Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Όποτε δεν είναι 1000
Είναι σκάρτα 900
Ευχαριστώ για την απάντηση σας
Είναι σκάρτα 900
Ευχαριστώ για την απάντηση σας
Δηλαδή κόψανε τόσα άτομα μόνο από τα τεστ χωρίς καν συνέντευξη;
Το χιλιαρι στην ευελπιδων ποσες στροφες ειναι?
2.5 γύρους κανεις παντού σε ο, τι σχέση με τις επιτροπές της αστυνομίας! Ξεκινάς δηλαδή από εκεί που είναι τα 200μ.
σε συνδιασμο με την συνεντευξη. Απαντησες για 85 λεξεις που αφορουν τον ευατο σου.! Αυτοι τα ειχανε μπροστα σου οποτε ειναι πολυ ευκολο να δουν αν ελεγες ψεμματα. Εγω πχ σε λεξη που με περιεγραφε ''καλλιτεχνικο'' εβαλα καθολου. Και η ερωτηση ηταν αν με την κοπελα μου παω θεατρο, σινεμα η ακουω μουσικη... Ηθελα να δουν αν οντως ισχυει αυτο.!
Δηλαδή άμα ακούς μουσική σημαίνει ότι είσαι καλλιτέχνικος; Εμένα μαρεσει η μουσική αλλά όχι το θέατρο και ο κινηματογράφος.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 6:42 pmσε συνδιασμο με την συνεντευξη. Απαντησες για 85 λεξεις που αφορουν τον ευατο σου.! Αυτοι τα ειχανε μπροστα σου οποτε ειναι πολυ ευκολο να δουν αν ελεγες ψεμματα. Εγω πχ σε λεξη που με περιεγραφε ''καλλιτεχνικο'' εβαλα καθολου. Και η ερωτηση ηταν αν με την κοπελα μου παω θεατρο, σινεμα η ακουω μουσικη... Ηθελα να δουν αν οντως ισχυει αυτο.!
Τι άλλες ερωτήσεις σου έκαναν φίλε;
Πες μας αν θες κάνα παράδειγμα.
παιδια δεν ειναι τοσο απολυτοι. Προφανως αν τους απαντουσα οτι εχω καλλιτεχικο αιμα, οτι λατρευω το θεατρο και κοιμαμαι παρεα με την μουσικη μου ενω εχω συμπληρωσει το ακριβως αντιθετο ε κατι παει λαθος. Εγω δεν ειχα θεμα γενικα εγραψα και σχετικα καλα στο τεστ που τους ρωτησα και οι ερωτησεις ηταν αστειες. Σε αλλα παιδια υπηρχαν περισσοτερες ερωτησεις σε σχεση με τις απαντησεις τους. Καποιοι εκατσαν μεσα 5 λεπτα αλλοι 10. Δεν θελει αγχος απλα και θα τα πατε μια χαρα. Αν δεν περασετε με το νεο συστημα σημαινει οτι απλα δεν κανατε γι αυτη τη δουλεια. Δεν σημαινει κατι αλλο μη απογοητεύεστε. Απο το 2022 ισχυει αυτο!Saita23 έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 7:00 pmΔηλαδή άμα ακούς μουσική σημαίνει ότι είσαι καλλιτέχνικος; Εμένα μαρεσει η μουσική αλλά όχι το θέατρο και ο κινηματογράφος.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 6:42 pmσε συνδιασμο με την συνεντευξη. Απαντησες για 85 λεξεις που αφορουν τον ευατο σου.! Αυτοι τα ειχανε μπροστα σου οποτε ειναι πολυ ευκολο να δουν αν ελεγες ψεμματα. Εγω πχ σε λεξη που με περιεγραφε ''καλλιτεχνικο'' εβαλα καθολου. Και η ερωτηση ηταν αν με την κοπελα μου παω θεατρο, σινεμα η ακουω μουσικη... Ηθελα να δουν αν οντως ισχυει αυτο.!
Τι άλλες ερωτήσεις σου έκαναν φίλε;
Πες μας αν θες κάνα παράδειγμα.
Φίλε τα τεστ έχουν συγκεκριμένο ποσοστό επιτυχίας ώστε να είσαι επιτυχών; Δηλαδή έχουν βάση 50% ας πούμε; Ή δεν υπάρχει βάση?
Ευχαριστούμε φίλε για τις πληροφορίες αντε να ρθει και η σειρά μας να τελειώνουμε.
Στα προφορικά πόσα είναι τα μέλη της επιτροπής μέσα στην αίθουσα?
Καλησπέρα παιδιά, είδα κάπου που αναφέρεται για τους κομμένους στα ψυχοτ. Ισχυει; Υπάρχει έγκυρη πηγή; Χωρις να μας πειτε ποια ειναι απλα να γνωριζουμε. Γιατι καποιοι δωσαμε βγηκαμε απο την αιθουσα και δεν μας ειπανε τιποτα απολυτως. Ουτε οτι κοπηκες ουτε οτι περασες. Καποιοι ρωτησαν και τους απαντησαν. Πως θα ξερουμε αν ειμαστε επιτυχων η οχι;
Απ οτι καταλαβα για εμενα που ηταν πρωτη φορα ηταν μια απλη διαδικασια. Για αλλους που εχουν περασει πιο παλια αντιστοιχες διαδικασιες με τον παλιο τροπο, καπως τους κακοφανηκε, πεσανε απο τα συννεφα, βρεθηκαν απροετοιμαστει γιατι περιμεναν τ ιδια ευκολη διαδικασια?
Απ οτι καταλαβα για εμενα που ηταν πρωτη φορα ηταν μια απλη διαδικασια. Για αλλους που εχουν περασει πιο παλια αντιστοιχες διαδικασιες με τον παλιο τροπο, καπως τους κακοφανηκε, πεσανε απο τα συννεφα, βρεθηκαν απροετοιμαστει γιατι περιμεναν τ ιδια ευκολη διαδικασια?
Καλησπέρα παιδιά, είδα κάπου που αναφέρεται για τους κομμένους στα ψυχοτ. Ισχυει; Υπάρχει έγκυρη πηγή; Χωρις να μας πειτε ποια ειναι απλα να γνωριζουμε. Γιατι καποιοι δωσαμε βγηκαμε απο την αιθουσα και δεν μας ειπανε τιποτα απολυτως. Ουτε οτι κοπηκες ουτε οτι περασες. Καποιοι ρωτησαν και τους απαντησαν. Πως θα ξερουμε αν ειμαστε επιτυχων η οχι;
Τον Νοέμβριο του 2022 έδωσα ψυχοτεχνικα για την 9κ εξωτερικών φρουρών και δεν έχει τεστ, μόνο ανθρωπάκια και ψυχοτεχνικα. Ίσως μπήκε αργότερα αυτό με τα τεστ.
Μπορεί αυτά τα τεστ να τα κάνουν μόνο αστυνομία και στρατό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες