Αποτελέσματα ΕΠΟΠ ΠΝ (2023)
Re: Αποτελέσματα ΕΠΟΠ ΠΝ (2023)
Καλησπερα γνωρίζει κάποιος τη Δευτέρα που θα παρουσιαστούν αυτοί που κάλεσαν τι να φέρουν μαζί τους γενικά για ρούχα φανελάκια κλπ
Τα πράγματα όπως φαίνεται δεν πάνε και τόσο καλά για το πολεμικό ναυτικό το τελευταίο καιρό. Οι παραιτήσεις είναι αυξημένες και θα συνεχίσουν να παίρνουν άνοδο. Οι πιο πολλοί εποπ δεν έχουν ιδεα ότι θα μπουν και θα φάνε καράβι όλα τα χρόνια. Μόνο οι στεριανες ειδικότητες που είναι ελάχιστες θα μένουν άτομα.gxmam έγραψε: Πέμ Δεκ 14, 2023 6:24 pm Μου κάνει εντύπωση υπήρχαν τόσες παραιτήσεις μετά από μια ημέρα που παρουσιάστηκαν οι πρωτοι ; Πήγαν σε άλλα σώματα ή έγινε κάτι αλλο στο ΠΝ;
Ευτυχώς μπαίνουμε Δευτέρα απ' ότι μου είπαν μπορούμε να μένουμε στο καράβι και δεν θα χρειαστεί να νοικιάσουμε σπίτι! Και στα 50 θα μπορούμε να πάρουμε το δικό μας σπίτι! Πόσο τυχεροί είμαστε
Καλησπέρα παιδια η ειδικότητα μου είναι Αρμενιστής άνευ εξειδίκευσεως έπαιρνε 5 άτομα και είμαι 30 επιλαχων υπάρχει ελπίδα λέτε;
Εισαι αρκετα χαμηλα αν και ποτε δεν ξερεις. Μπορει να μην παρουσιαστουν η να φυγουν πολλοι διοτι ειναι η χειροτερη ειδικοτητα.
Καλησπέρα και από μένα ξανά. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να καλεστεί και άλλο γκρουπ επιλαχοντων πλην αυτών που έλαβαν email χθες;
Μέχρι την ορκωμοσία, ασφαλώς και υπάρχει ελπίδα, αν είσαι και σε καλή σειρά, διότι όσο περνούν οι ημέρες, κάποια ανυποψίαστα άτομα, θα αντιληφθούν ότι δεν ήταν όπως το είχαν φαντασθεί, και θα αποχωρήσουν.evakar έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 2:03 pm Καλησπέρα και από μένα ξανά. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να καλεστεί και άλλο γκρουπ επιλαχοντων πλην αυτών που έλαβαν email χθες;
Styga
Ρε παιδιά σημείωμα κατάταξης θα στείλουν μέσω email; Μου ήρθε μήνυμα από την ΣΥ που ζητάνε πιστοποιητικό εγγραφής στο δημοτολόγιο, δεν έχω από αυτό και δεν ξέρω καν τι είναι. Σε προηγούμενο μήνυμα που γράφει τα απαραίτητα χαρτιά, λέει ότι το πιστοποιητικό αφορά τις γυναίκες
Είμαι στην 7η σειρά επιλαχούσα, οι δε 5 που βρίσκονται παραπάνω καλέστηκαν σε άλλη ειδικότηταEleonora έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 4:09 pmΜέχρι την ορκωμοσία, ασφαλώς και υπάρχει ελπίδα, αν είσαι και σε καλή σειρά, διότι όσο περνούν οι ημέρες, κάποια ανυποψίαστα άτομα, θα αντιληφθούν ότι δεν ήταν όπως το είχαν φαντασθεί, και θα αποχωρήσουν.evakar έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 2:03 pm Καλησπέρα και από μένα ξανά. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να καλεστεί και άλλο γκρουπ επιλαχοντων πλην αυτών που έλαβαν email χθες;
Βασικά και εγώ ήμουν πρώτος τ/πβ και με κάλεσαν διαχειριστή υλικούevakar έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 6:14 pmΕίμαι στην 7η σειρά επιλαχούσα, οι δε 5 που βρίσκονται παραπάνω καλέστηκαν σε άλλη ειδικότηταEleonora έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 4:09 pmΜέχρι την ορκωμοσία, ασφαλώς και υπάρχει ελπίδα, αν είσαι και σε καλή σειρά, διότι όσο περνούν οι ημέρες, κάποια ανυποψίαστα άτομα, θα αντιληφθούν ότι δεν ήταν όπως το είχαν φαντασθεί, και θα αποχωρήσουν.evakar έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 2:03 pm Καλησπέρα και από μένα ξανά. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να καλεστεί και άλλο γκρουπ επιλαχοντων πλην αυτών που έλαβαν email χθες;
Τ/πβ τι είναι αυτή η ειδικότητα με τι ασχολείται;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 11:54 pmΒασικά και εγώ ήμουν πρώτος τ/πβ και με κάλεσαν διαχειριστή υλικούevakar έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 6:14 pmΕίμαι στην 7η σειρά επιλαχούσα, οι δε 5 που βρίσκονται παραπάνω καλέστηκαν σε άλλη ειδικότηταEleonora έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 4:09 pm
Μέχρι την ορκωμοσία, ασφαλώς και υπάρχει ελπίδα, αν είσαι και σε καλή σειρά, διότι όσο περνούν οι ημέρες, κάποια ανυποψίαστα άτομα, θα αντιληφθούν ότι δεν ήταν όπως το είχαν φαντασθεί, και θα αποχωρήσουν.
Τεχνίτης πυροβολων.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 16, 2023 11:39 amΤ/πβ τι είναι αυτή η ειδικότητα με τι ασχολείται;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 11:54 pmΒασικά και εγώ ήμουν πρώτος τ/πβ και με κάλεσαν διαχειριστή υλικούevakar έγραψε: Παρ Δεκ 15, 2023 6:14 pm
Είμαι στην 7η σειρά επιλαχούσα, οι δε 5 που βρίσκονται παραπάνω καλέστηκαν σε άλλη ειδικότητα
Δηλαδή τι κάνει πέρα από το να συντηρεί το πυροβόλο; Είναι καλή ειδικότητα ρωτάω γιατί του χρόνου μπορεί να τη δηλώσω
Κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη ειδικότητα του καταστρωματος. Θα μπορείς να κάνεις βάρδια ως αποθηκάριος. Αυτο σημαίνει δεν θα έχεις σκοπιά στην βάρδια σου. Δινεις οπλισμο στο άγημα σημαίας για παράδειγμα και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πολύ ξυνεσαι
Καταλαβα. Κάπου είδα μέσα στο φόρουμ κάποιος έγραφε ότι είναι η χειρότερη ειδικότηταΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 17, 2023 12:39 amΚατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη ειδικότητα του καταστρωματος. Θα μπορείς να κάνεις βάρδια ως αποθηκάριος. Αυτο σημαίνει δεν θα έχεις σκοπιά στην βάρδια σου. Δινεις οπλισμο στο άγημα σημαίας για παράδειγμα και όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πολύ ξυνεσαι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες