Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από niasimas »

purosvestis έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 10:00 pm
niasimas έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 8:21 pm Πραγματικά, είναι συγκινητικά τα μηνύματα των παιδιών, που είναι άνω των 35 και δεν θα μπορούν να κυνηγήσουν την μονιμότητα τους. Δυστυχώς, δεν έιναι πάντα όλα δίκαια. Ξεκινάς με ένα όνειρο και κάποιοι στο στερούν! Κυρίως, αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις. Πέτυχαν μία νίκη τα σωματεία, με το 35, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση, για αξιοποίηση των άνω των 35, ειδικά για όσους πλησιάζει η λήξη της σύμβασής τους. Θα μείνουν και χωρίς δουλειά! Δεν ξέρω, αν αποτελεί λυση τα δασαρχεία, κάποια παιδιά θα τους βολέψει, άλλοι ξεκίνησαν για να γίνουν πυροσβέστες και οχι να πάνε σε γραφεία. Πρέπει να γίνει κατι πάνω ς'αυτό.
Αυτό θέλω να πω στο παιδί και μου λέει ακόμα και τώρα άλλα ντάλα εδω και μήνες λεω το ρημάδι το 35 και αυτος ακόμα λέει μλκίες… παλικάρι 33 ειμαι με ολα τα διπλωματα 4 αντιπυρικες εφεδρος εθελοντης και οτι άλλο δίνει μόρια αν δεν με ένοιαζε δεν θα κατέβαινα και στις 2 πορείες που έγιναν για το καλό όλων απο την άλλη μεριά του χάρτη. Τέλος πάντων δεν γνωρίζεις δεν σε κατηγορώ. Καλή συνέχεια σε όλους
Αν ισχύει ότι το 30%, ίσως και παραπάνω των εποχικών, είναι άνω των 35, τότε πρέπει να συνεχιστεί η πίεση.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπερα, διασωστη, ΔΥΚ και όποιος άλλος γνωρίζει, θέλω να κάνω μια ερώτηση εκτός της επερχόμενης προκήρυξης. Γνωρίζουμε μήπως μιας και έχει βγει ο προϋπολογισμός του 24 και αφού φαίνεται πώς δεν θα πάρει γενικών καθηκόντων σε αυτή την προκήρυξη, εάν υπάρχει περίπτωση να δούμε αύξηση των εισακτεων στην σχολή πυροσβεστων;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 10, 2023 5:31 pm Καλησπερα, διασωστη, ΔΥΚ και όποιος άλλος γνωρίζει, θέλω να κάνω μια ερώτηση εκτός της επερχόμενης προκήρυξης. Γνωρίζουμε μήπως μιας και έχει βγει ο προϋπολογισμός του 24 και αφού φαίνεται πώς δεν θα πάρει γενικών καθηκόντων σε αυτή την προκήρυξη, εάν υπάρχει περίπτωση να δούμε αύξηση των εισακτεων στην σχολή πυροσβεστων;
Οι εισακτέοι στην σχολή, θα είναι 290, για το 24. Δόκιμοι ανθυποπυραγοι 50 και δόκιμοι πυροσβέστες 240.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επίσης, επειδή η τροπολογία έλεγε,650 άτομα,620 δασικούς και 30 επιστημονικούς, περισσεύουν άλλοι 50 από τους 700, που λέει ο σχεδιασμός προσλήψεων για το 24. Τι θα είναι;
Και για όσους θεωρούν, ότι οι 35+, είναι γερόντια, ας δούνε το άρθρο, με στοιχεία της eurostat, ότι ειμαστε από τις γηραιότερες χώρες στην Ευρώπη, χωρίς γεννήσεις! Σε μία τέτοια χώρα, οι άνω των 35, θωρούνται γερασμένοι και απαξιώνονται, ειδικά σε επαγγέλματα, όπως στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό! Αυτό, μιας και το ηλικιακό των εποχικών, έχει γίνει Μεσανατολικό, για να εξυπηρετεί άλλους λόγους, προφανώς.https://www.insider.gr/tax-labour/30169 ... iquidmedia
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Μηπως οι αλλες 50 ειναι πιλοτοι κτλ γιατι ο σχεδιασμος λεει οτι ολες οι εμοε δε θα ειναι αερομεταφερομενες τουλαχιστον οι παλιες και περισυ ηταν μονο η Αθηνα και η Πατρα αερομεταφερομενες, δε ξερω αν ηταν και η θεσσαλονικη, οι αλλες 3 δεν ειχαν ελικοπτερο απ οσο γνωριζω
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Παιδια εαν γνωριζει καποιος πότε θα βγει η προκ ας τοποθετηθει.
Kostis250

Προσωπικη αποψη (χωρις να εχω καποια πληροφορια) απο τελος Γενναρη και μετα
FreddoEspresso
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από FreddoEspresso »

Καλησπέρα σε όλους. Με το καλό να εκδοθεί η προκήρυξη και να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Η ερώτησή μου, προς ώρας, είναι εαν τους έχοντες μυωπία τους κόβουν. Έχω 1.25 σε κάθε μάτι. Γνωρίζουμε κάτι από τη προηγούμενη προκήρυξη; Ευχαριστώ πολύ.
Sketodekafeine

Δημοσίευση από Sketodekafeine »

Καλησπερα αδερφε οχι μην ανχωνεσαι, μεχρι 4.50 βαθμους μυωπια εισα Ι1 αρκει να εχεις 10/10 οραση με γυαλια η φακους επαφης, εχω και εγω και το ειχα ψαξει σε παλια προκυρηξη, αυτο που σου ειπα ισχυει για το στρατο και ολα τα σωματα ασφαλειας εκτος την Ικαρων τους ιπταμενους
FreddoEspresso
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από FreddoEspresso »

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αυτό ακριβώς έψαχνα. Καλή επιτυχία!
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Συνάδελφοι συγκεντρώνω 2000 μόρια με βάση τα περσινά κριτήρια. Τι πιθανότητες υπάρχουν θεωρείτε; Ξέρω ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς, γνώμες ζητάω.
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Επειδή τα έχω υπολογίσει, είναι γύρω στα 800 άτομα με 4-5 αντιπυρικές. Αν αναλογιστείς ότι κάποιος με 4 αντιπυρικές και ειδικές δυνάμεις πάει στα 2100, και ότι η πλειοψηφία των παιδιών που μπήκαν 19 και 20 είναι με ειδικές δυνάμεις, τότε τα βλέπω οριακά. Αν και δεν βλέπω να δηλώνουν όλοι εφόσον δεν θα πάρει αττική. Πχ ο 25-30χρονος με 4-5 αντιπυρικές σιγά μην πάει παραμεθόριο.
Kostis250

Θα παρει και αττικη απλα θα παρει λιγα ατομα
Stamoulis

Δημοσίευση από Stamoulis »

Παιδιά στις νέες 10 μονάδες θα πάρει κόσμο μη λέτε ο καθένας ότι θέλει μετά μόνο αμοιβαίες αν κάποιος θέλει. Δε θα πάρει στις 6 προηγούμενες μονάδες. Τυχεροι όσοι μπήκαν στο τόπο τους
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Κι εγω ετσι πιστευω. Παραειναι λιγα 620 ατομα για 10 μοναδες. Δε γινεται να παρει και στις ηδη υπαρχουσες.
παιδια να ρωτησω κατι, ειναι σιγουρο οτι ειναι 1300 εποχικοι μεχρι 35; Ειδα τους περσινους πινακες και ειχαν μεινει εκτος γυρω στους 240 εποχικους που θα ειναι μεχρι 33 απο το νεο ετος. Απο οτι εχω μαθει γυρω στα 150-200 ατομα ειναι αυτοι που δεν ειχαν δηλωσει.440 συνολο δηλαδη μεχρι 33. Αν βαλουμε μεσα τα παιδια που ειναι μεχρι 35 που μπηκαν εποχικοι 22-23 και οσους θα ειναι 34-35 απο 2019-2021 βγαινουν τοσα πολλα ατομα; Εγω νομιζω οτι γυρω στα 1000 ατομα θα ειναι μεχρι 35 με το νεο ετος. Αν καποιος εχει αντιθετη αποψη ας με διορθωσει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες