Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Manuso εισαι και βλακας εισαι και περηφανος, εγω θα σου εξηγησω απο που προκυπτει το 22500.
4 αντιπυρικες 16000
Ειδ. Δυν 5000 αρα 21.000
+πολυτεκνα η τριτεκνα π εχουν οι περισσοτεροι 22500
Εδω θα ειμαστε και θα δεις χαζουλη
Kostis250

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Kostis250 »

Οι 300 πρωτοι που ειναι 19 ρηδες που δε τους επιανε στην προηγογμενη η ηλικια ειναι πανω απο 2500 γιατι εχουν 5 αντιπυρικες
Manuso

Δημοσίευση από Manuso »

Επισκέπτης
Δημοσίευση Σάβ Ιαν 13,2024 6:44 pm

Manuso εισαι και βλακας εισαι και περηφανος, εγω θα σου εξηγησω απο που προκυπτει το 22500.
4 αντιπυρικες 16000
Ειδ. Δυν 5000 αρα 21.000
+πολυτεκνα η τριτεκνα π εχουν οι περισσοτεροι 22500
Εδω θα ειμαστε και θα δεις χαζουλη

Ρε ανήκανε ***** εγώ δεν έβρισα κανένα πριν εσυ τι με βρίζεις άχρηστε κοπανε
Beekeper

Δημοσίευση από Beekeper »

Kostis250 αν ανατρέξεις πισω έχεις πει με διαφορά τις μεγαλύτερες ανακρίβειες ! Απορω μετά το τελευταίο τραγελαφικό σου σχολείο που έβριζες τους πάντες και αμφισβητούσες Γεγονότα τα οποία δεν γνώριζες πως βρίσκεις το θάρρος και ξαναγράφεις μηνύματα και κρίνεις και άλλους!
Το χειρότερο είναι πως εξακολουθείς να λες ανακρίβειες και μιλώντας με άσχημο τρόπο! Την Δευτέρα θα εκτεθείς ξανά αλλά έτσι και αλλιώς πτοείσαι!
Tomearx

Δημοσίευση από Tomearx »

Ότι σας κατέβει στο κεφάλι λέτε πόσοι να είναι δλδ πολύτεκνη τριτεκνη άντε πενήντα άτομα και μη τρελενεσται η βάση είναι κοντά 20000 με 19000
Επισκέπτης

Kostis250 έγραψε: Σάβ Ιαν 13, 2024 6:47 pm Οι 300 πρωτοι που ειναι 19 ρηδες που δε τους επιανε στην προηγογμενη η ηλικια ειναι πανω απο 2500 γιατι εχουν 5 αντιπυρικες
Φίλε εσύ τωρα μιλάς για εποχικούς του 19 με 5 αντιπυρικες, διπλώματα και στρατό και κάτω από 35 που τέτοιοι πρέπει να υπάρχουν με το ζόρι 20 άτομα σε όλη την Ελλάδα
Aca

Δημοσίευση από Aca »

Οποία και να είναι η βάση θα ανακοινωθεί την Δευτέρα μια μέρα έμεινε ηρεμήστε και κάντε προπόνηση για τα αθλήματα και κοιτάξτε για κανένα σπίτι στα νησάκια
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Παιδιά συγγνώμη αλλά βλέπω ότι ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα. Ο ένας λέει ότι υπάρχουν πολλοί τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, ο άλλος λέει να μην περιμένουμε βάση κάτω από 2500 μόρια. Δηλαδή για γέλια. Οι περισσότερες ισοψηφίες θα είναι στα 2700 μόρια για όσους έχουν 5 αντιπυρικές, στα 2300 για όσους έχουν 4, στα 1900 για όσους έχουν 3, και στα 1500 για όσους έχουν 2 και στα 1100 για όσους έχουν μια. Οι αλεξιπτωτιστές, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι μέχρι 25 χρόνων κτλ είναι ελάχιστοι. Δεν συζητάμε καν για όσους έχουν 3-4 παιδιά, για όσους έχουν προϋπηρεσία δασεργάτη και τα λοιπά. Επαγγελματικό δίπλωμα θεωρούμε δεδομένο ότι έχουν σχεδόν όλοι. Επίσης υπάρχουν αρκετοί του 19 με 2200 μόρια, του 20 με 1800, του 21 με 1400, του 22 με 1000 και πάει λέγοντας.
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγώ υποθέτω ότι η βάση θα είναι περίπου στα 1800 με 1900 μόρια. Και δεν με συμφέρει καθόλου αυτό διότι όπως έχω αναφέρει ξανά εγώ είμαι στα 1750. Δεν γίνεται με 1800 μόρια ο οδηγός με 4 αντιπυρικές να μείνει εκτός όμως. Πρέπει να υπάρχουν 620 άτομα με περισσότερα μόρια, πράγμα πολύ δύσκολο. Δεν μιλάω καν για το πόσοι δεν θα δήλωσαν, πόσοι θα παραιτηθούν μόλις μάθουν ότι πάνε από την Αθήνα στην Χίο και πόσοι δεν θα τα καταφέρουν στα αθλήματα.
Papas

Δημοσίευση από Papas »

Καλημέρα εγώ πιστεύω η βάση θα είναι 1400 με 1500. Γνωμη μου. Αν τα κάνανε πολλά άτομα του 19 θα είναι πάνω 2500 χιλιάδες. Οπως επίσης. Πιστεύω πολλά άτομα με οικογένεια δεν θα τα έχουν κάνει
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Του 2019 δεν υπάρχουν πολλά άτομα έως 35 ετών. Δεν είναι πάνω από 200 στο σύνολο τους. Αλλά για να πάει η βάση στα 2500 μόρια θα μπουν μόνο όσοι έχουν ειδικές δυνάμεις του 19 και οι αλεξιπτωτιστές του 20. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο.
Επισκέπτης

Giorgosbt έγραψε: Κυρ Ιαν 14, 2024 12:51 am Εγώ υποθέτω ότι η βάση θα είναι περίπου στα 1800 με 1900 μόρια. Και δεν με συμφέρει καθόλου αυτό διότι όπως έχω αναφέρει ξανά εγώ είμαι στα 1750. Δεν γίνεται με 1800 μόρια ο οδηγός με 4 αντιπυρικές να μείνει εκτός όμως. Πρέπει να υπάρχουν 620 άτομα με περισσότερα μόρια, πράγμα πολύ δύσκολο. Δεν μιλάω καν για το πόσοι δεν θα δήλωσαν, πόσοι θα παραιτηθούν μόλις μάθουν ότι πάνε από την Αθήνα στην Χίο και πόσοι δεν θα τα καταφέρουν στα αθλήματα.
Επιτέλους μια λογική τοποθέτηση!
Papas

Δημοσίευση από Papas »

Πόσους πάνω κάτω έχει του 2019 έως 35γνωριζουμε;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες