Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Politis1994 »

niasimas έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:56 pm Ρε παιδιά, είστε όλοι εποχικοί και τσακώνεστε, για το ποιος θα πρωτομπεί! Αυτά βλέπουν οι πολιτικοί και τρίβουν τα χέρια τους! Όλοι θέλουν να γίνουν μόνιμοι και είναι απόλυτα λογικό, αλλά να υπάρχει και ένας σεβασμός! Δηλαδή, με ποια λογική είναι καλός ο 31αρης ή ο 33αρης και δεν είναι καλός ο 35αρης ή 37αρης; Υπάρχει πουθενά κάποιος κανόνας, που υποδεικνύει ποιος είναι ο καλύτερος; Αν το θέμα είναι η φυσική κατάσταση, ας βάλουν αθλήματα διεθνούς επιπέδου, ώστε να κριθούν μικροί και μεγάλοι! Δεν είναι το θέμα αυτό. Δεν θέλουν να προσλάβουν 2500 κόσμο, γιατί δεν έχουν φράγκο και, όσα έχουν, θα πάνε σε υγεία παιδεία. Εδώ φορολογούν όλους τους ελεύθερους, το ίδιο, για να βγάλουν ένα ευρώ, να πληρώσουν μισθούς στους νέους γιατρούς, που θα πάρουν. Γι'αυτό ο Τουρνάς, όπου βρεθεί, σου λέει δεν υπάρχουν τόσα κενά, για να υποβαθμίζει το θέμα. Είναι άσχημο να τσακώνεστε, όταν πρέπει να είστε όλοι μαζί! Ότι επιτευφθεί τώρα, θα αφορά και τους επόμενους. Ας κάνουν τα σωματεία αυτά που πρέπει και αυτά που εξυπηρετούν το σύνολο των μελών τους.
Για ΕΠΟΠ έχουν όμως κάθε χρόνο μεχρι να μπει και η γιαγιά μου ...
Λοιπόν εγώ βλέπω ότι παρακαλαμε για κάνα δυο προκυρηξεις και δεν βγαίνει τπτ.
Αν βγει το 2024 η εμοδε που μάλλον για εκεί πάει οι εποχικοί θα βγουν το 2025. Γιατί θα λέει ποπο πήραμε 600 άτομα πείτε μας μπράβο... Ενώ στην ουσία θα γίνει η μετάταξη 600ατομων και καμιά προσθήκη
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Politis1994 έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 12:20 am
niasimas έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:56 pm Ρε παιδιά, είστε όλοι εποχικοί και τσακώνεστε, για το ποιος θα πρωτομπεί! Αυτά βλέπουν οι πολιτικοί και τρίβουν τα χέρια τους! Όλοι θέλουν να γίνουν μόνιμοι και είναι απόλυτα λογικό, αλλά να υπάρχει και ένας σεβασμός! Δηλαδή, με ποια λογική είναι καλός ο 31αρης ή ο 33αρης και δεν είναι καλός ο 35αρης ή 37αρης; Υπάρχει πουθενά κάποιος κανόνας, που υποδεικνύει ποιος είναι ο καλύτερος; Αν το θέμα είναι η φυσική κατάσταση, ας βάλουν αθλήματα διεθνούς επιπέδου, ώστε να κριθούν μικροί και μεγάλοι! Δεν είναι το θέμα αυτό. Δεν θέλουν να προσλάβουν 2500 κόσμο, γιατί δεν έχουν φράγκο και, όσα έχουν, θα πάνε σε υγεία παιδεία. Εδώ φορολογούν όλους τους ελεύθερους, το ίδιο, για να βγάλουν ένα ευρώ, να πληρώσουν μισθούς στους νέους γιατρούς, που θα πάρουν. Γι'αυτό ο Τουρνάς, όπου βρεθεί, σου λέει δεν υπάρχουν τόσα κενά, για να υποβαθμίζει το θέμα. Είναι άσχημο να τσακώνεστε, όταν πρέπει να είστε όλοι μαζί! Ότι επιτευφθεί τώρα, θα αφορά και τους επόμενους. Ας κάνουν τα σωματεία αυτά που πρέπει και αυτά που εξυπηρετούν το σύνολο των μελών τους.
Για ΕΠΟΠ έχουν όμως κάθε χρόνο μεχρι να μπει και η γιαγιά μου ...
Λοιπόν εγώ βλέπω ότι παρακαλαμε για κάνα δυο προκυρηξεις και δεν βγαίνει τπτ.
Αν βγει το 2024 η εμοδε που μάλλον για εκεί πάει οι εποχικοί θα βγουν το 2025. Γιατί θα λέει ποπο πήραμε 600 άτομα πείτε μας μπράβο... Ενώ στην ουσία θα γίνει η μετάταξη 600ατομων και καμιά προσθήκη
Είναι πιθανό, αν πάει το 24 η προκ, να έρθει να σου πει ενίσχυσα το σώμα, απορρόφησα όσους εποχικούς μπορούσα, άρα έιμαι μια χαρά. Και για νέους εποχικούς από 25. Μπορεί να παιχτεί και αυτό. Το θέμα είναι να λυθεί η υπόθεση των εποχικών, γιατί μπορεί να τραβήξει πολύ, ειδικά αν υπάρξουν προσφυγές, σε νομικό επίπεδο. Τώρα αν τα σωματεία, άλλα λένε και άλλα κάνουν και βολεύονται με αυτή την κατάσταση, τότε κάθε χρόνο θα έχουμε τα ίδια, μέχρι να μην μείνει εποχικός, αφού όλοι θα έχουν σιχαθεί την ίδια ιστορία!
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Ναι ρε νιασιμα περιπολικο που βγάζει ο νόμος μου 20 θα πάει η γιαγιά. Μ. Θα σ πω κάτι φιλικά γτ γράφεις τόσο καιρό εδώ μέσα κ είσαι οπως ειμασταν κ εμεις πριν να μπούμε. Αρχες Μαΐου θα είσαι εποχικος. Μν αγχώνεσαι
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Giorgosbt δεν γνωρίζω πόσες περιόδους έχει ο καθένας, όσο για την εμοδε ναι η πληροφορία είναι ότι το όριο ηλικίας θα είναι 31 γενικών καθηκόντων 35 ετών ενώ ασκούν πίεση η πασσυπ για να πάει 35 και η εμοδε ασχετος το τι λένε στο τέλος θα είναι 31 στ χειρότερη 33 που πάλι είναι δύσκολο και αυτό ... Εάν αλλάξει η χρονιά μέχρι 31 ετών είναι 720 εποχικοί πυροσβέστες και 1300 μέχρι 35 ετών
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Politis1994 »

epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 12:32 am Ναι ρε νιασιμα περιπολικο που βγάζει ο νόμος μου 20 θα πάει η γιαγιά. Μ. Θα σ πω κάτι φιλικά γτ γράφεις τόσο καιρό εδώ μέσα κ είσαι οπως ειμασταν κ εμεις πριν να μπούμε. Αρχες Μαΐου θα είσαι εποχικος. Μν αγχώνεσαι
Μακάρι να μπούμε εποχικοί αυτό θέλουμε να βγει και να μπούμε
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Δεκ 07, 2023 12:32 am Ναι ρε νιασιμα περιπολικο που βγάζει ο νόμος μου 20 θα πάει η γιαγιά. Μ. Θα σ πω κάτι φιλικά γτ γράφεις τόσο καιρό εδώ μέσα κ είσαι οπως ειμασταν κ εμεις πριν να μπούμε. Αρχες Μαΐου θα είσαι εποχικος. Μν αγχώνεσαι
Μακάρι, αν τρέξει όλη η διαδικασία, την άνοιξη, να έχω και έγω την ευκαιρία, να το κυνηγήσω. Γι'αυτό λέω να βρεθεί λύση συμβατή, γιατί ότι γίνει τώρα, θα έχει αντίκτυπο και στους επόμενους. Και γι'αυτό και η κυβέρνηση το υποβαθμίζει, για να μην έχει ο μελλοντικός εποχικός, τη ευκαιρία να γίνει μονιμος. Δεν το θέλουν, έτσι απλά.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θα πάρει εποχικούς το '24;
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Το πιστεύετε στα αλήθεια ρε παιδιά να βγάλει και για εποχικούς πριν τον Μάιο να είμαστε εποχικοί στην επόμενη αντιπυρική;:o
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Και εγώ πιστεύω ότι θα πάρει εποχικούς γτ σχεδόν όλες η λίστες έχουν εξαντληθεί
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Από 1200-1500 άτομα μου είπαν. Δεν γίνεται να μην πάρει...
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Kakol αρχικά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Πριν 2-3 εβδομάδες, ο Μπαρδάκης (αντιπρόεδρος ΠΑΣΣΥΠ) είπε ότι το 24 θα είναι συνολικά 620 εποχικοί έως 31. Πως γίνεται να είναι 1300 έως 35;680 άτομα είναι 32-35;

Επίσης, μάθαμε κάτι έγκυρο για το ηλικιακό;35 για όλους τελικά σε όλες τις θέσεις;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Diasostis31 »

ΕΜΟΔΕ
33 εποχικοι, πτυχιούχοι
28 πολίτες, εθελοντές
Slokn