Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Re: Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Busterakos »

BlueNavy έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 2:22 am
Odyseas έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 11:33 pm
Busterakos έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:07 pm
Έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει με τους οβα, ούτε βυσματικοι φαντάροι να ήταν.
Για βυσματικοι δεν ξέρω αλλά είναι ήδη εκπαιδευμένοι φαντάροι οπότε λογικό μου φαίνεται. Ξέρεις πολλές εταιρίες να προτιμούν καινούργιους από αυτούς που έχουν ήδη ξοδέψει χρόνο και χρήμα να εκπαιδεύσουν;
Ας τους πάθουν πρώτα να κολυμπάνε για να μη κόβονται σε ελεύθερο 50 μέτρα κολύμπι σε πισίνα. Δεν σημαίνει ότι ένας εκπαιδευμένος είναι καλύτερος από έναν νέο που θα εκπαιδευτεί από την αρχή. Όλα είναι σχετικά.
Καλά αυτό ισχύει σε πάντως τύπου επαγγέλματα
Giannaros25

Δημοσίευση από Giannaros25 »

BlueNavy έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 2:22 am
Odyseas έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 11:33 pm
Busterakos έγραψε: Κυρ Σεπ 17, 2023 4:07 pm
Έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει με τους οβα, ούτε βυσματικοι φαντάροι να ήταν.
Για βυσματικοι δεν ξέρω αλλά είναι ήδη εκπαιδευμένοι φαντάροι οπότε λογικό μου φαίνεται. Ξέρεις πολλές εταιρίες να προτιμούν καινούργιους από αυτούς που έχουν ήδη ξοδέψει χρόνο και χρήμα να εκπαιδεύσουν;
Ας τους πάθουν πρώτα να κολυμπάνε για να μη κόβονται σε ελεύθερο 50 μέτρα κολύμπι σε πισίνα. Δεν σημαίνει ότι ένας εκπαιδευμένος είναι καλύτερος από έναν νέο που θα εκπαιδευτεί από την αρχή. Όλα είναι σχετικά.
Που κολλάει το αν ξέρουν να κολυμπάνε σε μια πισίνα; Που είναι τελείως άχρηστο άθλημα για τον λόγο ότι σε ειδικότητες υγειονομικού και τέτοια δεν θα σου χρησιμεύσει πουθενά εδώ όπλα δεν πιάνουν... Το ότι είναι εκπαιδευμένοι καλύτερα είναι πολλά ++ από έναν πολίτη που μπαίνει μέσα και βαράει προσοχή με το δεξί πόδι. Παραπάνω χρόνος να τον μάθεις τα βασικά πρώτα απ' όλα και μετά να τον εκπαιδεύσεις στην ειδικότητα χαμένος χρόνος δηλαδή. Σκέψου πως ζητάνε έξω άτομα με εμπειρία και προϋπηρεσία ΕΕ ένα τέτοιο πράγμα είναι οι οβα που κατά την γνώμη μου αυτούς πρέπει να παίρνουν πρώτα και μετά τους υπόλοιπους
Anonymous888

Δημοσίευση από Anonymous888 »

Ερώτηση, οσοι είναι γεννηθεντες το 97 μπορούν να κάνουν φέτος αίτηση;
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Ναι είναι η τελευταία φορά για τους 97 φέτος.
Vagos27
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΠΟΠ!!!

Δημοσίευση από Vagos27 »

Οι γεννημένοι το 1999, αν οντως ισχυσει οτι το όριο θα παει στα 25 μένουμε απ εξω!
Vagos27
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΠΟΠ!!!

Δημοσίευση από Vagos27 »

Οι γεννημένοι το 1999, αν οντως ισχυσει οτι το όριο θα παει στα 25 μένουμε απ εξω!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα ανακοίνωσα νστο worknet για την προκήρυξη ΕΠΟΠ που πρόκειται να προκηρυχθεί και γράφει μέσα ότι τα όρια ηλικίας τα αφήνουν ακόμα ανοιχτά; Υπάρχει περίπτωση να τα αυξήσουν τα όρια ηλικίας;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 27, 2025 5:10 pm Καλησπέρα ανακοίνωσα νστο worknet για την προκήρυξη ΕΠΟΠ που πρόκειται να προκηρυχθεί και γράφει μέσα ότι τα όρια ηλικίας τα αφήνουν ακόμα ανοιχτά; Υπάρχει περίπτωση να τα αυξήσουν τα όρια ηλικίας;
Αυτό το γράφει το σάιτ, λόγω της συνταξιοδοτικής ρύθμισης των ΕΠΟΠ, που λέει να έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος ή 35 χρόνια υπηρεσίας, για να φύγουν. Μαθηματικά λοιπόν, πρεπει να πέσει για να βγαίνει το 60, δηλ.25+35. Γι'αυτό λένε ότι θα πάει στα 25. Δεν νομίζω ότι προβλέπεται αύξηση, παρά την πλάτη που έχουν γυρίσει, στον στρατό, πολλοί μικρότεροι σε ηλικία.
Leon1994

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Leon1994 »

Παιδια λετε να ανεβει το οριο ηλικιας ;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από niasimas »

Leon1994 έγραψε: Σάβ Απρ 05, 2025 12:36 am Παιδια λετε να ανεβει το οριο ηλικιας ;
Φίλε μου, το όριο ηλικίας από του χρόνου, αν ξαναπάρει, θα είναι 25. Έχει ψηφιστεί σε νόμο.
Psym1

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Psym1 »

Καλησπέρα σε όλους, είμαι γεννημένος το 97/, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάνω αίτηση (ΠΝ) να γίνει αποδεκτή;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Psym1 έγραψε: Σάβ Απρ 05, 2025 2:55 pm Καλησπέρα σε όλους, είμαι γεννημένος το 97/, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάνω αίτηση (ΠΝ) να γίνει αποδεκτή;
Δεν θα γίνει αποδεκτή.

Αντιγράφω από την προκήρυξη του ΠΝ:

Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το
28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις
(γεννηθέντες από 1-1-1998 έως 31-12-2006).
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες