Αποτελέσματα ΕΠΟΠ ΠΝ (2023)
Re: Αποτελέσματα ΕΠΟΠ ΠΝ (2023)
Παιδιά κανένα καινούριο νέο με το τι γίνεται μέσα; Λέτε να μπούμε πολλοί επιλαχών?
22 και 20 διαχειριστής Λογιστικού και υλικού αλλά έχουμε ίδια επίθετα οπότε αν πάρουν στη μία 10 άτομα αυτόματα ανεβαίνω στην άλλη λέτε να υπάρχει ελπίδα; Εμείς π είμαστε ίδια άτομα επιλαχών σε ίδια ειδικότητα;
150 άτομα είμαστε επιλαχών πάνω κάτω αντε 180 γιατί έχουμε τ ίδια επίθετα σε δύο ειδικότητες λέτε ν μας πάρουν?
150 άτομα είμαστε επιλαχών πάνω κάτω αντε 180 γιατί έχουμε τ ίδια επίθετα σε δύο ειδικότητες λέτε ν μας πάρουν?
Γνωρίζει κάποιος εάν το γκρουπ των επιλαχοντων που θα μπει θα πάρει την ίδια άδεια 22/12 με 2/1;
Έχουν καλέσει επιλαχων?evakar έγραψε: Πέμ Δεκ 14, 2023 1:56 pm Γνωρίζει κάποιος εάν το γκρουπ των επιλαχοντων που θα μπει θα πάρει την ίδια άδεια 22/12 με 2/1;
είμαι τ/πβ πρώτος εγώ. Δεν με έχουν καλέσει. Έχουν πάρει άλλους;
Έστειλαν μέιλ σε έναν γνωστό μου
Παιδιά από ότι έμαθα έχουν στείλει μέιλ σε πολλους επιλαχόντες και τους κάλεσαν. Καλή αρχή σε όλους, καλή σταδιοδρομία, χαίρομαι πολύ για εσάς, σας εύχομαι όλα να πάνε κατευχην
Μήπως γνωρίζετε με το στρατό ξηράς τι γίνεται ; Αν αποχωρούν και από κει η όχι ;
Σας έχουν έρθει και σημειώματα καταταξης;
Λογικά αύριο γιατί σε όσους ήρθε μέιλ σήμερα παρουσιάζονται τη Δευτέρα στον Κανελλόπουλο
Μου κάνει εντύπωση υπήρχαν τόσες παραιτήσεις μετά από μια ημέρα που παρουσιάστηκαν οι πρωτοι ; Πήγαν σε άλλα σώματα ή έγινε κάτι αλλο στο ΠΝ;
Το πρώτο σίγουρα, κατά τ'αλλα μη σου κάνει εντύπωση, το 80% των ατόμων δεν είναι συνειδητοποιημένο ούτε έτοιμοgxmam έγραψε: Πέμ Δεκ 14, 2023 6:24 pm Μου κάνει εντύπωση υπήρχαν τόσες παραιτήσεις μετά από μια ημέρα που παρουσιάστηκαν οι πρωτοι ; Πήγαν σε άλλα σώματα ή έγινε κάτι αλλο στο ΠΝ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες