Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
Πωπωπω ρε μάγκες... Τι ζήλεια είναι αυτή; Τι άρνηση να αποδεχτείτε ότι κάποιοι είχαν περισσότερα μόρια και μπήκαν; Ψάχνετε να βρείτε την παρανομία της παρανομίας για να αισθανθείτε καλύτερα! Για αυτό και θα χάνετε προκηρύξεις, γιατί κάποιοι μαζεύουν χαρτιά και άλλοι κάθονται και κοιτάνε το ταβάνι και τους φταίνε τα δήθεν βύσματα που μπαίνουν, γι'αυτό και στο τέλος θα μείνετε στην καναπεδαρα σας και δεν θα μπείτε πουθενά! Περαστικά παιδιά, πόνος είναι θα περάσει...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Η πλαστό πιστοποιητικό στρατολογικής...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 21, 2023 8:14 am Και πάλι παιδιά
Τα μορια καλώς η κακός δημοσιεύονται
Πουστια μπορεί να γίνει εννοείται
Πλαστό βαθμό απολυτηρίου αυτό γίνεται πιο συχνά
Αλλά έχω ακούσει παρά πολλούς τους οποίους τους ανακαλύβουν μετά από 10 - 15 χρόνια και του ζητάνε και όλα τα μηνιάτικα πίσω
Όποτε τι νόημα έχει;
Υπάρχει άτομο που έχει πάρει μόρια από ΔΕΑ ΕΔ ΚΑΙ ΟΒΑ μαζί, που δεν γίνεται, οι ΔΕΑ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε προκηρύξεις ΟΒΑ.
Γιατι δεν του κανεις ενσταση; Και οχι μονο εσυ ο οποιοσδηποτε ρε παιδια.Diasostis31 έγραψε: Πέμ Δεκ 21, 2023 10:57 amΗ πλαστό πιστοποιητικό στρατολογικής...Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 21, 2023 8:14 am Και πάλι παιδιά
Τα μορια καλώς η κακός δημοσιεύονται
Πουστια μπορεί να γίνει εννοείται
Πλαστό βαθμό απολυτηρίου αυτό γίνεται πιο συχνά
Αλλά έχω ακούσει παρά πολλούς τους οποίους τους ανακαλύβουν μετά από 10 - 15 χρόνια και του ζητάνε και όλα τα μηνιάτικα πίσω
Όποτε τι νόημα έχει;
Υπάρχει άτομο που έχει πάρει μόρια από ΔΕΑ ΕΔ ΚΑΙ ΟΒΑ μαζί, που δεν γίνεται, οι ΔΕΑ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε προκηρύξεις ΟΒΑ.
Μήπως αύριο έχουμε πίνακες; Λέω εγώ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 16
Έχεις διαβάσει καθόλου την προκήρυξη η όχι ; Το ΑΣΕΠ θέλει 20 εργάσιμες για να βγάλει τα αποτελέσματα των ενστάσεων πως θα βγουν αύριο; Αυτά κάνετε και λετε χωρίς να διαβάζετε την προκήρυξη και μετά λέτε ότι σας έκλεψαν στα μόρια
Καλά Χριστούγεννα μελλοντικοί συνάδελφοι! Ο νέος χρόνος εκτός από υγεία (πάνω απ' όλα) , να μας φέρει γρήγορα τη σχολή και έπειτα τις υπηρεσίες μας!
Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία πάντα παιδιά!
Ευχόμενος και ευελπιστώντας να πάνε όλα καλά στις ΠΚΕ, καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, ευτυχία σε όλους τους μελλοντικούς και μη, συναδέλφους!
Κάθε καλό και επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο εύχομαι!
Κάθε καλό και επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο εύχομαι!
Καλησπέρα στην ομάδα!
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!
Δεν ξερω αν έχει απαντηθεί σε παλαιότερο νήμα η εξής ερωτηση: Γνωρίζεται μισθολογικα π θα κυμαίνεται η δικαστική αστυνομία; Έγγαμος με 2 παιδια; Ευχαριστώ εκ των προτερων
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!
Δεν ξερω αν έχει απαντηθεί σε παλαιότερο νήμα η εξής ερωτηση: Γνωρίζεται μισθολογικα π θα κυμαίνεται η δικαστική αστυνομία; Έγγαμος με 2 παιδια; Ευχαριστώ εκ των προτερων
Δυστυχώς εννιαίο μισθολόγιο φίλε... Ότι παίρνει ένας δημόσιος υπάλληλος άντε κάνα νυχτερινό κτλ σκούρα τα πράματα υπολόγισε κάποιο 700αρι με 800 κάπου εκεί ανάμεσα το υπολογίζω εγώ. Αν είναι κοντά σπίτι σου είναι οκ. Αν διοριστείς μακριά από εκεί που μένεις μετά εξαρτάται αν αντέχεις οικονομικά 4-5 χρόνια έως να φτιάξει λίγο αλλιώς δύσκολοExposer έγραψε: Δευ Δεκ 25, 2023 11:47 pm Καλησπέρα στην ομάδα!
Καλημέρα, ξέρει κανείς κάποιον προπονητή για τα αθλήματα στην Αθήνα για Αιγάλεω, Περιστέρι Χαϊδάρι;
Λίγο αργά για να ξεκινήσεις προπόνηση.
Το πολύ σε 1 μήνα θα γίνουν αθλήματα.
Δεν έχεις ξανατρέξει ποτέ; Πόσο το κάνεις τώρα το 1000αρι?
Το πολύ σε 1 μήνα θα γίνουν αθλήματα.
Δεν έχεις ξανατρέξει ποτέ; Πόσο το κάνεις τώρα το 1000αρι?
Καλημερα και εγω δεν εχω ξεκινησει προπονησεις ακομα τον ενα μηνα ετσι το λες η εχεις ακουσει κατι?
Τι 5 λεπτα καλε; Είμαι γυναίκα και το κάνω 3.55 με σταθερό ρυθμό χωρίς να ανεβάσω κιολας στα μέτρα. Θα ήθελα να σε ενθαρρύνω ως γυναίκα σε γυναίκα αλλά καλύτερα μην πας θα απογοητευτείς. Δοκίμασε κάτι άλλο. Καλή συνέχεια από εμένα κ καλή επιτυχία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες