Αν είναι κανένας άλλος Θεσσαλονίκη που θα πάει τώρα, στείλτε μνμ να γνωριστούμε / να κάνουμε καμιά προπόνηση μαζί
ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Re: ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής
Μάγκες, προετοιμάζομαι για να μπω ΟΥΚ με την Α' ΕΣΣΟ του 24'
Αν είναι κανένας άλλος Θεσσαλονίκη που θα πάει τώρα, στείλτε μνμ να γνωριστούμε / να κάνουμε καμιά προπόνηση μαζί
Κύριοι δεν γνωρίζω αγγλικά και εχω δυσλεξια ποσο μεγαλο ποβλημα θα εχω στο σχολειο ή ειναι και απαγορευτικο απο μονο του...
- hazardous
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Για τα αγγλικά θα είχες θέμα αν ζούσαμε στην Αγγλία. Τώρα για το δευτερο δεν ξερω, θεωρω πως οχι με καθε επιφυλαξη. Καλη επιτυχια απο εμενα
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Καλησπέρα κι από εμένα αλάνια.
Οταν είχα κλείσει τα 18 πήγα στο ΚΕΠ και είχα δηλώσει ΠΝ και τώρα με έχουνε κατανέμει εκεί. Είχα πάρει αναβολή την οποία έκοψα Οκτώβρη και τώρα μπαίνω Α ΕΣΣΌ (Φεβρουάριος) 2024.
Επιθυμώ να ενταχθώ στους ΟΥΚ ως ΣΕΑ.
Έχω πάρει τηλέφωνο την στρατολογία και μου είπανε πως γίνεται αλλά οι θέσεις για ΟΥΚ γενικά, είναι πάρα πολύ λίγες.
Το ερώτημα μου είναι το εξής:
Εδώ και λίγα χρόνια παίρνω ένα χάπι κάθε πρωί το οποίο το ξεκίνησα επειδή είχα πάει για εξετάσεις αίματος για έναν απλό έλεγχο και είχε βρεθεί η τιμή του θυρεοειδή ελαφρώς ανεβασμένη.
Δεν με επηρεάζει σε καμία περίπτωση σωματικά και ψυχικά. Και δεν ξέρω αν θα γίνω δεκτός για ΟΥΚ λόγω αυτού.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.
Οταν είχα κλείσει τα 18 πήγα στο ΚΕΠ και είχα δηλώσει ΠΝ και τώρα με έχουνε κατανέμει εκεί. Είχα πάρει αναβολή την οποία έκοψα Οκτώβρη και τώρα μπαίνω Α ΕΣΣΌ (Φεβρουάριος) 2024.
Επιθυμώ να ενταχθώ στους ΟΥΚ ως ΣΕΑ.
Έχω πάρει τηλέφωνο την στρατολογία και μου είπανε πως γίνεται αλλά οι θέσεις για ΟΥΚ γενικά, είναι πάρα πολύ λίγες.
Το ερώτημα μου είναι το εξής:
Εδώ και λίγα χρόνια παίρνω ένα χάπι κάθε πρωί το οποίο το ξεκίνησα επειδή είχα πάει για εξετάσεις αίματος για έναν απλό έλεγχο και είχε βρεθεί η τιμή του θυρεοειδή ελαφρώς ανεβασμένη.
Δεν με επηρεάζει σε καμία περίπτωση σωματικά και ψυχικά. Και δεν ξέρω αν θα γίνω δεκτός για ΟΥΚ λόγω αυτού.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.

_tsepp to instaPlatsaPloutsa έγραψε: Δευ Οκτ 30, 2023 8:30 pm Μάγκες, προετοιμάζομαι για να μπω ΟΥΚ με την Α' ΕΣΣΟ του 24'
Αν είναι κανένας άλλος Θεσσαλονίκη που θα πάει τώρα, στείλτε μνμ να γνωριστούμε / να κάνουμε καμιά προπόνηση μαζί![]()
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλησπέρα γνωρίζεται ποιο είναι το ηλικιακό όριο για να μπεις ουκ;
- hazardous
Να μην υπερβαίνεις το 28ο έτος της ηλικίας σου την περίοδο που θα γίνουν οι εξετάσεις και οι δοκιμασίες επιλογής.
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Παιδιά είμαι στα 7:05 το μιλι, κοβεσαι και για τόσο λίγο;
- hazardous
Τα όρια είναι για να τηρούνται. Αλλά τη μέρα που θα δώσεις τα αθλήματα λόγω της όλης κατάστασης αν το θέλεις πραγματικά θα είσαι μέσα στα χρονικά όρια. Δεν έχεις και μεγάλη διαφορά. Απλά υπολόγισε πως είναι με άρβυλα η ολη διαδικασια.
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Τα υπόλοιπα αθλήματα ποια είναι;hazardous έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:57 amΤα όρια είναι για να τηρούνται. Αλλά τη μέρα που θα δώσεις τα αθλήματα λόγω της όλης κατάστασης αν το θέλεις πραγματικά θα είσαι μέσα στα χρονικά όρια. Δεν έχεις και μεγάλη διαφορά. Απλά υπολόγισε πως είναι με άρβυλα η ολη διαδικασια.
Οι επιδόσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών είναι οι εξής:
• Τρέξιμο 1 μίλι ξηράς (1642 μέτρα) σε λιγότερο από 7 λεπτά
• Κολύμβηση 300 μέτρα σε πισίνα σε λιγότερο από 7 λεπτά
• 6 έλξεις στο μονόζυγο
• 20 κάμψεις (push ups)
• 20 κοιλιακοί
• Κατακόρυφο ανέβασμα σχοινιού 4 μέτρων μόνο με τα χέρια
• 6 έλξεις στο μονόζυγο
• 20 κάμψεις (push ups)
• 20 κοιλιακοί
- hazardous
Δρόμος ενός μιλίου σε 7 λεπτάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 6:28 pmΤα υπόλοιπα αθλήματα ποια είναι;hazardous έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:57 amΤα όρια είναι για να τηρούνται. Αλλά τη μέρα που θα δώσεις τα αθλήματα λόγω της όλης κατάστασης αν το θέλεις πραγματικά θα είσαι μέσα στα χρονικά όρια. Δεν έχεις και μεγάλη διαφορά. Απλά υπολόγισε πως είναι με άρβυλα η ολη διαδικασια.
30 κάμψεις
8 έλξεις
8 βυθίσεις
Ανάβαση σκοινιού 5μετρων χωρίς βοήθεια ποδιών
50 αναδιπλώσεις κοιλιακών
300μ κολύμπι σε 7:30 λεπτά
15μ υποβρύχιο κολύμπι (μακροβουτι)
Των δ' επιλέκτων η αρετή
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν ηταν με αρβυλα. Με αθλητικά ρουχα και παπούτσια. Αν ήθελες τωρα ναι, μπορούσες να φορέσεις παραλλαγη. Αλλά δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά.1 μιλι δεν ειναι κάτι.hazardous έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:57 amΤα όρια είναι για να τηρούνται. Αλλά τη μέρα που θα δώσεις τα αθλήματα λόγω της όλης κατάστασης αν το θέλεις πραγματικά θα είσαι μέσα στα χρονικά όρια. Δεν έχεις και μεγάλη διαφορά. Απλά υπολόγισε πως είναι με άρβυλα η ολη διαδικασια.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
καλύτερα να μη μιλάμε αν δεν γνωρίζουμε πραγματικάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 16, 2024 8:04 pm Οι επιδόσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών είναι οι εξής:
• 6 έλξεις στο μονόζυγο
• 20 κάμψεις (push ups)
• 20 κοιλιακοί
https://hellenicnavy.gr/archigeio-stolo ... eysis-y-kt
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης