Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
https://take.quiz-maker.com/poll5040619x5a6144D6-153
Όποιος εποχικός επιθυμεί, ας μπει να ψηφίσει. Το έφτιαξα για να δούμε που κειμένονται τα μόρια!
Όποιος εποχικός επιθυμεί, ας μπει να ψηφίσει. Το έφτιαξα για να δούμε που κειμένονται τα μόρια!
Μας έβαλε τα γυαλιά η ΠΑΣΣΥΠ και συγκεκριμένα ο Μπαρδάκης. Τους επίασε όλους στον ύπνο. Ένας Κολιδάκης επίσης πολύ δυνατός έμαθα. Τι να λέμε τώρα από 31 πήγε 35 σε 2 νύχτες. Τρομερά πράγματα
Να αναλάβουν δράση, τα σωματεία, για τους εποχικούς άνω των 35, που δεν μπορουν να συμμετέχουν στην προκήρυξη και, όταν τελειώσει η σύμβαση τους, θα μείνουν χωρίς δουλειά. Επίσης, ας πιέσουν και για την νέα προκ των εποχικών, την άνοιξη, με αρκετά άτομα, αν γίνεται! ΧΑΧΑ!
Έλα ρε γιωτα εδώ είμαι μάθε να διαβάζεις όμως πρώτα και εσύ και η πυροσβέστρια γτ δεν ειπα ότι δεν θα πάει 35 είπα ότι μέχρι στιγμής έχει παραμείνει 33 αλλά που να καταλάβετε εσείς απορώ πως περάσατε και ΕΠΟΧΙΚΟΊ τόσο αγράμματοι που είστε
35 το όριο θα είναι και για πολίτες η μόνο για εποχικούς;
Συνάδελφοι άνω των 35 Μν ανησυχείτε, κανονίζει ο πρόεδρος με τον Παπαντώνη να μας βάλουν στα δασαρχεία για να Μν έχουμε παράπονο!
Ότι καλύτερο διάβασα σε αυτό το φόρουμ…. Είδατε που όλα πήγαν καλά; Καλη επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους (εθελόντρια είμαι και περιμένω μήπως μπω έστω εποχικός) το ότι άλλαξε σε 35 είναι πολύ θετικό για όλους μας ανεξαιρέτως
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 48
Σίγουρα πολύ ακραίο το σωματείο των πενταετών, αλλά αν άτομα από το προεδείο τους ήταν 34 ετών (όπως της ΠΑΣΣΥΠ) σίγουρα και εκείνοι θα έκαναν αντίστοιχες ενέργειες. Ο καθένας για τον εαυτό του είναι μάγκες, πάρτε το χαμπάρι! Και δεν το λέω για κακό, φυσιολογικό είναι. Ασχέτως το ότι ευνοήθηκαν και μερίκοι συνάδελφοι από σπόντα, ας μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...
Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους εύχομαι! Δυστυχώς παιδιά εθελοντές και πολίτες δεν υπάρχει πιθανότητα να μπει ούτε ένας σε αυτή την προκήρυξη.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους εύχομαι! Δυστυχώς παιδιά εθελοντές και πολίτες δεν υπάρχει πιθανότητα να μπει ούτε ένας σε αυτή την προκήρυξη.
Καλή επιτυχία σε αυτούς που θα συμμετέχουν στην επερχόμενη προκήρυξη εύχομαι καλές γιορτές με υγεία μακαρι και οι άνω των 35 να αποκατασταθούν στο σώμα όσο ποιο γρήγορα γίνεται... rionemac αν και αγράμματος, απότομος, ξερωλας, γιωτας εύχομαι να μπεις εμοδε και στην περιοχή που θέλεις
Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω! Κάθε μέρα κάθε δέκα λεπτά έμπαινα στο φόρουμ! Έτσι και σήμερα!
Χθες έκλαιγα σαν μικρό παιδί έχασα κάτι που πάλεψα 4 χρόνια να κατακτήσω μια υπογραφή και όλα καταρρεουν! Όταν μπήκα εποχικός κρέμασα μια δουλειά σίγουρη για να κάνω κάτι που με καυλώνε περισσότερο, έχοντας 4 χρόνια στο σώμα συνηδειτοποιω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά! Μου στέρησαν κάτι που γι'αυτό μάτωσα και μαζί μάτωσαν και η οικογένεια μου και η γυναίκα μου που έκλεγα στην αγκαλιά τους που με είδαν στα χειρότερα μου που αγχωνομουν με το οτιδήποτε καινούργιο! Κατόπιν συζήτησης από άτομο που ήξερε εδώ και καιρό το 35 μαθαίνω οτι η κυβέρνηση έχει στόχο στην 4 έτια της να βγάλει άλλες 3 με όριο 35 αυτή ήταν η συμφωνία εξ αρχής και συνηδειτοποιω ότι για εμένα τελείωσε εδώ! Δεν τα κατάφερα! Και πήρα και άλλους στο λαιμό μου όπως την γυναίκα μου που περιμέναμε μια μονιμοποίηση για να κάνουμε παιδάκι! Αλλά δεν τα παρατάω ρε αδέρφια και παιδί θα κάνω και δουλειά θα βρω! Και όλα θα γίνουν γιατί έχω την υγεία μου και άνθρωπους που με αγαπάνε δίπλα μου αυτους που ήταν μαζί μου σε όλα αυτά! Και ξέρετε κάτι επειδή είμαι ***** αν ξαναγύριζα τον χρόνο τα ίδια θα ξανά εκανα!
Ζηλεύω θανασιμα όλους του 30αρηδες που έχουν τόσα χρόνια μπροστά τους να δηλώσουν και να ξανά δηλώσουν! Μην τα παρατάτε ρε μάγκες τουλάχιστον όσοι δεν μπείτε είχατε το δικαίωμα να προσπαθήσετε μακάρι να το είχα και εγώ! Να περνάτε καλά με τους ανθρωπους που έχετε δίπλα σας και να τους κανετε χαρούμενους! Να είστε καλά και να έχετε πίστη και υγεία!
Κώστας ετών 36
Χθες έκλαιγα σαν μικρό παιδί έχασα κάτι που πάλεψα 4 χρόνια να κατακτήσω μια υπογραφή και όλα καταρρεουν! Όταν μπήκα εποχικός κρέμασα μια δουλειά σίγουρη για να κάνω κάτι που με καυλώνε περισσότερο, έχοντας 4 χρόνια στο σώμα συνηδειτοποιω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά! Μου στέρησαν κάτι που γι'αυτό μάτωσα και μαζί μάτωσαν και η οικογένεια μου και η γυναίκα μου που έκλεγα στην αγκαλιά τους που με είδαν στα χειρότερα μου που αγχωνομουν με το οτιδήποτε καινούργιο! Κατόπιν συζήτησης από άτομο που ήξερε εδώ και καιρό το 35 μαθαίνω οτι η κυβέρνηση έχει στόχο στην 4 έτια της να βγάλει άλλες 3 με όριο 35 αυτή ήταν η συμφωνία εξ αρχής και συνηδειτοποιω ότι για εμένα τελείωσε εδώ! Δεν τα κατάφερα! Και πήρα και άλλους στο λαιμό μου όπως την γυναίκα μου που περιμέναμε μια μονιμοποίηση για να κάνουμε παιδάκι! Αλλά δεν τα παρατάω ρε αδέρφια και παιδί θα κάνω και δουλειά θα βρω! Και όλα θα γίνουν γιατί έχω την υγεία μου και άνθρωπους που με αγαπάνε δίπλα μου αυτους που ήταν μαζί μου σε όλα αυτά! Και ξέρετε κάτι επειδή είμαι ***** αν ξαναγύριζα τον χρόνο τα ίδια θα ξανά εκανα!
Ζηλεύω θανασιμα όλους του 30αρηδες που έχουν τόσα χρόνια μπροστά τους να δηλώσουν και να ξανά δηλώσουν! Μην τα παρατάτε ρε μάγκες τουλάχιστον όσοι δεν μπείτε είχατε το δικαίωμα να προσπαθήσετε μακάρι να το είχα και εγώ! Να περνάτε καλά με τους ανθρωπους που έχετε δίπλα σας και να τους κανετε χαρούμενους! Να είστε καλά και να έχετε πίστη και υγεία!
Κώστας ετών 36
Μήπως ξέρετε πόσο καιρό θα κρατήσει η λίστα της προκήρυξης;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Οτι πιο ωραίο έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μεγαλώσετε την οικογένεια σας και να βγει κάτι είτε σε γενικών είτε σε δασαρχείο που πραγματικά κυνηγάτε και αυτό…δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε για το οτιδήποτε να προσέχειςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 09, 2023 2:02 pm Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω! Κάθε μέρα κάθε δέκα λεπτά έμπαινα στο φόρουμ! Έτσι και σήμερα!
Κώστας ετών 36
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες