Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Μιλάμε για κωμωδία
Ρε φίλε παίζεις με τον πόνο μας; Πριν λίγο επικοινώνησα και ακόμα λέει δεν έχουν μιλήσει με Τουρνά! Πες μας ποιος σου το είπε αυτό είναι σοβαρό!KYNHGOS έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 5:59 pm Λοιπον
Ειχανε επαφη με κικιλια κ το πηγε 35
Θα το αλλαξουνε το 33 που ειδαμε.
Απ οσο καταλαβα θα ειναι για εμοδε αυτο
Τα περι πεθ 150 ατομων παραμενει εως ωρας στην φαντασια καποιων.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
35 μόνο για εμοδε από το νέο έτος... Δεν υπάρχει γενικών.
Ποιος σου το είπε;epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 6:42 pm 35 μόνο για εμοδε από το νέο έτος... Δεν υπάρχει γενικών.
Αυτό που μπαίνετε γραφέτε και δεν λέτε από πού έστω πως το μάθατε είναι ψυχοφθόρο! Ο Α του σωματείου (ξέρετε όλοι ποιον λέω) λοιπόν που επικοινώνησα εγώ μου είπε ότι δεν έχουν νεότερα θα μιλήσουν μετά τις 7μιση! Πείτε μας και εσείς τι ξέρετε να βγάλουμε άκρη!
-
- Επιλοχίας
Ναι ρε θα σας λέμε κ με ποιον μιλάμε... Εγώ μλκιες δεν έχω γράψει εδώ μέσα. Κράτα αυτό που σ λενε
Έχουμε χάσει την μπάλα από την παραπληροφόρηση... Τελικά 33 είναι για εμοδε... ; Θα μεγαλώσει... ; Γενικών καθηκόντων θα βγάλει... ; Θα είναι 35 εκεί... ; Η δεν θα βγάλει...
-
- Επιλοχίας
Όχι δεν θα βγάλει γενικών μ είπαν.35 θα ειναι μόνο εμοδε.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αν πάει 35, γιατί χθες υπέγραψαν 33?
Ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις και εσύ και οι υπόλοιποι!Giorgosbt έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 7:39 pm Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αν πάει 35, γιατί χθες υπέγραψαν 33;
Η απόφαση έχει βγει απλά πιέζουν για να την αλλάξουν αυτό και τέλος!
Πλήρης κοροιδία και εμπαιγμός, για όσους είναι εποχικοί! Σέρνεται αυτη η ιστορία, με τα ηλικιακά, εδώ και μηνες, πάνω σε πλάτες άλλων! Έχουν καταντήσει την πυροσβεστική ένα κωλοχανείο!
Εσυ να τα δεις αυτα που θες να μπεις εποχικος.niasimas έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 7:56 pm Πλήρης κοροιδία και εμπαιγμός, για όσους είναι εποχικοί! Σέρνεται αυτη η ιστορία, με τα ηλικιακά, εδώ και μηνες, πάνω σε πλάτες άλλων! Έχουν καταντήσει την πυροσβεστική ένα κωλοχανείο!
Τοτε θα δεις τη γλυκα κ συ κ πολλοι αλλοι.
Οχι του εποχικου
Αλλα αυτης της κυβερνησης.
Δεν έχεις άδικο. Μας ξενερώνουν και σκόπιμα, πιστεύω. Δεν ξέρω τι δουλειά έχουν κάνει τα σωματεία, για να φτάσουμε εδώ, αλλά ξεκάθαρα αυτή η κυβέρνηση, δεν θα ανταποκριθεί ποτέ!KYNHGOS έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 7:57 pmΕσυ να τα δεις αυτα που θες να μπεις εποχικος.niasimas έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 7:56 pm Πλήρης κοροιδία και εμπαιγμός, για όσους είναι εποχικοί! Σέρνεται αυτη η ιστορία, με τα ηλικιακά, εδώ και μηνες, πάνω σε πλάτες άλλων! Έχουν καταντήσει την πυροσβεστική ένα κωλοχανείο!
Τοτε θα δεις τη γλυκα κ συ κ πολλοι αλλοι.
Οχι του εποχικου
Αλλα αυτης της κυβερνησης.
Παιδιά όλοι αγωνιούμε και σκόπιμος! Μην καταδικάζουμε τα σωματεία και εκεί οι παλεύουν! Έκαναν ότι μπορουν κατέθεσαν χαρτιά και συστάσεις τους είπαν ότι θα το κοιτάξουν τα μεγάλα κεφάλια φάνηκαν ανένδοτοι το 33 να γίνει 35! Αύριο είναι καθοριστική μέρα για όλους η θα περάσουν νέα τροπολογία η θα μείνει ως έχει αν δεν αλλάξει σε 24 ώρες δύσκολο το μετά έως και ακατόρθωτο!
Υπομονή και δύναμη αδέρφια!
Υπομονή και δύναμη αδέρφια!
Να σου εξηγήσω εγώ τι δεν καταλαβαίνουμε!
Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που μόλις χθες (δεν μιλάμε για ένα μήνα πριν) υπέγραψαν 5 υπουργοί το 33, και σήμερα ξαφνικά το αλλάζουν! Μέσα σε μια μέρα! Τι μεσολάβησε από χθες στις 19:15 που υπέγραψε ο Κικίλιας μέχρι σήμερα?
Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που μόλις χθες (δεν μιλάμε για ένα μήνα πριν) υπέγραψαν 5 υπουργοί το 33, και σήμερα ξαφνικά το αλλάζουν! Μέσα σε μια μέρα! Τι μεσολάβησε από χθες στις 19:15 που υπέγραψε ο Κικίλιας μέχρι σήμερα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες