Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Dikastis05 έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 10:35 am Εντάξει μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα... Ίδια απόδοση έχει ο 31χρονος με τον 35χρονο; Ίδια κούραση έχει η ΕΜΟΔΕ με την Γενικών;
Εϊπαμε να ευνοηθούμε όλοι, αλλά μη λέμε και ότι να ναι στο βωμό της μονιμοποίησης... Που οι περισσότεροι κοιτάνε απλά πως θα έχουν έναν ξεκούραστο μόνιμο μισθό... Που αν ήταν αξιοκρατικά τα αθλήματα πάλι η πλειοψηφία εδώ μέσα θα κλαίγατε...
Σε ένα φόρουμ με τόσους ανθρώπους που σχεδόν παίζεται η τύχη τους με την πλειοψηφία πάνω από 35 προσπάθησε να μην εκφέρεις απόψεις τέτοιες δεν είναι σωστό!
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη φίλε επισκέπτη αν ακούστηκε άσχημο αυτό που είπα, σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου! Εύχομαι σε όσα παιδιά αγαπούν πραγματικά το σώμα, και πόσο μάλλον στα παιδιά που είναι εποχικοί και είμαστε κάθε καλοκαίρι στην πρώτη γραμμή, αλλά και οι εθελοντές που εργάζονται αφιλοκερδώς, να είμαστε όλοι σύντομα μόνιμοι στο σώμα. Όλοι ενωμένοι παιδιά, καλή μας επιτυχία!
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Όσοι λένε ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο στην φυσική κατάσταση εθελοτυφλουν και το ξέρουν και οι ίδιοι, για κάποιο λογο υπάρχουν τα ορια ηλικίας σε ΌΛΑ τα σώματα ασφαλείας ανάλογα την δυσκολία, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βγάζετε τόσο κόμπλεξ, λογικό να θέλετε να μπείτε στο σώμα και δικαίως γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά κάπου να επικοινωνούμε και με την πραγματικότητα.
Επισκέπτης

StrawDHat έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 12:40 pm Όσοι λένε ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο στην φυσική κατάσταση εθελοτυφλουν και το ξέρουν και οι ίδιοι, για κάποιο λογο υπάρχουν τα ορια ηλικίας σε ΌΛΑ τα σώματα ασφαλείας ανάλογα την δυσκολία, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βγάζετε τόσο κόμπλεξ, λογικό να θέλετε να μπείτε στο σώμα και δικαίως γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά κάπου να επικοινωνούμε και με την πραγματικότητα.
Όχι φίλε μου δεν εθελοτυφλω, δν είναι αντικειμενικό κριτήριο αυτό! Μιλάω για τον εαυτό μου κ ξέρω πολύ καλά τι λέω. Υπάρχουν άτομα που είναι στα σώματα ασφαλείας που πριν κάποια χρόνια είχαν περάσει τα αθλήματα, πήγαινε να τους δεις τώρα. Άρα αν τους ενδιαφέρει η φυσική κατάσταση θα έπρεπε να ελέγχετε και μετά.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Περαστικά σας...
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

mikeangel έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 1:40 pm Περαστικά σας...
Για ποιους πάει αυτό?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 1:19 pm
StrawDHat έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 12:40 pm Όσοι λένε ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο στην φυσική κατάσταση εθελοτυφλουν και το ξέρουν και οι ίδιοι, για κάποιο λογο υπάρχουν τα ορια ηλικίας σε ΌΛΑ τα σώματα ασφαλείας ανάλογα την δυσκολία, από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βγάζετε τόσο κόμπλεξ, λογικό να θέλετε να μπείτε στο σώμα και δικαίως γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά κάπου να επικοινωνούμε και με την πραγματικότητα.
Όχι φίλε μου δεν εθελοτυφλω, δν είναι αντικειμενικό κριτήριο αυτό! Μιλάω για τον εαυτό μου κ ξέρω πολύ καλά τι λέω. Υπάρχουν άτομα που είναι στα σώματα ασφαλείας που πριν κάποια χρόνια είχαν περάσει τα αθλήματα, πήγαινε να τους δεις τώρα. Άρα αν τους ενδιαφέρει η φυσική κατάσταση θα έπρεπε να ελέγχετε και μετά.
Δεν τους νοιάζει η ηλικία τους νοιάζει απλά να μην έχουν υποχρεώσεις να μην έχουν παιδιά να μην πληρώνουν πολλά με λίγα λόγια! Σήμερα μίλησα με σωματεία κλπ μου τα άλλαξαν πάλι δεν είναι σίγουρο το 35 και απλά ειπώθηκε και πιέζουμε κάτι θα καταφέρουμε! Βλακείες για να τρώνε χρόνο χωρίς να κάνουμε εξεργεσεις! Κατόπιν πιέσεων όλων ίσως κάτι καταφέρναμε τώρα απλά θα είμαστε θεατές, είναι ανούσιο να περιμένουμε κάτι διαφορετικό και Σεπτέμβρη τα ίδια ακούγαμε! Ας πουν κάτι επίσημο επιτέλους!
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Desperado7 έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 1:46 pm
Για ποιους πάει αυτό;
Σε αυτούς που πίστευαν ότι θα μείνουν εκτός εποχικοί άνω τον 31 ετών.
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

mikeangel έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 1:54 pm
Για ποιους πάει αυτό;
Οκ συμφωνώ αλλά υπάρχουν και συνάδελφοι άνω των 35 που είναι εκτός
Zer

Δημοσίευση από Zer »

Για ποιους πάει αυτό;
Αν και με συμφέρει αυτό που λες μάλλον τα περαστικά είναι για εμάς φίλε μου και πίστεψέ με έχω μιλήσει με ψηλά!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Θεατρο παραλογου
Σηριαλ καταντησε το θεμα
Δεν ξανα γινε
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Desperado7 έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 1:55 pm

Για ποιους πάει αυτό;
Οκ συμφωνώ αλλά υπάρχουν και συνάδελφοι άνω των 35 που είναι εκτός
Και εγώ εκτός είμαι, εποχικός του 2020 37+ετών πλέον, αλλά χαίρομαι για όσους τα καταφέρουν. Η κακολογια με νευριάζει μόνο.
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ρε παιδιά έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε εδώ πέρα; Οι μισοί είναι σίγουροι για το 35 και οι άλλοι μισοί έχετε μιλήσει με πολιτικούς και ισχυρίζεστε ότι θα είναι 31 για ΕΜΟΔΕ. Θα μας πει κάποιος κάτι συγκεκριμένο;
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Δε μπορει να εχει αλλο για εμοδε αλλο για γενικων, μια και το προβλημα ηταν το συνταξιοδοτικο για να πηγε 35 σημαινει οτι λυθηκε αυτο το προβλημα αρα 35 για ολα, απλα το μονο που μενει να μαθουμε αν θα ειναι και 35 για πολιτες γιατι ειχε ακουστει οτι θα εχει ιδιο οριο για ολους η επομενη προκυρηξη, αυτο αν ξερει καποιος να μας πει, το 35 ειναι σιγουρο το εγραψε και ο προεδρος του σωματειου οτι κλεισωσεστο 35 το οριο
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δεν είπε οτι κλείδωσε, είπε "φαίνεται" πως κλείδωσε! Το 35 για τους πολίτες είναι επιστημονική φαντασία, αν και δεν έχει κανένα νόημα εφόσον πολίτης δεν μπαίνει ούτε για πλάκα με όριο 35!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες