Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Δε ξερω παντως εγώ πχ δε θα δηλώσω πυροσβεστικη γτ δε μ'αρέσει αλλά δημοτική θα δηλώσω σε συγκεκριμένες θέσεις αν με παρουν καλώς αν όχι προχωραμε
Πυροσβεστική ειναι πολύ δύσκολο αν δεν έχεις αντιπυρικές και είναι μέχρι 28 ετών και 35 για εποχικούς…. Τεσπα επειδή είναι άκυρο με το νήμα πληροφοριακά
Εχω και ειδικές και πτυχιο ΑΕΙ αλλά δε θα πηγαινα για κανένα λογο έμοδε γτ ξέρω μεν ότι είναι μόνιμη θέση αλλά δε θα μ'αρέσει. Οπότε παμε για άλλες
Και είμαι και κάτω από 28 απλά ξέρω πανω κάτω πως είναι και δε με τρελαίνει ιδιαίτερα
Καλημέρα παιδιά, για ΔΕ αν δεν εχεις πιστοποιηση αγγλικα δεν μπορείς να πάρεις μέρος στην προκηρυξη, εχω μονο για Η/Υ και εννοείται τα διπλώματα ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Η δημοτικη αστυνομια δεν ειναι ΕΛΑΣ. Δημοτικο υπαλληλος εισαι και ο δημαρχος σου δινει εντολες. Ειδικα σε κατι χωρια θα κανεις εντελως αλλη δουλεια, χαμαροδουλειες δηλαδη του δημαρχου.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδια αν δε κανω λαθος η προκήρυξη θελει ενα απο τα δυο διπλωματα οχι και τα δυο, σωστα;
Σωστα!pannnos92 έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 5:39 pm Παιδια αν δε κανω λαθος η προκήρυξη θελει ενα απο τα δυο διπλωματα οχι και τα δυο, σωστα;
Ποια διπλώματα εννοείτε; Υπολογιστές και αγγλικα είναι απαραίτητα και τα δυο
Θα γινει το μετρο εδω Θεσσαλονικη, θα γινει το fly over, θα γινει η υποθαλασσια, θα γινει και το νεο γηπεδο του ΠΑΟΚ και η προκηρυξη δεν θα χει βγει
Καλησπέρα σε ολους. Υπάρχει κανείς που ξέρει πότε θα βγει; Εχει καμια πληροφορια δηλαδη. Ιανουαριο - Φεβρουάριο ή παμε για πιο μετα;
Εκεί περίπου σημασία έχει ότι θα βγει... Τώρα ένα μήνα μετά δεν έγινε κάτιIoan4 έγραψε: Πέμ Δεκ 21, 2023 4:05 pm Καλησπέρα σε ολους. Υπάρχει κανείς που ξέρει πότε θα βγει; Εχει καμια πληροφορια δηλαδη. Ιανουαριο - Φεβρουάριο ή παμε για πιο μετα;
Η Κεράμεως είπε αρχές έτους…. Για να δούμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες