Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Ρε σεις μπέσα μπήκα και έγραψα στο φόρουμ για να με διαφωτίσετε και εχω γίνει χειρότερα από πριν. Λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, δεν αναφέρετε τις πηγές σας και παίζετε με την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου. Το μόνο σίγουρο κατά την γνώμη μου είναι πως θα πάρει 650 άτομα ΕΜΟΔΕ. Και ενώ μόλις χθες υπέγραψαν 5 ρημαδες υπουργοί για την αύξηση της ηλικίας των εποχικών στα 33 έτη, αρχίζετε και λέτε ότι αύριο θα πάει 35. Και επιχειρηματολογείτε πως ο ίδιος ο υπουργός δεν γνώριζε ότι δεν θα πάρει γενικών, και για αυτό τον λόγο έβαλε 33, και σήμερα κατάλαβε ότι θα πάρει μόνο ΕΜΟΔΕ και είπε αύριο να το κάνει 35... Μιλάμε για σοβαρό κλόουν. Στα μάτια μου τουλάχιστον (χωρίς να έχω ιδιαίτερο όφελος) δεν είναι δυνατόν μέσα σε 24 ώρες να άλλαξε γνώμη λες και είναι 15 χρονών παιδάκι...
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και έχουμε και τον αντιπρόεδρο του σωματείου να ισχυρίζεται το ίδιο, χωρίς επιχειρήματα. Τον ρωτάνε πόσοι θα είναι μέχρι 31, λέει 618... Μετά τον ρωτάνε πόσοι θα είναι μέχρι 35 και λέει 1450... Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το 2024 θα έχουμε 832 εποχικούς πυροσβέστες μεταξύ 32 και 35 χρονών. Πως σας ακούγεται αυτό;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Giorgosbt έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 12:09 am Και έχουμε και τον αντιπρόεδρο του σωματείου να ισχυρίζεται το ίδιο, χωρίς επιχειρήματα. Τον ρωτάνε πόσοι θα είναι μέχρι 31, λέει 618... Μετά τον ρωτάνε πόσοι θα είναι μέχρι 35 και λέει 1450... Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το 2024 θα έχουμε 832 εποχικούς πυροσβέστες μεταξύ 32 και 35 χρονών. Πως σας ακούγεται αυτό;
Επιστημονική φαντασία φίλε μου
Επισκέπτης

Έχουμε κάποιο νέο;
Επισκέπτης

Giorgosbt έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 12:09 am Και έχουμε και τον αντιπρόεδρο του σωματείου να ισχυρίζεται το ίδιο, χωρίς επιχειρήματα. Τον ρωτάνε πόσοι θα είναι μέχρι 31, λέει 618... Μετά τον ρωτάνε πόσοι θα είναι μέχρι 35 και λέει 1450... Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το 2024 θα έχουμε 832 εποχικούς πυροσβέστες μεταξύ 32 και 35 χρονών. Πως σας ακούγεται αυτό;
Ο Αντιπρόεδρος έχει δίκιο στα νούμερα που αναφέρει για το πόσοι είναι μεταξύ 32 και 35 ετών. Ανέβασαν χαρτιά στην ομαδική που το αποδεικνύουν.
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παιδιά καλημέρα, στην ομαδική συνομιλία στο Facebook λένε ότι κατοχυρώθηκε το 35 για την ΕΜΟΔΕ. Εχουμε κάποιο επίσημο έγγραφο να το αποδεικνύει?
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Καλημέρα σας σας ξαναλέω 35 εμοδέ έκλεισε όπως με ενημέρωσαν και σήμερα το πρωί/. Αν κάποιοι μπορέσουν να σκεφτούν λίγο παραπάνω αυτό είναι καλό από πολλές απόψεις γιατί έτσι ανοίγει και για γενικών καθηκόντων αν μπορέσει να πάει και 38-40
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σε ενημέρωσαν από το σωματείο ή από το υπουργείο; Βγήκε ή θα βγει κάποιο επίσημο έγγραφο?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 8:51 am Έχουμε κάποιο νέο;
Θεωριτικα έχει κλειδώσει 35! Παρ όλα αυτά σήμερα γραμματεία βορ. Ξανά τα ίδια δεν ξέρουμε το προσπαθούμε
έχετε δίκιο αλλά υπάρχουν γραφειοκρατικά πρόβληματα και ο Άκης το έχει σιγουρο! Δεν ξέρω τι γίνετε!
Επισκέπτης

purosvestis έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 10:04 am Καλημέρα σας σας ξαναλέω 35 εμοδέ έκλεισε όπως με ενημέρωσαν και σήμερα το πρωί/. Αν κάποιοι μπορέσουν να σκεφτούν λίγο παραπάνω αυτό είναι καλό από πολλές απόψεις γιατί έτσι ανοίγει και για γενικών καθηκόντων αν μπορέσει να πάει και 38-40
Φίλε αυτό μου είπε σημερα έγκυρη πηγή! Ότι δεν βάζουν υπογραφή σε τέτοια τροπολογία λόγο του ότι επανέρχονται οι μεγάλες ηλικίες στο σώμα που θέλουν να αποφύγουν! Έχουν κολλήσει στις υπογραφές ρωτά και το σωματείο!
Slokn

Δημοσίευση από Slokn »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 10:45 am
purosvestis έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 10:04 am Καλημέρα σας σας ξαναλέω 35 εμοδέ έκλεισε όπως με ενημέρωσαν και σήμερα το πρωί/. Αν κάποιοι μπορέσουν να σκεφτούν λίγο παραπάνω αυτό είναι καλό από πολλές απόψεις γιατί έτσι ανοίγει και για γενικών καθηκόντων αν μπορέσει να πάει και 38-40
Φίλε αυτό μου είπε σημερα έγκυρη πηγή! Ότι δεν βάζουν υπογραφή σε τέτοια τροπολογία λόγο του ότι επανέρχονται οι μεγάλες ηλικίες στο σώμα που θέλουν να αποφύγουν! Έχουν κολλήσει στις υπογραφές ρωτά και το σωματείο!
Φίλε μάλλον την ίδια πηγή έχουμε! Μάλλον κάποιος παίζει με εμάς ή με το σωματείο! Στο τέλος θα κάνει ότι θέλει ο Κούλης να μου το θυμάστε!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Αμα δεν δειτε σημερα 35 πεταξε το πουλακι.
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Πυροσβέστη επειδή δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα προκήρυξη αποκλειστικά γενικών καθηκόντων όχι 7ετους θητεία ξανά λέω αποκλειστικά γενικών καθηκόντων που σημαίνει μόνιμος από την υπογραφή σύμβασης δεν μπορεί να γίνει πέρα από πανελλαδικές όπως και στην Ελληνική αστυνομία ισχύει το ίδιο έχουμε κυρώσεις από την ΕΕ ... Καλό θα ήταν και εσύ και το σωματείο σου να γνωρίζει τι γράφει πέραν τούτου όπως λέει και ο Τουρνάς επειδή έχω άτομο μέσα στο αρχηγείο και μιλάω σοβαρά γι'αυτό δεν λέω ότι να ναι ακόμα μέχρι και τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτα
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

Υπάρχει περίπτωση να βγει στο ίδιο έτος?
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Εσυ βλακα kakol εχει ατομο μεσα στο αρχηγειο και μπαινεις στο forum να μαθεις τα νεα, αντε πανε παιξε μπαλιτσα ρε σουργελο, ολοι εχετε ατομα στ αρχηγειο και πινετε καφε με υπουργους κ ολη μερα στο forum μπας και μαθετε τιποτα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 10 επισκέπτες