Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ApostolidisK

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από ApostolidisK »

Υφισταται κανονικοτατα αμοιβαια μεταθεση στην εμοδε μη λετε αλλες αερολογιες εχετε κατανησει *****, γνωριζω εγω ατομα που εκαναν αμοιβαια οταν κλεισαν εναν χρονο, μην ειστε τοσο τραγικοι
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από mikeangel »

ApostolidisK έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 12:53 pm Υφισταται κανονικοτατα αμοιβαια μεταθεση στην εμοδε μη λετε αλλες αερολογιες εχετε κατανησει *****, γνωριζω εγω ατομα που εκαναν αμοιβαια οταν κλεισαν εναν χρονο, μην ειστε τοσο τραγικοι
Τότε γιατί δεν εγκρίνουν αμοιβαία από την ΕΜΟΔΕ Λαμίας; Παλεύει ο άνθρωπος από την μέρα που μπήκε.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ApostolidisK έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 12:53 pm Υφισταται κανονικοτατα αμοιβαια μεταθεση στην εμοδε μη λετε αλλες αερολογιες εχετε κατανησει *****, γνωριζω εγω ατομα που εκαναν αμοιβαια οταν κλεισαν εναν χρονο, μην ειστε τοσο τραγικοι
Ρε ***** πες μας τι λόγω έχεις και λες *****! Ο αδερφός μου προσπαθεί από την μέρα που μπήκε και δεν τα έχει καταφέρει νομικα ακάλυπτος του λένε όλοι! Κοίτα επειδή αυτό που είπες είναι σοβαρό πες μου μόνο όνομα που έχει κάνει αμοιβαία στην εμοδε ή πες μου απλά μονάδες και θα τα φτιάξει ο δικηγόρος τα υπόλοιπα! Εκτός αν όντως λες *****!
epoxikosepilaxon

Δημοσίευση από epoxikosepilaxon »

Εγώ είμαι από τους πρώτους επιλαχόντες όπως φαίνεται
Στα αθλήματα θα είμαι με φίλο δικηγόρο και τεφαατζή
Αυτό θα το κάνουν και άλλοι επιλαχόντες που ξέρω

Φέτος τα αθλήματα θα γίνουν όπως τα ορίζει το φεκ!

Καλή επιτυχία σε όλους!
Roniemac

Δημοσίευση από Roniemac »

Σοβαρευτειτε ρε βλακες, ο αλλος λεει θα παρει τον κολλητο τον δικηγορο μαζι, και ενα φιλο τεφατζη, εγω θα παρω τη γιαγια μ μαζι🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Επισκέπτης

Εσύ με τον δικηγόρο όποιον και να φέρεις μαζί, θα φάτε πόρτα στην είσοδο, οπότε άκυρο πανηγυρικό. Πρώτη φορά συμμετέχεις σε προκήρυξη λεβέντη μου;
Επισκέπτης

epoxikosepilaxon έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 1:01 pm Εγώ είμαι από τους πρώτους επιλαχόντες όπως φαίνεται
Στα αθλήματα θα είμαι με φίλο δικηγόρο και τεφαατζή
Αυτό θα το κάνουν και άλλοι επιλαχόντες που ξέρω

Φέτος τα αθλήματα θα γίνουν όπως τα ορίζει το φεκ!

Καλή επιτυχία σε όλους!
Πόσα μόρια έχεις φίλε μου; Και αν επιτρέπεται προβλέπεται να πας με δικηγόρο μαζί;
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Παιδια για να γινει αμοιβαια πρεπει να εχετε βρει με ποιον θα αλλαξετε, αυτος που λετε εχει βρει ανθρωπο να αλλαξει και δε του το επιτρεπουν;
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Αυτος π λεει οτι ειναι πρωτος επιλαχον χωρις να εχουν βγει αποτελεσματα δε θα γινει ποτε πυροσβεστης, γιατι ειναι ΒΛΑΚΑΣ
Επισκέπτης

Ronniemac έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 1:10 pm Αυτος π λεει οτι ειναι πρωτος επιλαχον χωρις να εχουν βγει αποτελεσματα δε θα γινει ποτε πυροσβεστης, γιατι ειναι ΒΛΑΚΑΣ
Πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου!
Επισκέπτης

Kostis250 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 1:08 pm Παιδια για να γινει αμοιβαια πρεπει να εχετε βρει με ποιον θα αλλαξετε, αυτος που λετε εχει βρει ανθρωπο να αλλαξει και δε του το επιτρεπουν;
Ναι φίλε μου! Το σώμα σε στέλνει εκεί που σε έχει ανάγκη υπογράφεις 7 χρόνια υποχρεωτικής στο κλπ
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Επισκέπτη που ξέρεις ότι είναι 26 άτομα με 2000 μόρια;

Επίσης και εγώ με δικηγόρο θα έρθω στα αθλήματα, και όποιον περάσουν χωρίς να το αξίζει θα γίνει επί τόπου καταγγελία στο αρμόδιο υπουργείο!
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από mikeangel »

Kostis250 έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 1:08 pm Παιδια για να γινει αμοιβαια πρεπει να εχετε βρει με ποιον θα αλλαξετε, αυτος που λετε εχει βρει ανθρωπο να αλλαξει και δε του το επιτρεπουν;
Όχι θέλουν να κάνουν αμοιβαία με τον φουφοτο.
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Αυτό που λέτε ότι θα έρθετε με δικηγόρο μάλλον πρώτη φορά δίνεται αθλήματα... Όταν γίνονται αθλήματα για μόνιμες θέσεις σωμάτων ασφαλείας το συγκεκριμένο γήπεδο που δίνεται φρουρείται από αστυνομία οπότε κανένας εξωγηπεδικος δεν θα μπορεί να εισέλθει
Επισκέπτης

Giorgosbt έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 1:19 pm Επισκέπτη που ξέρεις ότι είναι 26 άτομα με 2000 μόρια;

Επίσης και εγώ με δικηγόρο θα έρθω στα αθλήματα, και όποιον περάσουν χωρίς να το αξίζει θα γίνει επί τόπου καταγγελία στο αρμόδιο υπουργείο!
Βρε μαλακά πως θα μπει ο δικηγόρος μέσα αν δεν αξίζεις να κοπεις! Δεν χρειάζονται να κάνετε καταγγελίες παιδιά θα μας γαμησουν στα αθλήματα είναι δεδομένο μου το είπε και εχθές άτομο από την επιτροπή οι επιλαχόντες θα ανέβουν μόνο και μόνο επειδή φέτος θα κλάψουμε!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες