Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Ναι σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με γυναικούλες που νομίζουν ότι είναι μάγκες με 2500!
Ή ας κλείσει το φόρουμ γιατί μόνο πληροφορίες για την προκήρυξη δεν λέτε εδώ μέσα!
Ή ας κλείσει το φόρουμ γιατί μόνο πληροφορίες για την προκήρυξη δεν λέτε εδώ μέσα!
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Με επιφύλαξη πάντα τα αποτελέσματα θα βγουν μέχρι το απόγευμα αν όχι σήμερα το πολύ αύριο! Μην ρωτήσετε που το ξέρω κλπ τα κλασσικά είναι βάσιμη η πληροφορία. Καλη επιτυχία σε όλους και να μην τα παρατάτε ποτέ!
Συμφωνα με παλιοτερες δημοσιευσεις προσληψεων προσωπικου παντα μεχρι 2:30 η ωρα ειχαν αναρτηθει.
Τελος παντων.
Κοντος ψαλμος αλληλουια.
Τελος παντων.
Κοντος ψαλμος αλληλουια.
Εμένα μου είπαν 17.00-18.00 αν σας πάρω στο λαιμό μου ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αλλά αν δεν ήταν κάτι πολύ βάσιμο δεν θα το ανεβαζα. Ας κρατήσουμε λίγο ακόμη την υπομονή μας και θα δούμε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
Λετε οι κρισεις να επηρεαζουν την προκυρηξη ως προς τις προθεσμιες?
Μάγκες η βάση είναι 2100-2200 κατά 90 τ εκατο
Αποτελεσματα εντος της αλλης βδομαδας
(Εκτος απροοπτου)
(Εκτος απροοπτου)
Καλησπέρα, την Παρασκευή θα ολοκληρωθούν οι κρίσης, ίσως αυτό να επηρεάσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, και να δούμε από Δευτέρα κάτι...
Παιδιά να φανταστώ είδατε όλοι την ανακοίνωση της σελίδας των εποχικών! Μπορείτε όμως να μου πείτε για ποιο λόγο ο άκης και το υπουργείο το διαψεύδουν; Αφού ίδιοι το είπαν!
Επισκέπτη τ εννοείς ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Είδατε τι γράψανε στην σελίδα των εποχικών; Που είναι αυτοί που φωνάζανε για βάση 1800?
Και εσύ 1900 δεν έλεγες;mikeangel έγραψε: Τετ Ιαν 17, 2024 7:45 pm Είδατε τι γράψανε στην σελίδα των εποχικών; Που είναι αυτοί που φωνάζανε για βάση 1800;
Το περίμενα. Επίσης, σκεφτείτε πόσοι από την σειρά του 2020 έχουν ειδικές δυνάμεις και 4 αντιπυρικες. Θα γίνει μάχη.
750 προκήρυξη εποχικών περίπου παραπάνω θέσεις οδηγών με χαμηλότερα όρια ηλικίας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες