Διακοπή εργασίας για την θητεία

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιωργος Π

Δημοσίευση από Γιωργος Π »

KΑλησπέρα,

Επειδή έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα... Όταν επιστρέφεις στη δουλεία σου και είχες σύμβαση αορίστου... Δεν είναι υποχρεωμένοι να έχεις καί πάλι αορίστου σύμβαση; Μπορούν δηλαδή να στην κάνουν ορισμένου για ένα χρονο;

Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jay27 »

Θέλω να θέσω το εξής ερώτημα. Έστω ότι πιάνω δουλειά σε μια ιδιωτική εταιρεία. Και σε μερικούς μήνες μου έρχεται το χαρτί κατάταξης. Μπορώ να ζητήσω κάποιες μέρες άδεια από την εταιρεία ώστε να κανονίσω αναβολή; Δεν έχω σκοπό να υπηρετήσω θέλω να απαλλαγώ. Πόσες μέρες πιστεύετε ότι θα χρειαστώ άδεια 2 ή 3 μέρες; Ευχαριστώ πολύ.Εικόνα
Mark

Δημοσίευση από Mark »

Jay27 έγραψε:Θέλω να θέσω το εξής ερώτημα. Έστω ότι πιάνω δουλειά σε μια ιδιωτική εταιρεία. Και σε μερικούς μήνες μου έρχεται το χαρτί κατάταξης. Μπορώ να ζητήσω κάποιες μέρες άδεια από την εταιρεία ώστε να κανονίσω αναβολή; Δεν έχω σκοπό να υπηρετήσω θέλω να απαλλαγώ. Πόσες μέρες πιστεύετε ότι θα χρειαστώ άδεια 2 ή 3 μέρες; Ευχαριστώ πολύ.Εικόνα

Εξαρτάται. Πως θες δηλαδή να απαλλαγείς; Να ήταν τοσο ευκολα θα το έκαναν δεν ξερω και γω πόσοι...
Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jay27 »

Για λόγους ψυχολογικούς. Έχω και χαρτιά μαζί μου.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Φέτος τελειώνω το λύκειο και θα δουλέψω σεζόν. Πώς μπορώ να εκτελέσω την θητεία μου απ΄τον Σεπτέμβρη ως τον Ιούνιο ώστε να μπορώ να ξαναπάω σεζόν τον επόμενο χρόνο; Εικόνα
Dim12

Εργασία κατά τη στράτευση

Δημοσίευση από Dim12 »

Καλησπέρα σε όλους. Γίνεται να εργαστείς όσο είσαι στο στρατό; Αν ναι υπό ποιες συνθήκες; Υπάρχει κάποια διαφορά αν είσαι σε ειδικό σώμα;
apricot99
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Re: Εργασία κατά τη στράτευση

Δημοσίευση από apricot99 »

Dim12 έγραψε: Πέμ Ιαν 11, 2024 11:20 am Καλησπέρα σε όλους. Γίνεται να εργαστείς όσο είσαι στο στρατό; Αν ναι υπό ποιες συνθήκες; Υπάρχει κάποια διαφορά αν είσαι σε ειδικό σώμα;
Κοίτα φίλε στον στρατό δεν είσαι συνηθως 8ωρο και φευγεις αλλά είσαι εκεί όλη την ημέρα εκτός από άδειες και εξόδους, άρα πρακτικά δεν γίνεται να δουλέψεις παρά μόνο στης μέρες που είσαι με αδεια, Π. Χ. Εχω 2 εβδομάδες άδεια και πανε και δουλευω 10 μέρες σε καφετέρια. Μόνο έτσι γίνεται (και ναι νόμιμο είναι σε διλονουν κανόνων με ορισμένου χρονου συμβάση).
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες