Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Το 22 αν θυμαμαι καλα ειχαν γινει γυρω στις 4800 αιτησεις. Αυτο το νουμερο το ξεπερασαμε πλεον. Βεβαια ανεβηκε το οριο ηλικιας και ειναι παρα πολλοι που και τις 2 φορες κανουν χαρτια με κατω απο 500 μορια
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Purosvestis με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι φίλε! Στα αθλήματα θα πέσει κλάμα και εδώ είμαστε θα με θυμηθείς! Εγώ προτείνω όποιος δεν βγάζει τα όρια να ξεκινήσει σοβαρή προπόνηση! Εμπιστευτείτε με παιδιά! Αντε να είναι λίγο πιο επιεικείς στο επιστημονικό προσωπικό και πάλι με επιφύλαξη το λέω!
Οσο για τον αριθμό των αιτήσεων είναι φυσιολογικό να είναι τόσες πολλές με τόση διαφήμιση που έχει φάει η προκήρυξη!
Οσο για τον αριθμό των αιτήσεων είναι φυσιολογικό να είναι τόσες πολλές με τόση διαφήμιση που έχει φάει η προκήρυξη!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Ας κοιμαμε εγω οπως καιρο τωρα θα τα πουμε εκει αν μπεις βεβαια…Dikastis05 έγραψε: Πέμ Δεκ 28, 2023 5:55 pm Purosvestis με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι φίλε! Στα αθλήματα θα πέσει κλάμα και εδώ είμαστε θα με θυμηθείς! Εγώ προτείνω όποιος δεν βγάζει τα όρια να ξεκινήσει σοβαρή προπόνηση! Εμπιστευτείτε με παιδιά! Αντε να είναι λίγο πιο επιεικείς στο επιστημονικό προσωπικό και πάλι με επιφύλαξη το λέω!
Ρε παιδιά έκατσαν και έφτιαξαν μια ολόκληρη προκυρηξη στα μέτρα των εποχικών με ανεβασμένα όρια ηλικίας σε σχέση με πέρυσι για να μπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι εποχικοί και εσείς κάθεστε και λέτε για κόφτες στα αθλήματα κτλπ. Εδώ θα ψάχνουν με τα κυάλια άτομα να στείλουν στα νησιά και λέτε ότι θα κόβουν πυροσβέστες με 4 και 5 αντιπυρικες; Σκεφτείτε μόνοι σας δουλεύουμε 5 χρόνια ως εποχικοί και θα μας κρίνουν ως μη ικανούς για πυροσβέστες επειδή κάποιος θα κάνει 2 αντί 3 έλξης ή πηδήξει 3 μέτρα στο σκαμα αντί 3.50; Σίγουρα θέλει κάποια προετοιμασία πριν τα αθλήματα αλλά θα κοπεί κάποιος ο οποίος δεν το παλέψει ή τα παρατήσει... Το να κοπούν 200-300 άτομα στα αθλήματα ξεχαστεί το
Καλησπέρα ομάδα!Dikastis05 όσο αφορά την βάση του τεχνικού θεωρώ θα πέσεις αρκετά κοντά αλλά του επιστημονικού ίσως και όχι. Γιατι στην προηγούμενη προκυρηξη στα προσωρινά ο 60ος πέρασε με 1082 και ο 30ος με 1254. Δεν θεωρείς δεδομένου της αύξησης του ορίου ηλικίας και με βάση τον αριθμό των αιτήσεων ότι ίσως ανεβεί στα 1250-1350 στα προσωρινά ο 30ος;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εγω φοβαμαι οτι η βαση στο επιστημονικο θα ειναι γυρω στα 1500 μορια δεδομενου των 30 θεσεων.
Anonumos95 ούτε αυτό το ενδεχόμενο αποκλείεται! Θεωρω στο επιστημονικό είναι πιο απρόβλεπτα τα πράγματα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Θεωρεις οτι θα ειναι ακομα πιο ψηλα; Ή πιο κατω;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Θεωρεις οτι θα ειναι ακομα πιο ψηλα; Ή πιο κατω;
-
- Αρχιλοχίας
Purosvestis αυτό το "αν θα μπεις βέβαια" δηλώνει και το τι είσαι... Εγώ θα πω μόνο να ξεκινήσεις λίγο διατροφή και προπόνηση και θα τα πούμε στο χιλιόμετρο.
-
Δεν το ειπα με κακια αν δεν εισαι εποχικος ηδη θα σ ξαναπω την θεση μ πρωτα οι εποχικοι μετα τα αλλα. Γιατι πολυ απλα εχω συναδελφους κ εκει π θες να μπεις θα καταλαβεις το δεσιμο των παιδιων της εμοδε κ μονο δεν δινουν αναφορα αλλου. Μαθετε καποια οραγματα κουτουρα μην πατε… και ευχομαι να μπεις οσο το γουσταρεις στην πλατη μ δεν θα σεεχω διπλα μ θα σ ε εχω στασυμβαντα και νεος να εισαι εγω δεν εχω τετοια θεματα ομως πρωτα οι εποχικοι τελος αυτο…επισης για πια διατροφη μιλας; Για τον ογκο μ η την δυναμη μ; Π θα σ κουβαλαωτους σωληνες 5,5 σ αυμβαν μεγαλο…. Μαθετε που πατατε και που ερχεσται δεν ειναι βησμα γραφειο εκει ουτε γκαυλαντα. Καλη σου επιτυχια…Dikastis05 έγραψε: Πέμ Δεκ 28, 2023 7:50 pm Purosvestis αυτό το "αν θα μπεις βέβαια" δηλώνει και το τι είσαι... Εγώ θα πω μόνο να ξεκινήσεις λίγο διατροφή και προπόνηση και θα τα πούμε στο χιλιόμετρο.
-
- Αρχιλοχίας
Εποχικός είμαι φίλε μου, τα γνωρίζω όλα αυτά που λες και πίστεψε με έχω παρατήσει τα πάντα για αυτό το επάγγελμα, και το να μπω στην εμοδε είναι ένα όνειρο για μένα! Και το ότι με 1900 μόρια είμαι οριακά με πονάει πολύ. Καλή επιτυχία και σε σένα και ότι καλύτερο για όλους μας!
Dikasti05 μέσα θα είμαστε πιστεύω κ γω με 1900 είμαι. Κ γω έχω παρατήσει τα πάντα για την πυροσβεστική. Ειναι κάτι που αγαπάμε κ γουστάρουμε. Μην αγχώνεσαι αδερφέ όλα καλά θα πανε
-
Ωραια τοτε συναδελφε ειστε πολλοι με 1900 εποχικοι ευχομαι ολοι να μπουμε χρειαζομαστε…καλη επιτυχια και νομιζω θα εισαι μεσα. Μονο αυτα που αναφερεται εγω χαιρομαι με τετοια παιδια να δουλευω. Ολα θα γινουν μην απογοητευεσαι μεσα θα σεDikastis05 έγραψε: Πέμ Δεκ 28, 2023 8:35 pm Εποχικός είμαι φίλε μου, τα γνωρίζω όλα αυτά που λες και πίστεψε με έχω παρατήσει τα πάντα για αυτό το επάγγελμα, και το να μπω στην εμοδε είναι ένα όνειρο για μένα! Και το ότι με 1900 μόρια είμαι οριακά με πονάει πολύ. Καλή επιτυχία και σε σένα και ότι καλύτερο για όλους μας!
-
- Αρχιλοχίας
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Εύχομαι και σε εσάς και σε όλους τους συναδέλφους πραγματικά ότι καλύτερο και κάθε επιτυχία!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες