Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
MAJOR

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από MAJOR »

GoranDrulic έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 12:36 am Η οππι θα στελεχώσει τη διας, στανταρακι … προκηρηξη εντός 2024 ξεχάστε το
Δεν υπάρχει περιπτώσει Η ΟΠΠΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤ
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Καλά ναι για κανένα λόγο δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν οι οππι από τα τμήματα ο πραγματικός λόγος που προσλήφθηκαν ήταν για να πάνε εκεί εξαρχής λόγω των τεράστιων ελλείψεων. Με το να τους πάρει και να τους πάει Δίας αφήνει εντελώς άδεια τα τμήματα που και πάλι με αυτούς έχουν θέμα φαντάσου να φύγουν τι θα γίνει. Περιμένουμε και ελπίζουμε απλά πρέπει να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΊ!
GoranDrulic
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GoranDrulic »

Ότι σας λέω, εντός του μήνα θα πάνε άτομα ΔΙ. ΑΣ και ΔΡΑΣΗ
MAJOS

Δημοσίευση από MAJOS »

GoranDrulic έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:50 am Ότι σας λέω, εντός του μήνα θα πάνε άτομα ΔΙ. ΑΣ και ΔΡΑΣΗ
Και στα ΑΤ ποιος θα κάτσει Το Άγιο πνεύμα;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

MAJOS έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 11:46 pm
GoranDrulic έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:50 am Ότι σας λέω, εντός του μήνα θα πάνε άτομα ΔΙ. ΑΣ και ΔΡΑΣΗ
πες τα ρε φιλε γιατι καποιος πρεπει να του εξηγησει του απο πανω οτι υπαρχουν τμηματα με 5 και 6 ατομα προσωπικο! Κι ο αλλος λεει οτι θελει! Θα πανε λεει ΔΙΑΣ... Εγω εχω φιλο που μπηκε ΟΠΠΙ και τωρα ειναι ΑΤ ομονοιας και μου λεει εχει τεραστιες ελλειψης γιατι η ελ λας ειναι γεματη βυσματα και δεν παει κανεις εκει που υπαρχει αναγκη ολοι θελουν να φυλανε το ψυχικο και την εκαλη... Αυτη ειναι η κατασταση!
GoranDrulic
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GoranDrulic »

Το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν αναιρεί με αυτό που λέω εγώ εξαλλου δεν είναι η πρώτη φορά που θα είναι τα ατ άδεια, δυστυχώς εδώ θέλετε να ακούτε αυτά που σας κάνουν νια νιώθετε όμορφα αλλά δεν είναι έτσι
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 19, 2024 1:28 am
MAJOS έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 11:46 pm
πες τα ρε φιλε γιατι καποιος πρεπει να του εξηγησει του απο πανω οτι υπαρχουν τμηματα με 5 και 6 ατομα προσωπικο! Κι ο αλλος λεει οτι θελει! Θα πανε λεει ΔΙΑΣ... Εγω εχω φιλο που μπηκε ΟΠΠΙ και τωρα ειναι ΑΤ ομονοιας και μου λεει εχει τεραστιες ελλειψης γιατι η ελ λας ειναι γεματη βυσματα και δεν παει κανεις εκει που υπαρχει αναγκη ολοι θελουν να φυλανε το ψυχικο και την εκαλη... Αυτη ειναι η κατασταση!
Μα αδερφέ αυτο είναι το θέμα δεν πάει κόσμος στην Δίας και ούτε πρόκειται γιατί είναι κωλομοναδα για αυτούς Νομίζεις ότι ο Αστυφύλακας από σχολή πυ έχει δώσεις πάνελ και κανει σχολή 3 χρόνια θα πάει Δίας; 😂 Έχουν ελλείψεις στις μάχιμες μονάδες και αυτο δεν αλλάζει γιατί ούτε οι vip φυλάξεις θα σταματήσουν ούτε θα έρθουν από τα χωριά τους στην Αθήνα με τον καιρό θα δείτε και εσείς και ο Ίδιο ο Υπουργός ότι οι πρόκηρηξη ΕΦ είναι μονοδρομος
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

GoranDrulic έγραψε: Παρ Ιαν 19, 2024 2:02 am Το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν αναιρεί με αυτό που λέω εγώ εξαλλου δεν είναι η πρώτη φορά που θα είναι τα ατ άδεια, δυστυχώς εδώ θέλετε να ακούτε αυτά που σας κάνουν νια νιώθετε όμορφα αλλά δεν είναι έτσι
[/quote
Μπορεί να έχεις και δίκιο ρε φίλε δεν ξέρω θα δείξει στην πορεία αν και αυτο που λες είναι αδιανόητο
Astyff

Δημοσίευση από Astyff »

Επειδή βλέπω ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα, που δεν έχει ιδέα από αστυνομία και το παίζει φωστήρας ας ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
1ον όσοι λέτε ότι οι αστυφ των σχολών δεν κάνουν για τπτ, να σας ενημερώσω ότι Εμεις ήμαστε που στελεχώνουμε την πιο μάχιμη υπηρεσία που είναι η υατ (και την Υ. ΜΕ. Τ) και όσοι μπήκαμε στην αστυφυλάκων, μπήκαμε επειδή το γουστάραμε, ήμασταν ***** και γι αυτό τα καταφέραμε. Οποτε σχόλια του τύπου <<τα παιδάκια από τις σχολές δεν κάνουν για τίποτα>> είναι καθαρά κομπλεξικά και όσοι τα λέτε δεν αξίζετε καν να μπείτε στο σώμα.
2ον προξυρηξη εφ δεν παίζει να βγει για κανέναν λόγο, αυτή την στιγμή υπάρχουν 2500 εφ, όταν η σειρά του 19 γίνουν αστυφύλακες τότε μπορεί. Χώρια του ότι έχει αρχίσει να παίρνει πολλούς στις σχολές οπότε δύσκολο γενικά, οποίος γουστάρει ας στρωθεί να διαβάσει και να δώσει πανελλήνιες.
3ον όσων αφορά τους οππι, είναι κανονικοί ειδικοί φρουροί ένοπλοι και μπορούν να του πάνε οπουδήποτε αν και όταν το θελήσουν γιατί στα τμήματα είναι αποσπασμένοι.
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Astyff έγραψε: Παρ Ιαν 19, 2024 7:54 pm Επειδή βλέπω ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα, που δεν έχει ιδέα από αστυνομία και το παίζει φωστήρας ας ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
1ον όσοι λέτε ότι οι αστυφ των σχολών δεν κάνουν για τπτ, να σας ενημερώσω ότι Εμεις ήμαστε που στελεχώνουμε την πιο μάχιμη υπηρεσία που είναι η υατ (και την Υ. ΜΕ. Τ) και όσοι μπήκαμε στην αστυφυλάκων, μπήκαμε επειδή το γουστάραμε, ήμασταν ***** και γι αυτό τα καταφέραμε. Οποτε σχόλια του τύπου <<τα παιδάκια από τις σχολές δεν κάνουν για τίποτα>> είναι καθαρά κομπλεξικά και όσοι τα λέτε δεν αξίζετε καν να μπείτε στο σώμα.
2ον προξυρηξη εφ δεν παίζει να βγει για κανέναν λόγο, αυτή την στιγμή υπάρχουν 2500 εφ, όταν η σειρά του 19 γίνουν αστυφύλακες τότε μπορεί. Χώρια του ότι έχει αρχίσει να παίρνει πολλούς στις σχολές οπότε δύσκολο γενικά, οποίος γουστάρει ας στρωθεί να διαβάσει και να δώσει πανελλήνιες.
3ον όσων αφορά τους οππι, είναι κανονικοί ειδικοί φρουροί ένοπλοι και μπορούν να του πάνε οπουδήποτε αν και όταν το θελήσουν γιατί στα τμήματα είναι αποσπασμένοι.
Στο πρώτο που γράφεις φίλε μου συμφωνώ.
Στο δεύτερο τα παρουσιάζεις λίγο ουτοπικά και δεν ξέρω γιατί, εγώ θα σου πω ότι αν όχι οι μισοί τότε ένα μεγάλο ποσοστό των ΕΦ που μπήκαν έχουν ήδη φύγει για τους δικούς τους λόγους αλλά και πάλι, τα κενά είναι κενά και δεν είναι μόνο θέμα ανακατανομής προσωπικού. Τόσα χρόνια (τουλάχιστον 10) η αστυφιλακων έπαιρνε 270 άτομα και με το κύμα των συναξιοδωτησεων να είναι μπροστά, αρχίζουν τώρα να πληρώνουν τις ελλιπείς εισαγωγές και σε αυτό έρχεται να προστεθεί ο +1 χρόνος που βάλανε στην σχολή. Οπότε δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτό το "δεν παίζει". Όσο για το ότι άρχισαν να παίρνουν άτομα τώρα, πράγματι πέρυσι πήραν 850 και φέτος θα πάρουν 1000, το θέμα είναι ότι αυτοί θα βγούνε σε 2 και 3 χρόνια και δεν είναι αναγκασμένοι να στελεχώσουν μαχημες υπηρεσίες. Οπότε πιστεύω πως οι συγκυρίες είναι ιδανικές για πρόσληψη ΕΦ όσο ποτέ άλλοτε.
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Astyff έγραψε: Παρ Ιαν 19, 2024 7:54 pm Επειδή βλέπω ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα, που δεν έχει ιδέα από αστυνομία και το παίζει φωστήρας ας ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.
Καταρχάς Αν είσαι αστυφύλακας τι κανεις σε αυτο το forum αλλά τέλος πάντων ας υποθέσουμε ότι είσαι στην Αστυνομία θα σου πω το εξής 1ον Δεν είπαμε ότι απο σχολή είναι οι γιωταδες τα παιδιά εγω προσωπικά είπα ότι δεν επλεγουν να πάνε Δίας 2ον φίλε μου καλέ να εύχεσαι να πάρει ειδικούς φρουρούς για να μην δουλεύεις 6ημερα αν και αυτο που λες για τους ΕΦ ότι πρέπει να γίνουν αστυφύλακες πρώτα το πιστεύω και το 2025 θα μονιμοποιηθούν όσο απέμειναν τέλος πάντων
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Καταρχάς Αν είσαι αστυφύλακας τι κανεις σε αυτο το forum αλλά τέλος πάντων ας υποθέσουμε ότι είσαι στην Αστυνομία θα σου πω το εξής 1ον Δεν είπαμε ότι απο σχολή είναι οι γιωταδες τα παιδιά εγω προσωπικά είπα ότι δεν επλεγουν να πάνε Δίας 2ον φίλε μου καλέ να εύχεσαι να πάρει ειδικούς φρουρούς για να μην δουλεύεις 6ημερα αν και αυτο που λες για τους ΕΦ ότι πρέπει να γίνουν αστυφύλακες πρώτα το πιστεύω και το 2025 θα μονιμοποιηθούν όσο απέμειναν τέλος πάντων
Hellas24

Δημοσίευση από Hellas24 »

Όχι ρε φίλε γιατί;
Η αλήθεια αυτή είναι
Οι μισοί τους είναι γιοτάδες
Μπράβο που πέρασαν από Πανελλαδικές, μαγκιά τους! Αν τους δεις όμως δεν λες : Πω πω τι αστυνομικοί είναι αυτοί
Και δεν είναι τυχαίο που επιλέγουν ΕΦ ανθρώπους που είναι αλεξιπτωτιστές και έχουν βγάλει γενικά ειδικές δυνάμεις
Γιατί οι περισσότεροι αν έχεις παρατηρήσει (Δίας, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ) τέτοιοι είναι
Παραπάνω μόρφωση εννοείται έχουν τα παιδιά των σχολών
Αλλά στην αστυνομία παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο
Άλλο να δεις αστυνομικό αλεξιπτωτιστη και να είναι γομάρι και άλλο να είναι ένας από την αστυφυλάκων με κοιλίτσα ή κοκαλιαρης (γιατί οι μισοί έτσι είναι) και μην ακούσω την δικαιολογία ότι δεν παίζει ρόλο το σώμα και η εμφάνιση... Ο αστυνομικός Πρέπει να φαίνεται τσαμπουκάς. ΠΡΟΣΕΞΤΕ... Να φαίνεται και μετά να είναι!
Αυτή είναι η άποψη μου
Αυτά έχω δει και έχω ακούσει
Όποιος θέλει με πιστεύει
Όποιος θέλει με βγάζει και *****
Μάτια έχετε
Μάχιμες υπηρεσίες (Δίας, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ) Μόνο ΕΦ πάνε
Ελάχιστοι αστυφύλακες
Hellas24

Και κύριε Αστυφύλακα... Μην πετάς αρλούμπες
2500 ειδικοί φρουροί είχαμε το 2019
Τώρα μείναμε με 700 ΕΦ
Για αστυφυλάκων...
Πέρυσι πήρε 800 άτομα αν θυμάμαι καλά
Προπερσυ 730
Και φέτος 1030
Τα άτομα είναι πολλά
Βάλε όμως ότι
1) τα παιδιά των σχολών μετά από την 3ετη φοίτηση τους ΔΕΝ πιάνουν αμέσως δουλειά
Τι εννοώ
Δεν πάνε στο τμήμα και από την πρώτη μέρα μπαίνουν στο περιπολικό ή κάπου αλλού και αρχίζουν την δουλειά τους
Αυτό γίνεται μετά από κάποιους μήνες (λογικά το ξέρεις)
2) Μέχρι να τελειώσει η φοίτηση σας θα έχει φύγει ήδη ένα μεγάλο ποσοστό αστυνομικών και μερικοί άλλοι όπως γίνεται εδώ και χρόνια... Χρησιμοποιούν τα βύσματα τους για να πάνε στα "χωριά" τους ή κάπου καλύτερα (δηλαδή φεύγουν από την Δίας κλπ)
Και για αυτό έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός
Αλλιώς αν ήταν όλα έτσι όπως τα λες όλα θα ήταν καλά
ΕΦ θα πάρει φέτος
Οι ελλείψεις είναι πολλές
Θα αργήσει αλλά θα πάρει!
Και πριν που είπα ότι οι μισοί είστε γιοτάδες... Ναι είστε γιοτάδες
Όχι όλοι!
Μην παρεξηγηθείς γιατί δεν το λέω για σένα προσωπικά
Ούτε που σε ξέρω
Αλλά φίλους που είναι στην αστυφυλάκων έχω πολλούς και μαθαίνω νέα
Τα ξύνετε... Ή κάνω λάθος;
Και γυμναστική σχεδόν καθόλου
Πολύ χαλαρά πράγματα
Βολές δεν ρίχνετε σχεδόν καθόλου
Και οι μισοί είναι ξενερωμένοι
Μην μας λες μετά ότι είστε μάχιμοι κλπ γιατί γελάω
Ένα ποσοστό γουστάρετε και είστε όντως μάχιμοι
Να τα λέμε όλα όπως είναι
Hellas24

Και ότι έχω γράψει γενικά μέχρι στιγμής σε αυτό το σάιτ το ξέρω γιατί στην οικογένεια μου έχω πολλούς αστυνομικούς, γνωστούς στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη, βουλευτές και γενικά στον περιβάλλοντα χώρο μου (έχω γνωστό με υψηλό βαθμό στην αστυνομία που εννοείται δεν μπορώ να πω εδώ μέσα και είναι πολύ στενός οικογενειακός φίλος και για αυτό τον ρωτάω και μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ! Γιατί και εγώ όπως και εσείς γουστάρω να μπω όσο τίποτα άλλο και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνουμε συνάδελφοι)
Δεν έχω καμία διάθεση να κάθομαι να λέω ότι μου έρθει στο μυαλό
Ούτε εσάς θέλω να κοροιδευω ούτε τον εαυτό μου
©Μέσα στο 2024 θα πάρει ΕΦ
©Το όριο ηλικίας δεν θα αλλάξει
Η προκήρυξη είναι μονόδρομος

Και αστυφύλακα... Μπορεί να βγάζεις σχολή ή να την έχεις τελειώσει
Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξίσου πολύ διαβασμενοι και δεν μπορεί κανένας να τους ξεγελάσει
Αν οι μισοί εδώ μέσα σου φαίνονται βλάκες με αυτά που λένε
Είσαι γελασμένος
Οι άνθρωποι τις απόψεις τους λένε
Εγώ όμως δεν λέω την άποψη μου
Λέω ότι ξέρω και ότι μου λένε
Βρύσε με
Μην μου δώσεις σημασία
Απάντησε μου
Κάνε ότι θες
Αλλά μην τούς βγάζεις όλους εδώ βλάκες
Με σεβασμό το λέω
Εδώ μέσα όλοι αστυνομικοί θέλουμε να γίνουμε