Απο που εμαθες;(Αν επιτρεπεται) Σου στειλανε καποιο μηνυμα; Η απλα καποια πηγη?
Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΠΕ - ΤΕ)
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΠΕ - ΤΕ)
Σήμερα δηλαδή;unknown23 έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 6:51 pmΑπο που εμαθες;(Αν επιτρεπεται) Σου στειλανε καποιο μηνυμα; Η απλα καποια πηγη;
Maki Dimakis, είσαι τραγουδιστής ή εξωτερικός?unknown23 έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 6:51 pmΑπο που εμαθες;(Αν επιτρεπεται) Σου στειλανε καποιο μηνυμα; Η απλα καποια πηγη;
Pipis783 έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 7:13 pmMaki Dimakis, είσαι τραγουδιστής ή εξωτερικός;unknown23 έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 6:51 pmΑπο που εμαθες;(Αν επιτρεπεται) Σου στειλανε καποιο μηνυμα; Η απλα καποια πηγη;
Όταν το ανοίξεις πάρεις αναφορές σου στειλα να ξέρεις άλλες χίλιες φορές δεν αντέχω...
Λογικά σε λιγο θα σκάσει μύτη κι ο Χατζηγιαννης και θα αρχίσει… δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο, για άλλα δάκρυα δεν έχω πια καιρόΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 7:21 pmPipis783 έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 7:13 pmMaki Dimakis, είσαι τραγουδιστής ή εξωτερικός;unknown23 έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 6:51 pm
Απο που εμαθες;(Αν επιτρεπεται) Σου στειλανε καποιο μηνυμα; Η απλα καποια πηγη;
Όταν το ανοίξεις πάρεις αναφορές σου στειλα να ξέρεις άλλες χίλιες φορές δεν αντέχω...
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Θελω αν μπορει να μου απαντησει καποιος ΠΕ/ΤΕ που ηταν στους διοριστεους. Σας σταλθηκε μηνυμα πριν βγουν οι πινακες ή απλα ειδατε τους πινακες?
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Παιδια βγηκανε να ξερετε. Αλλα τελικα μαλλον εκοψαν στα μη επικυρωμενα πτυχια. Εμενα με κοψανε λογω του πτυχιο αγγλικων (μαλλον επειδη δεν το ειχα επικυρωσει).
Δεν ήρθε μήνυμα!
Είμαι διοριστεος Αθήνα, συγχαρητήρια σε όλους.
Είμαι διοριστεος Αθήνα, συγχαρητήρια σε όλους.
Εμένα απορριπτέος λέει 003 για αγγλικά ότι να ναι.
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα παιδιά! Σε αυτο το σημείο, εγω θα σας χαιρετήσω. Δεν είμαι στους απορριπτέους (ευτυχώς), αλλά ούτε στους διοριστέους (δυστυχως). Είμαι στον επικουρικό χωρίς εμπειρία, και προηγούνται από εμενα 900+ άτομα. Το περιμενα, ούτως η άλλως. Αλλά δεν πτοούμαι. Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και κάντε μας υπερήφανους, και το σώμα να βγάζει μια όμορφη και οργανωμένη εικόνα προς τα έξω. Να το χαρείτε, βγείτε έξω, γιορτάσετε το με τις παρέες σας, τις σχέσεις σας, τις οικογένειες σας και για τους υπόλοιπους, έχει ο Θεός. Ισως κανω καριέρα στα νοσοκομεία (μιας και αυτο σπούδασα) η στα αεροπλάνα. Θα δείξει. 

Εις το επανιδείν και καλές γιορτές!;
Εις το επανιδείν και καλές γιορτές!;
Όσοι είστε υποψήφιοι κατηγορίας ΔΕ υπάρχει ξεχωριστό νήμα παιδιά
viewtopic.php?f=27&t=15527&p=530157#p530157
viewtopic.php?f=27&t=15527&p=530157#p530157
Αυτοί που είναι στον επικουρικό τι είναι?
Δικαστής αν μπορείς απαντησε μου.
Στα ΤΕ υπάρχουν 2 excel με εμπειρία και χωρίς αλλά στους προσωρινά διοριστέους τα μόρια τους είναι αρκετά χαμηλά σ αχεση με τους πρώτους στ κατάταξη. Πως τ ερμηνεύεις αυτο;
Επίσης, έχει γνωρίζει κάποιος ποσά ήταν τα τελευταία μόρια που μπήκαν ώστε να δούμε για επιλαχόντες;
Στα ΤΕ υπάρχουν 2 excel με εμπειρία και χωρίς αλλά στους προσωρινά διοριστέους τα μόρια τους είναι αρκετά χαμηλά σ αχεση με τους πρώτους στ κατάταξη. Πως τ ερμηνεύεις αυτο;
Επίσης, έχει γνωρίζει κάποιος ποσά ήταν τα τελευταία μόρια που μπήκαν ώστε να δούμε για επιλαχόντες;
Στον πινακα κατάταξης με εμπειρια μεχρι ποιο νουμερο ειναι οι επιλαχοντες?
Ανακοίνωση ανάρτησης οριστικού πίνακα κατάταξης, καθώς και πίνακα απορριπτέων υποψηφίων κατηγορίας ΤΕ για την αριθ.1ΔΑ/2023 προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης
https://ministryofjustice.gr/?cat=94
https://ministryofjustice.gr/?cat=94
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 7 επισκέπτες