Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Έχουν ανέβει αεροπορια. Πες στο γνωστό σου να κοιτάξει τέρμα κάτω. Γράφει αποτελέσματα εξετασεων-δοκιμασιων.
Στο πολεμικο ναυτικο έχουν βγει. Τέρμα κάτω σε μένα λέει ότι είμαι επιτυχών. Μπαίνω όμως στο ΣΞ αλλά δεν έχουν ανεβάσει κάτι. Τι φαση;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Στον στρατο ακομα να βγουν?
Παιδιά βγήκαν. Επιτυχων στην ειδικότητα πληρωμα Molf. Καλή σταδιοδρομία σε όσους μπουν. Σε όσους δεν τα κατάφεραν να θυμάστε ότι η ζωή δεν τελειώνει και πως όλα για κάποιον λόγο γίνονται.
Παιδία βγήκα 51 επιλαχών πλήρωμα σκάφους έχω ελπίδες να μπω; 

Οι επιτυχόντες σε περισσότερους από έναν διαγωνισμούς πρόσληψης ΕΠΟΠ έτους 2023, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οφείλουν να δηλώσουν τον Κλάδο στον οποίο επιθυμούν να καταταγούν (Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία ή Κοινό Νομικό Σώμα).
Με νεώτερη ανακοίνωση οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ θα ενημερωθούν για τις ημερομηνίες που θα κληθούν για κατάταξη.
Λογικά έχεις περάσει θα είσαι μάλλον το παιδί με τα 421 μόρια. Έχεις περάσει και σε άλλο σώμα; Θα πας στην ειδικότητα αυτή θα παρουσιάστεις; Εγώ είναι επιλαχών απλά κοιτάω αν έχω ελπίδες να με καλέσουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες