Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:10 am Οι αρμόδιοι και αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν θα πρέπει να βγουν και να πουν κάτι επίσημα! Μίλησα με τον σωματείο και μου είπαν ότι τους έδωσαν ελπίδες για 33 αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατί εκκρεμεί το πρόβλημα με το συνταξιοδοτικό! Μπαίνω στο φόρουμ και λένε σίγουρα για 35, επικοινωνώ σήμερα με βουλευτή μου λέει τίποτα δεν έχει αλλάξει πρότυπα εμοδε ηλικία και μοριοδοτηση και γενικών 35!
Βλέπω στο μεσεντζερ προσπαθούν να βραβεύσουν τον καλύτερο του σωματείου! Τι γίνεται ρε σεις;
Ρε φίλε κάθε φορά πριν βγει η προκήρυξη από παντού η ίδια παραπληροφόρηση και επειδή είμαι σίγουρος με ποιον μίλησες ναι είναι το ψέμμα το ίδιο θα έπρεπε χρόνια να είναι εκτός σωματίου! Μην περιμένεις να βρεις πουθενά κάτι σίγουρο, μιλάω καθημερινά με διαφορετικους και αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι 33 και για εμοδε είμαι σίγουρα εκτός, όσο για 35 γενικών παίζεται ακόμα! Συνοψίζοντας όπως και τον Σεπτέμβρη έτσι και τώρα μας πέταξαν κάτι να έχουμε να παίζουμε θέλουν μικρούς δεν αλλάζει αυτό απο βουλευτή λοιπόν και εγώ ξέρω ότι η προκήρυξη είναι λίγο πριν βγει δεν αλλάζει κάτι 31 εμοδε δέχονται πιέσεις να αλλάξουν το 33 για γενικών! Αυτά ξέρω σίγουρα φίλε μου το θέμα είναι να βολευτουμε όλοι αρκετά δύσκολο αυτό! Υπομονή!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 10:37 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 8:10 am Οι αρμόδιοι και αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν θα πρέπει να βγουν και να πουν κάτι επίσημα! Μίλησα με τον σωματείο και μου είπαν ότι τους έδωσαν ελπίδες για 33 αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατί εκκρεμεί το πρόβλημα με το συνταξιοδοτικό! Μπαίνω στο φόρουμ και λένε σίγουρα για 35, επικοινωνώ σήμερα με βουλευτή μου λέει τίποτα δεν έχει αλλάξει πρότυπα εμοδε ηλικία και μοριοδοτηση και γενικών 35!
Βλέπω στο μεσεντζερ προσπαθούν να βραβεύσουν τον καλύτερο του σωματείου! Τι γίνεται ρε σεις;
Ρε φίλε κάθε φορά πριν βγει η προκήρυξη από παντού η ίδια παραπληροφόρηση και επειδή είμαι σίγουρος με ποιον μίλησες ναι είναι το ψέμμα το ίδιο θα έπρεπε χρόνια να είναι εκτός σωματίου! Μην περιμένεις να βρεις πουθενά κάτι σίγουρο, μιλάω καθημερινά με διαφορετικους και αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι 33 και για εμοδε είμαι σίγουρα εκτός, όσο για 35 γενικών παίζεται ακόμα! Συνοψίζοντας όπως και τον Σεπτέμβρη έτσι και τώρα μας πέταξαν κάτι να έχουμε να παίζουμε θέλουν μικρούς δεν αλλάζει αυτό απο βουλευτή λοιπόν και εγώ ξέρω ότι η προκήρυξη είναι λίγο πριν βγει δεν αλλάζει κάτι 31 εμοδε δέχονται πιέσεις να αλλάξουν το 33 για γενικών! Αυτά ξέρω σίγουρα φίλε μου το θέμα είναι να βολευτουμε όλοι αρκετά δύσκολο αυτό! Υπομονή!
Γιατί αυτός ο βουλευτής να λεει το σωστό νούμερο; Τι παραπάνω εχει απο όλους τους αλλους που λένε νούμερα; Μήπως νομίζεις οτι δημόσια λεει μονο ο δικός σου βουλευτής νούμερα;
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Εισαι πολυ λαθος Δικαστη,31 και 35 ανηκου και οι 2 στους μεσηλικες,(πιτσιρικας δεν ειναι κανενας) αρα εξαρταται η δυναμη και η αντοχη τους απ τον τροπο ζωης που εχουν επιλεξει και απ το ποσο αθλουνται, αν ο 35 αρης χτυπιεται στα γυμναστηρια και ο αλλο πινει ξυδια καθε μερα μαντεψε ποιος ειναι πιο δυνατος και με πιο πολυ αντοχη, επισης μαλον δν εχεις ιδεα απο πυροσβεστικη για να λες δεν εχουν κουραση οι γενικων κ εχουν οι εμοδε, σε πληροφορω οτι υπαρχουν συμβαντα π εχουν πολυ περισσοτερη κουραση και ευθυνη απ την εμοδε, η εμοδε απλα εχει λιγο περισσοτερο χαμαλικι αλλα η κουραση δεν ειναι οση νομιζεις γιατι ειναι παντα ομαδες 8 ατομων ενω οι γενικων μπορει να βγαλουν συμβαν περα με 2 ατομα μεχρι να ρθει και δευτερο αμαξι, επισης οσοι μπουν γενικων εχουν δικαιωμα να πανε και Εμακ, ειναι δυνατον να μπορουν να πανε εμακ και να μη μπορουν εμοδε;
SteliosPyr

Δημοσίευση από SteliosPyr »

35 για ολους παλικαρια για ολες τις κατηγοριες, μη κουραζερε αλλο τα μυαλα σας, με ευχαριστειτε οταν θα βγει
Καλη επιτυχια
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

SteliosPyr έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 10:49 am 35 για ολους παλικαρια για ολες τις κατηγοριες, μη κουραζερε αλλο τα μυαλα σας, με ευχαριστειτε οταν θα βγει
Καλη επιτυχια
μια που ξέρεις εσυ το σωστό νούμερο δε μας λές και το πότε; Για να πάει πακέτο η σωστή πληροφορία κ νάνε και ολοκληρωμένη...
Serr

Δημοσίευση από Serr »

SteliosPyr έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 10:49 am 35 για ολους παλικαρια για ολες τις κατηγοριες, μη κουραζερε αλλο τα μυαλα σας, με ευχαριστειτε οταν θα βγει
Καλη επιτυχια
Πες μας ρε φιλαράκι και εμάς από πού το ξέρεις!
Καλή επιτυχία
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Kostis250 επειδή μάλλον εσύ δεν έχεις ιδέα από πυροσβεστική, να σε ενημερώσω ότι ΕΜΑΚ μπορείς να πας μέχρι την ηλικία των 31 ετών (με την προϋπόθεση να έχεις ήδη γίνει μόνιμος). Επιπλέον, το ότι υπάρχουν κομάντα 35άρηδες και ρετάλια 30άρηδες δεν διαφωνώ, αλλά τώρα μιλάμε για τον κανόνα και όχι για την εξαίρεση. Εϊμαι πάνω από 10 χρόνια αθλητής, και σου λέω με βεβαιότητα ότι η απόδοσή μου τώρα στα 28 μου συγκριτικά με 3 χρόνια πίσω είναι εμφανώς χειρότερη (φυσική εξέλιξη των πραγμάτων). Επομένως ας συγκρίνουμε όμοια πράγματα και όχι ανόμοια...
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Και για να μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις, δεν είπα ποτέ ότι ο πυροσβέστης γενικών καθηκόντων δεν έχει κούραση, είπα απλά οτι η ΕΜΟΔΕ έχει περισσότερη κούραση. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ κανέναν άνθρωπο (μόνιμο, εποχικό, κομάντο, εθελοντή). Όλοι μας υπηρετούμε το εθνόσημο, και κάποιοι το κάνουν και αφιλοκερδώς (εθελοντές) ... Απλά καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι...
Pyrosvestis3337

Δημοσίευση από Pyrosvestis3337 »

Διαβασε το αρθρο 161 παραγραφο 6
Ειναι ασχημο πραγμα να εισαι καρα ασχετος και να προσπαθεια να κανεις τον εξυπνο
Επισης αθλητης αποκλειεται να εισαι ενας γιωτας πιτσιρικας με μιση αντιπυρικη εισαι που θελει μικρο οριο για να μπει αλλα ατυχησε
Διαβασε το αρθρο οπως γραφεται μικρε ασχετε για να μαθαινεις και να μη μες λογια στον αερα

6. Στις Ε. Μ. Α. Κ μετακινείται και υπηρετεί μόνο πυροσβεστικό προσωπικό. Οι μετακινήσεις προς τις Ε. Μ. Α. Κ. Υπαλλήλων μέχρι και το βαθμό του Πυρονόμου επιτρέπονται, εφόσον η ηλικία τους είναι μέχρι και τριάντα πέντε (35) ετών, προηγουμένων υποχρεωτικά αυτών που έχουν υπηρετήσει τη στρατιωτική τους θητεία σε Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων και είναι κάτοχοι πτυχίου υποβρύχιου καταστροφέα ή αλεξιπτωτιστή, άλλως, αυτών που έχουν υπηρετήσει μόνον σε Ειδικές Δυνάμεις. Έπονται οι κάτοχοι πτυχίων Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε αντικείμενα που σχετίζονται με ορειβασία, αναρρίχηση, κατάδυση και εκπαίδευση σκύλων και ελλείψει αυτών οι κάτοχοι ανάλογων πτυχίων Ιδιωτικών Σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
Επισκέπτης

Dikastis05 έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 10:35 am Εντάξει μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα... Ίδια απόδοση έχει ο 31χρονος με τον 35χρονο; Ίδια κούραση έχει η ΕΜΟΔΕ με την Γενικών;
Εϊπαμε να ευνοηθούμε όλοι, αλλά μη λέμε και ότι να ναι στο βωμό της μονιμοποίησης... Που οι περισσότεροι κοιτάνε απλά πως θα έχουν έναν ξεκούραστο μόνιμο μισθό... Που αν ήταν αξιοκρατικά τα αθλήματα πάλι η πλειοψηφία εδώ μέσα θα κλαίγατε...
Ναι μπορεί να έχει κ καλύτερη. Η φυσική κατάσταση δν πάει με την ηλικία. Αν τους ενδιαφέρει αυτό να βάλουν πιο αυστηρά αθλήματα και να επανεξετάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έχουμε γεμίσει γιωταδες κ την πληρώνουν οι μεγαλύτεροι
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Σωστοτατος ο επισκεπτης, αν θελουν να δουν την αποδοση ας βαλουν δυσκολα αθληματα να δουμε ποσοι πιτσιρικαδες θα τα βγαλουν και ποσες ταπες θα φανε απ τα «γεροντακια» οχι απ ολους, απο πολλους.
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Χαχαχα ρε ανόητε άνθρωπε,35 μπαίνεις ΕΜΑΚ αν έχεις ολοκληρώσει κάποιο από τα σχολεία που εσύ ο ίδιος αναφέρεις (αλεξίπτωτα, ΟΥΚ, αυτοδυτών, αναρριχητών, εκπαίδευση σκύλων). Και ο αξιωματικός διαφοροποιείται από τον υπαξιωματικό. Εδώ σου λέει το μέγιστο όριο ηλικίας απλά. Αλλά και έτσι να είναι, για να μπεις ΕΜΑΚ πρέπει σίγουρα να είσαι μόνιμος (εξαίρεση οι εποχικοί που είναι στα πεζοπόρα). Δηλαδή και το 35 να ισχύει, θα πρέπει να έχεις γίνει 5ετής στα 29-30 ή 7ετής στα 27-28. Πήγαινε ψαξτο πριν κάνεις τον πονηρό. Δες την εισδοχή στα σχολεία της ΕΜΑΚ (πχ αυτοδυτών) ...
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Kostis250 αυτό πολύ σωστό που λες, μαζί σου! Αλλά εκεί να δεις πόσο κλάμα θα πέσει από τα 2000/2500 κομάντα εποχικούς...
Επισκέπτης

Kostis250 έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 11:10 am Σωστοτατος ο επισκεπτης, αν θελουν να δουν την αποδοση ας βαλουν δυσκολα αθληματα να δουμε ποσοι πιτσιρικαδες θα τα βγαλουν και ποσες ταπες θα φανε απ τα «γεροντακια» οχι απ ολους, απο πολλους.
Επιμένω στη επανεξέταση όπως γίνεται στην εμακ, ας μετρήσουν δείκτη μάζας σώματος σε όλο το προσωπικό του ΠΣ και τα λέμε μετά
Επισκέπτης

Pyrosvestis3337 έγραψε: Τετ Δεκ 06, 2023 11:19 am Τι να ψαξω βρε γιωταδι; Σου δειχνω το αρθρο μονο και μονο που καταλαβαμε ολοι οτι εβαλες ηλικια 31 απο 35 π ισχυει για εμακ εδειξε ποσο σε ετσουξε που ανεβηκε το οριο, ετσι ρουφα εποχικουλη αλλες 2-3 χρονιες εποχικουλης θα εισαι και μετα βλεπουμε😙😙😙 καλη συνεχεια γιωτοσουργελο και να απαντησεις μονος σου θα μιλας δεν ξανα απανταω σε εποχικους 😂😂
Φίλε μου γιατί τόσο κακία με τους εποχικούς; Είχες κόμπλεξ από μικρό να μπεις στο σώμα και τελικά έβαλες μπλουζάκι εθελοντή; Δεν πειράζει καλό είναι και αυτό μην το ξευτιλιζεις όμως λέγοντας κακίες σε έναν συνάνθρωπό! Εύχομαι τα παιδιά σου να έχουν να μπορούν να βιοποριστουν και να μην κρέμονται από μια προκήρυξη όπως η εποχικουληδες που κατάνοναζεις ! Ανόητοι ανθρώποι που ρεζηλευουν το σώμα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 7 επισκέπτες