω ουτε το 13 επαιζε σαν σεναριο... Κι ομως μου το ειχε πει τοτε καποιος και δεν τον πιστεψα... Και βγηκε σωστος! Τωρα το πως το ηξερε η αν το μαντεψε αυτο δεν το ξερω αλλα μου το ειχε πει οτι θα γινει!
Τωρα στην χειρότερη απλά για Δημοτική να πει θελω ΕΦ που και πάλι δεν θα γίνει έτσι
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιαν 28, 2024 3:25 am

Τωρα στην χειρότερη απλά για Δημοτική να πει θελω ΕΦ που και πάλι δεν θα γίνει έτσι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες