Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Λέτε παρά πολλά άντε σας αφήνω να διαβάζεται τις διαταγές σας
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Στα προσωρινά που θα βγουν Δευτέρα
Έχεις θέματα δεν εξηγείται αλλιώς. Ειπαμε, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τρίπολη η εκπαιδευση. Έχει βγει ήδη η διαταγή στις διπυν για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι μόνιμοι ενδιαφέρονται. Μην κουράζεις άλλο. Α, και η βάση 20000. Αντε τα λεμε. Εμένα να ακουυυυυυςpurosvestis έγραψε: Παρ Ιαν 12, 2024 9:24 pmΟκ ρε θα πανε 650 τριπολη θα παμε για 2-3 μηνες σε δοσεις …. Αφου ζητησαν μονο για τριπολη…ηδη απο σερρες μιλησαν για εκπαιδευτη αν θελει κανεις για θεσσαλονικη να το κανω εγω ουζμπεκιστιανά …Emenanaakous έγραψε: Παρ Ιαν 12, 2024 9:02 pmΡε άνθρωπε βγήκε διαταγή λέμε που ζητάει εκπαιδευτές για τριπολη για την ΕΜΟΔΕ. Ρε γιαπωνέζικα μιλάμε πια τι δεν καταλαβαίνετε; Τι πήγε να δει τη περιοχή γράφετε; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗΗΗΗΗΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕArta έγραψε: Παρ Ιαν 12, 2024 8:18 pm Η μια περιοχή που θα γίνει η εκπαίδευση είναι τα Βίλια και η άλλη μάλλον Θεσσαλονίκη μην λέτε ότι σας κατέβει και μην βρίζεται το φόρουμ δημιουργήθηκε για κάποιον λόγο όχι να λέτε ότι σας κατέβει και ότι ακούτε από δεξιά και αριστερά το ότι πήγε να δει τις εγκατάστασης στην Τρίπολη δεν σημαίνει ότι θα γίνει και εκεί εκπαίδευση συμμορφωθείτε λίγο
Δεν ειναι σαν την προιγούμενη που πηγαιναν για 2-3 βδομαδες σε γκρουπ τωρα ειναι 2-3 μήνες το φελεκι μου μεσα δλδ είναι απλή γαμ…νη λογική
Συμφωνώ σε όλα ! Ωστοσο το 2000 μόρια από που προκύπτει; Γενικά και εγώ κάπου εκεί το υπολογίζω αλλά ΦΕΝ υπάρχει κάτι επίσημο σωστά ;
Καλησπερα σε ολους, τη διαταγη που λεει οτι θα γινει η εκπαιδευση σε Αθηνα Θεσσαλονικη και Τριπολη που μπορουμε να τη δουμε;
Ξαναλέω ! Η διαταγή είναι δήλωση ενδιαφέροντος για εκπαιδευτές ΕΜΟΔΕ στην Τρίπολη !
Που ειναι αυτη η διαταγη; Γιατι δε βαζεις το λινκ να τη δουμε;
Kostasgioyri
Αυτό το υποθέτεις φίλε ή το ξέρεις?
Αυτό το υποθέτεις φίλε ή το ξέρεις?
Γιατί δεν έχει link ! Δωσε μ email η messenger να στο στείλω αν θέλεις !
Giorgosbt η βάση εκεί κυμαίνεται 2.000-1.900 θα το δεις και την Δευτέρα που θα ανακοινωθούν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες