Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΠΕ - ΤΕ)
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΠΕ - ΤΕ)
Δυκ έχουμε καμία πληροφορία φίλε για τίποτα νεότερο?
Τι θα γίνει ρε παιδιά, κόλλησε το κουμπί της ανανέωσης...
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Βρυκολακιαστε ελεύθεραD.Y.K έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 1:00 pmΗ πληροφορία που έχω είναι ότι ανεβαίνουν σήμερα και οι ΔΕ. Λογικά απογευματινές - βραδινές ώρες όπως και οι ΠΕ - ΤΕ.
Καλημέρα ειμαι στους πίνακες με εμπειρία κατηγορία ΠΕ και μου έχουν μετρήσει 84 μήνες εμπειρία 588 μόρια αλλά ΔΕΝ εχω εμπειρία φύλαξης κτλ κτλ αλλά οικονομικά… Σύμφωνα με τ προκυριξη συνάφεια με τ θέση ήταν :
Α) επίδοση δικογράφων και διαδικαστικών εγγράφω
Β) Εκτέλεση των αποφάσεων των ποικίλων δικαστηρίων
Γ) ευταξία δικαστικών αιθουσών και φύλαξη αιθουσών
Αυτά τα 3 είναι και για ΠΕ ΤΕ ΔΕ.
Γιατί κάποιοι επιμένατε ότι θέλει εμπειρία μόνο φύλαξης;
Σε κάποιες θέσεις ίσως αλλά ΟΧΙ σε όλες.
Α) επίδοση δικογράφων και διαδικαστικών εγγράφω
Β) Εκτέλεση των αποφάσεων των ποικίλων δικαστηρίων
Γ) ευταξία δικαστικών αιθουσών και φύλαξη αιθουσών
Αυτά τα 3 είναι και για ΠΕ ΤΕ ΔΕ.
Γιατί κάποιοι επιμένατε ότι θέλει εμπειρία μόνο φύλαξης;
Σε κάποιες θέσεις ίσως αλλά ΟΧΙ σε όλες.
Απλα δεν διαβαζουν την προκυριξη και μετα αναρωτιουνται γιατι μενουν εκτος. Θα δες σστην ΔΕ τι εχει να γινει που θα ρωτανε γιατι μπηκε ο αλλος με λιγοτερα μορια χωρις να ξερει τι εχει δηλωσει...
Χειρότερη προκήρυξη δεν έχει υπάρξει ξανά αλλά τι να κάνουμε. Προχειρότητα φουλ! Καφετζής με εμπειρία ; Βέβαια και θα μετρήσει τι θα πίνουμε το πρωί! Χαχαχα ωραίους συναδέλφους θα έχω. Εγώ πάντως είμαι στους 70 ! Καλή τύχη κ στους υπόλοιπους που αξίζει όντως να μπουν. Επίσης είδα πολλές γυναίκες στον πίνακα οι οποίες κ αυτές -κρίμα τα μόρια-θα πάνε άπατες στα αθληματα. Να ετοιμάζονται οι επιλαχόντες.
ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ τι είναι συνάφεια και τι ζητανε ομως. Στα γραφει αναλυτικα Α, Β, Γ ο αλλος απο πανω.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 2:40 pm Χειρότερη προκήρυξη δεν έχει υπάρξει ξανά αλλά τι να κάνουμε. Προχειρότητα φουλ! Καφετζής με εμπειρία ; Βέβαια και θα μετρήσει τι θα πίνουμε το πρωί! Χαχαχα ωραίους συναδέλφους θα έχω. Εγώ πάντως είμαι στους 70 ! Καλή τύχη κ στους υπόλοιπους που αξίζει όντως να μπουν. Επίσης είδα πολλές γυναίκες στον πίνακα οι οποίες κ αυτές -κρίμα τα μόρια-θα πάνε άπατες στα αθληματα. Να ετοιμάζονται οι επιλαχόντες.
τι σχεση ο καφετζης με πτυχιουχο Οικονομικων και Λογιστων-Νομικων που επιασαν εμπειρια; Το Α και το Β μια χαρα ειναι στα καθηκοντα τους.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 2:40 pm Χειρότερη προκήρυξη δεν έχει υπάρξει ξανά αλλά τι να κάνουμε. Προχειρότητα φουλ! Καφετζής με εμπειρία ; Βέβαια και θα μετρήσει τι θα πίνουμε το πρωί! Χαχαχα ωραίους συναδέλφους θα έχω. Εγώ πάντως είμαι στους 70 ! Καλή τύχη κ στους υπόλοιπους που αξίζει όντως να μπουν. Επίσης είδα πολλές γυναίκες στον πίνακα οι οποίες κ αυτές -κρίμα τα μόρια-θα πάνε άπατες στα αθληματα. Να ετοιμάζονται οι επιλαχόντες.
Δεν έχω καταλάβει οι ΠΕ Περιβάλλοντος, οι γιατροί και οι Μηχανολόγοι τι ακριβώς θα κάνουν ως πολιτικό προσωπικό στη δικαστική αστυνομία. Εντάξει οι νομικοί, οι οικονομολόγοι, οι διερμηνείς το καταλαβαίνω.
Μας ξέχασαν μάλλον τους ΔΕ...
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Εμεις οι ΔΕ υποφερουμε σιωπηλα.
Εγώ έμαθα π πέρασα από ΔΕ κ άλλοι θα έχουν μάθει απλά θα βγει σε λίγες ωρες η λίστα! Είναι όλα έτοιμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες