Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kakol

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Kakol »

Με το που αλλάξει η χρονιά μέχρι 35 ετών είναι 1300 εποχικοί πυροσβέστες... Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και πάνω από 33 για εμοδε δεν πρόκειται να πάει
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Kakol 35 για ολους και χτυπα τον ποπο σου απο κατω.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kostis250 έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 7:31 pm Kakol 35 για ολους και χτυπα τον ποπο σου απο κατω.
Ρε φίλε πόση κακία χωραει; Φίλε Κώστα εύχομαι να τα καταφέρεις για να σου φύγουν τα κόμπλεξ!
Slokn

Δημοσίευση από Slokn »

Βγήκε το σωματείο που κλείνει ταμεία για το 23 είπε την εξυπνάδα του, που όσους γραφειαδες έχω ρωτήσω δεν ισχύει και έχουν κάτσει όλοι οι μάγκες του πληκτρολογίου και μαλώνουν μεταξύ τους! Είμαι 34 και πρώτη φορά βλέπω τέτοια μπουρδέλ* σε προκήρυξη ! Πληρώστε την συνδρομουλα να σας χαϊδεψουν τα αυτιά καμιά βδομαδουλα και τα λέμε από Ιανουαρίο! Κανονικά θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε μηνύσεις στους σωματετζηδες για ψυχική οδύνη!
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Επισκεπτη π λες ποση κακια χωραει, δε το λεω για τους 40ρηδες που δε τους πιανει η ηλικια το χτυπα τον κωλο σου απο κατω, το λεω για τους 20 ρηδες με μια αντιπυρικη που θελαν μικρο οριο για να μπουν αυτοι και να μεινουν εξω οι 35ρηδες
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Slokn έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:14 pm Βγήκε το σωματείο που κλείνει ταμεία για το 23 είπε την εξυπνάδα του, που όσους γραφειαδες έχω ρωτήσω δεν ισχύει και έχουν κάτσει όλοι οι μάγκες του πληκτρολογίου και μαλώνουν μεταξύ τους! Είμαι 34 και πρώτη φορά βλέπω τέτοια μπουρδέλ* σε προκήρυξη ! Πληρώστε την συνδρομουλα να σας χαϊδεψουν τα αυτιά καμιά βδομαδουλα και τα λέμε από Ιανουαρίο! Κανονικά θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε μηνύσεις στους σωματετζηδες για ψυχική οδύνη!
Ναι θα κόψουν και απόδειξη Ζ. Δεν σου έβαλε κανένας το πιστόλι στο κεφάλι για να γραφτείς σε σωματείο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Ρε παιδιά, είστε όλοι εποχικοί και τσακώνεστε, για το ποιος θα πρωτομπεί! Αυτά βλέπουν οι πολιτικοί και τρίβουν τα χέρια τους! Όλοι θέλουν να γίνουν μόνιμοι και είναι απόλυτα λογικό, αλλά να υπάρχει και ένας σεβασμός! Δηλαδή, με ποια λογική είναι καλός ο 31αρης ή ο 33αρης και δεν είναι καλός ο 35αρης ή 37αρης; Υπάρχει πουθενά κάποιος κανόνας, που υποδεικνύει ποιος είναι ο καλύτερος; Αν το θέμα είναι η φυσική κατάσταση, ας βάλουν αθλήματα διεθνούς επιπέδου, ώστε να κριθούν μικροί και μεγάλοι! Δεν είναι το θέμα αυτό. Δεν θέλουν να προσλάβουν 2500 κόσμο, γιατί δεν έχουν φράγκο και, όσα έχουν, θα πάνε σε υγεία παιδεία. Εδώ φορολογούν όλους τους ελεύθερους, το ίδιο, για να βγάλουν ένα ευρώ, να πληρώσουν μισθούς στους νέους γιατρούς, που θα πάρουν. Γι'αυτό ο Τουρνάς, όπου βρεθεί, σου λέει δεν υπάρχουν τόσα κενά, για να υποβαθμίζει το θέμα. Είναι άσχημο να τσακώνεστε, όταν πρέπει να είστε όλοι μαζί! Ότι επιτευφθεί τώρα, θα αφορά και τους επόμενους. Ας κάνουν τα σωματεία αυτά που πρέπει και αυτά που εξυπηρετούν το σύνολο των μελών τους.
Slokn

Δημοσίευση από Slokn »

mikeangel έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:48 pm
Slokn έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:14 pm Βγήκε το σωματείο που κλείνει ταμεία για το 23 είπε την εξυπνάδα του, που όσους γραφειαδες έχω ρωτήσω δεν ισχύει και έχουν κάτσει όλοι οι μάγκες του πληκτρολογίου και μαλώνουν μεταξύ τους! Είμαι 34 και πρώτη φορά βλέπω τέτοια μπουρδέλ* σε προκήρυξη ! Πληρώστε την συνδρομουλα να σας χαϊδεψουν τα αυτιά καμιά βδομαδουλα και τα λέμε από Ιανουαρίο! Κανονικά θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε μηνύσεις στους σωματετζηδες για ψυχική οδύνη!
Ναι θα κόψουν και απόδειξη Ζ. Δεν σου έβαλε κανένας το πιστόλι στο κεφάλι για να γραφτείς σε σωματείο.
Ναι φίλε μου θα κόψουν και Ζ! Όχι δεν μου έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι αλλά στον σταθμό όσοι είμαστε εκτός μας δείχνουν με το δάχτυλο και μας απειλούν και με διαγράφει από πολλά δικαιώματα σε περίπτωση που αργήσουμε την πληρωμουλα! Για αυτό αν δεν έχεις μπαρμπα μέσα σε σωματείο και απλά λες ότι βλέπεις τότε βλέπε καλύτερα!
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Το μονο που δε ξερουμε ειναι αν θα ειναι 35 και για πολιτες, ολα τα αλλα 35 για τους εποχικους, αυτο ειναι το στανταρ, υπαρχει ν ενα μικρο ενδεχομενο να παει 36 αλλα λιγο δυσκολο
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Rionemac αντιγραφή επικόλληση Παπαντώνη βλέπεις
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Slokn έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:58 pm
Ναι φίλε μου θα κόψουν και Ζ! Όχι δεν μου έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι αλλά στον σταθμό όσοι είμαστε εκτός μας δείχνουν με το δάχτυλο και μας απειλούν και με διαγράφει από πολλά δικαιώματα σε περίπτωση που αργήσουμε την πληρωμουλα! Για αυτό αν δεν έχεις μπαρμπα μέσα σε σωματείο και απλά λες ότι βλέπεις τότε βλέπε καλύτερα!
Δεν ξέρω για ποιο σωματείο λες, αλλά ούτε θα σε ρωτήσω, γιατί εγώ 4 χρόνια δεν έχω γραφτεί σε κανένα και ούτε με ενόχλησε ποτέ κανένας. Δεν μπορεί να σου στερήσει κανένας τίποτα.
Slokn

Δημοσίευση από Slokn »

Κώδικας: Επιλογή όλων

mikeangel έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 10:32 pm
Slokn έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:58 pm

Δεν ξέρω για ποιο σωματείο λες, αλλά ούτε θα σε ρωτήσω, γιατί εγώ 4 χρόνια δεν έχω γραφτεί σε κανένα και ούτε με ενόχλησε ποτέ κανένας. Δεν μπορεί να σου στερήσει κανένας τίποτα.
Ρε φιλαράκι για να λέω πάει να πει ότι τα έχω ζήσει και εγώ με του 19 είμαι και με έβαλαν να γραφτώ για να γίνει πιο γρήγορα η μετάθεση στην πόλη μου! Γιατί αλλιώς λέει θα καθυστερούσε περισσότερο κλπ Δεν ξέρω για τους δικούς σας ούτε θέλω να κρίνω! Αλλά επειδή σε πολλές περιπτώσεις και συναντήσεις ήμουν μπροστά... Εχουν παρερμηνευτεί πολλά λόγια για "καλό σκοπό"
Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε εδώ είμαστε και θα τα δούμε όλοι!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Αν, ρε παιδιά, δεν σας εκφράζουν τα σωματεία, τότε ποιος θα σας εκπροσωπήσει, στα θέματα, που σας απασχολούν; Θα πηγαίνετε ένας-ένας, στα υπουργεία και θα ζητάτε; Ποιος θα σας δώσει σημασία έτσι; Εδώ και με εκπροσώπηση και σας έχουν γραμμένους! Απλώς πρέπει να πιέσετε, όσοι έιστε μέλη και πληρώνετε, για δίκαιη και σωστή εκπροσώπηση, χωρίς μεγάλα λόγια και του αέρα, μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις. Να έχετε ίσες ευκαιρίες όλοι, ειδικά στην μονιμοποίηση.
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Ναι ενώ αυτοί από τα σωματεία μας εκπροσωπούν μια χαρά μόνο τν πάρτυ τους κοιτάνε πως θα βολευτουν θα το δεις σε λίγο καιρό
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Kakol δύο ερωτήσεις, είπες ότι θα είναι 1300 έως 35 ετών. Ξέρεις πόσοι έχουν 4-5 αντιπυρικές; Επίσης αυτό που λες ότι δεν θα πάει πάνω από 33, το γνωρίζεις από κάπου επίσημα; Σε ευχαριστώ!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες