Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Arta

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Arta »

Συνάδελφοί ότι και να λέμε εμείς τα αποτελέσματα θα βγουν και θα μας φύγει τα πρώτο άγχος μετά θα έχουμε άγχος για τα αθλήματα υπομονή να χαρούμε τις γιορτές και όλα τα καλά είναι μπροστά μας
Υγεία και καλή χρόνια εύχομαι σε όλους
Slokn

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Slokn »

Παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει! Έχω σκεφτεί και υπολογίσει όλες τις παραμέτρους βλέπω την βάση γύρω στο 1900 με 2000 άλλες από τις απώλειες (παραιτήσεις κοψίματα κλπ) θα μπουν και ατομα με 1800+
Άποψη μου! Καλή χρονιά σε όλους και όλοι με τα μπλε!
Anonumos95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Anonumos95 »

Slokn έγραψε: Κυρ Δεκ 31, 2023 9:56 am Παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει! Έχω σκεφτεί και υπολογίσει όλες τις παραμέτρους βλέπω την βάση γύρω στο 1900 με 2000 άλλες από τις απώλειες (παραιτήσεις κοψίματα κλπ) θα μπουν και ατομα με 1800+
Μιλας για το τεχνικο προσωπικο ετσι;

Παντως ακουσα οτι τα αποτελεσματα οντως μεχρι 10 γεναρη θα βγουν. Νομιζω το γραψε και πιο πανω καποιος
Slokn

Δημοσίευση από Slokn »

Anonumos95 έγραψε: Κυρ Δεκ 31, 2023 10:38 am
Slokn έγραψε: Κυρ Δεκ 31, 2023 9:56 am Παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει! Έχω σκεφτεί και υπολογίσει όλες τις παραμέτρους βλέπω την βάση γύρω στο 1900 με 2000 άλλες από τις απώλειες (παραιτήσεις κοψίματα κλπ) θα μπουν και ατομα με 1800+
Μιλας για το τεχνικο προσωπικο ετσι;

Παντως ακουσα οτι τα αποτελεσματα οντως μεχρι 10 γεναρη θα βγουν. Νομιζω το γραψε και πιο πανω καποιος
Ναι για τεχνικό για επιστημονικά λόγο του ότι δεν με αφορά δεν το έχω ψάξει καθόλου!
Afirimenos

Δημοσίευση από Afirimenos »

Παιδιά καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλή επιτυχία.
Μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση, πότε περίπου θα πραγματοποιηθούν οι ΠΚΕ; Σας ευχαριστώ!
Tomearx

Δημοσίευση από Tomearx »

Καλή χρονιά σε όλους καλή επιτυχία εύχομαι ότι καλύτερο για τον καθένα σας... Πιστεύω ότι μέχρι 15 Ιανουαρίου θα έχουν βγει τα αποτελέσματα αν και δίνω πιθανή ημερομηνία στης 5 Ιανουαρίου να βγουν με ενστάσεις και οριστικούς πίνακες τα πκε λέω 25 Ιανουαρίου με 5 Φεβρουαρίου κάπου εκεί μέσα. Βάση τεχνικό προσωπικό 1800 επιστημονικό προσωπικό 1000 και να θυμάσται ότι τα αθλήματα θα είναι προβλεπόμενα αυτά από μένα χαρούμενο 2024
Anonumos95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

KΑλημερα χρονια πολλα. Αποτελεσματα 5 γεναρη παρασκευη ή 8 δευτερα.
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!Anonumos95 το ξέρεις σίγουρα αυτό;
Anonumos95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οσο σιγουρος μπορεις να εισαι σε τετοια πραγματα. Ξες πως αλλαζουν αυτα. Μου ειπαν οτι γενικα ειναι fast διαδικασια. Πιο γρηγορη απο το 22. Και οτι μας θελουν πυροσβεστες ορκισμενους μεσα στον μαρτιο.
ApostolidisK

Δημοσίευση από ApostolidisK »

Δεν εχει καμια λογικη να σε θελει πυροσβεστη ορκισμενο μεσα στο Μαρτιο, να σε κανει τι να σου δωσει 4 εξτρα μισθους χωρις να κουνηθεις; Η εποχη απο γενναρη μεχρι Μαιο ειναι η πιο ηπια για την πυροσβεστικη, μη νομιζετε οτι επειδη βιαστηκαν να βγαλουν την προκυρηξη βιαζονται να ξεκινησετε δουλειά μ, την εβγαλαν βιαστικα μετα απο πιεσεις για να μην αλλαξει το ετος να προλαβουν και οι 36ρηδες για αιτηση, μη λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι, η λογικη λεει οτι η εκπεδευση θα ξεκινησει Απριλιο -Μαιο να ειναι ετοιμοι τον Ιουνιο δν υπαρχει λογος βιασυνης
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Σωστος, εγω πιστευω αθληματα ψυχοτεχνικα γιατρου τελος φλεβαρη μεχρι 15 μαρτιου, νωριτερα δε νομιζω
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Απαξ και βγηκε η προκ η διαδικασια και τα χρονικα περιθωρια ειναι συγκεκριμενα.
Δεν σε παιρνει εποχικο αδερφε για ολο το χρονο θα σε παρει τι απριλιο κ μαιο λετε δν πατε εποχικοι.

Εως 10 ιανουαριου τα πρωτα αποτελεσματα
Αρχες φεβρουαριου εως 10 το πολυ ΠΚΕ.
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Κυνηγέ οι ημερομηνίες που αναφέρεις τις γνωρίζεις ή τις υποθέτεις;
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Prk »

Καλημέρα καλη χρόνια με υγεία και καλή επιτυχία σε όλους μας! Μολις διάβασα ένα δημοσίευμα που ανέβηκε χθες που λέει ότι θα έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα μέχρι Μάρτιο. Το site λέγετε ΝEWSE υπάρχει περίπτωση να μην βγουν μέχρι μέσα Ιανουάριου και να το τραβήξουν Φεβρουάριο Μάρτιο;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες