Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 39

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Prk »

Έμενα η αλορια μου είναι αν υπάρχει κώλυμα επειδή θα αποκτηθεί την πρώτη ημέρα της υποβολή των αιτήσεων. Μηπως έπρεπε πριν;
Nerman

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Nerman »

Καλησπερα παιδιά…δηλαδή εγώ με ειδικές -αλεξίπτωτα -διπλώματα Γ-Δ και παιδί τρίτεκνης οικογένειας έχω 1300 σωστά; Δεν έχω καμία ελπίδα για να κ πω σωστά;
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα κανονικά θα σου μετρήσουν τα μόρια
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Ρε παιδιά εγώ που πιστεύω ότι η βάση θα πάει 1700-1800 πως το βλέπετε αυτό; Πολύ αισιόδοξο; Η ρεαλιστικό;
Δηλαδή να μπουν μέχρι και τα παιδιά με τέσσερις αντιπυρικές με φορτηγό χωρίς ειδικές!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καπου εκει λογικα
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Giorgosbt έγραψε: Κυρ Δεκ 17, 2023 9:41 am Ρε παιδιά εγώ που πιστεύω ότι η βάση θα πάει 1700-1800 πως το βλέπετε αυτό; Πολύ αισιόδοξο; Η ρεαλιστικό;
Δηλαδή να μπουν μέχρι και τα παιδιά με τέσσερις αντιπυρικές με φορτηγό χωρίς ειδικές!
οι θέσεις ειναι αρκετές για να καλύψουν και αυτά τα μόρια που αναφέρεις πιστεύω κ εγω...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα παιδιά, εγώ συγκεντρώνω αν τα υπολογίζω σωστά,1650 μόρια και είμαι πολίτης (εθελοντής). Ελπίζω σε ένα θαύμα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια. Καλή μας επιτυχία.
Afirimenos

Δημοσίευση από Afirimenos »

Ποια είναι η εκτίμησή σας για τη βάση του επιστημονικού προσωπικού?
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Φίλε επισκέπτη, αν έχεις αλεξίπτωτα,3 χρόνια κλεισμένα ως εθελοντής, δίπλωμα επαγγελματικό, και είσαι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τότε τα έχεις υπολογίσει σωστά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Δεν είναι και υπερβολικά δύσκολο να πάει εκεί η βάση!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Dikastis05 έγραψε: Κυρ Δεκ 17, 2023 12:09 pm Φίλε επισκέπτη, αν έχεις αλεξίπτωτα,3 χρόνια κλεισμένα ως εθελοντής, δίπλωμα επαγγελματικό, και είσαι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, τότε τα έχεις υπολογίσει σωστά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Δεν είναι και υπερβολικά δύσκολο να πάει εκεί η βάση!
Ακριβώς αυτά έχω, είσαι τσακάλι. Καλή επιτυχία εύχομαι και σε εσένα φίλε.
Tasaras123

Δημοσίευση από Tasaras123 »

Καλησπέρα, Εγώ εχω μια αντιπυρική και ειδικές οπότε δύσκολο φέτος για εμένα, ξέρουμε αν θα πάρει και του χρόνου; Με συγχωρείτε για την άσχετη ερώτηση μου
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 7

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (Π.Δ.Ε - 2023)

Δημοσίευση από D.Y.K »

D.Y.K έγραψε: Πέμ Δεκ 14, 2023 12:18 pm Εδώ μπορείτε να συζητάτε οτιδήποτε αφορά πληροφορίες σχετικά με την μοριοδότηση για την ΕΜΟΔΕ, συν το πόσα μόρια συγκεντρώνετε για την προκήρυξη όσοι το επιθυμείτε (πολίτες - εποχικοί).

Παραθέτω και την προκήρυξη από το Αρχηγείο

https://www.fireservice.gr/documents/20 ... 16503deedc
Nerner

Δημοσίευση από Nerner »

Παιδιά γιαυτη την προκήρυξη οι πολίτες να μην έχουμε ελπίδες; Δηλαδή εγώ με τα 1300 να μην το σκέφτομαι ούτε κατά διάνοια ; Ευχαριστώ εκ τω προτέρων ! Καλη επυτυχια σε όλους ειδικά στους εποχιακούς γιατί αυτοί πρέπει να μπουν
Plc88

Δημοσίευση από Plc88 »

Αν κοιτάξει κάνεις τα αποτελέσματα της εμοδε του 2022 θα δει ότι όλοι μέχρι κ την 620 θέση είχαν είδες δυνάμεις. Αν αναλογιστεί κάνεις ότι όλοι οι μάχιμοι του 20 που είναι η πιο μεγάλη σειρά έχουν όλοι ειδ. Δυναμεις τότε θεωρώ ότι η βάση θα είναι 2000-2100 μορια
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Plc88 αφαίρεσε τα 440 άτομα που μπήκαν εμοδε το 2022 οπότε εγώ θεωρώ η βάση θα είναι κάτω από 2.000
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες