Μήπως σου είπαν ρε αδερφέ πότε θα τα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα; Και εγώ επιτυχών είμαι το έμαθα εχθές αλλα να το δούμε και στην ιστοσελίδα μαζι με την ημερομηνία κατάταξης.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Μην περιμένετε για σήμερα.
Καλό σκ
Καλό σκ
Το οτι φλεξαρετε κιολας το βυσμα σας ειναι γελοιο κλοουνς
Πλησιάζει η ώρα του ρακόμελου. Παρασκευή σήμερα. Ασχοληθείτε από Δευτέρα πάλι
Έχουμε κανένα νέο από κάποιον που είχε δηλώσει πλήρωμα σκαφους ΕΔ και μίλησε με τον βύσμα του; Από κάποιον που βγήκε επιλαχών κυριως
Παρατηρω όλο αυτον τον καιρό αυτά που λετε. Συμπερασματικά το 80% του νήματος είναι ιδρυματικο. Η νεολαία πια έχει ξεφύγει. Οι μισοί βρίζεστε, οι άλλοι μισοί την έχετε δει μάγκες, άλλοι φλεξαρετε τα βύσματα σας λες και είναι κατόρθωμα (λυπάμαι που σας στεναχωρω αλλά είστε η αιτία που ντρεπόμαστε για τη χώρα μας) και ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι φυσιολογικό. Λυπάμαι για την σύγχρονη νεολαία, λυπάμαι για τον κόσμο που θα αντικρίσουν τα παιδιά μου.
Επιτυχών φίλε; Και αν ναι με πόσα μόρια αν επιτρέπεται;
Ρε φίλε αυτός που έβαλα να μάθω μου είπε ότι είμαι 30ος επιλαχών με 456 μόρια
Καλησπέρα, με πόσα μόρια πιστεύεται θα μπει ο τελευταίος μηχανοσυνθετης Α/Σ ;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Εφ. Ανθλγός
Αναλογικά με τον συνολικό αριθμό των υποψηφίων, αυτοί που ασχολούνται με το forum είναι λίγοι. Αυτοί δε που γράφουν, ελάχιστοι. Στα ΠΚΕ συνάντησα πολύ σοβαρά παιδιά, πολλοί εργαζόμενοι. Δεν είναι το forum αντιπροσωπευτικό δείγμα.User543 έγραψε: Παρ Δεκ 01, 2023 5:37 pm Παρατηρω όλο αυτον τον καιρό αυτά που λετε. Συμπερασματικά το 80% του νήματος είναι ιδρυματικο. Η νεολαία πια έχει ξεφύγει. Οι μισοί βρίζεστε, οι άλλοι μισοί την έχετε δει μάγκες, άλλοι φλεξαρετε τα βύσματα σας λες και είναι κατόρθωμα (λυπάμαι που σας στεναχωρω αλλά είστε η αιτία που ντρεπόμαστε για τη χώρα μας) και ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι φυσιολογικό. Λυπάμαι για την σύγχρονη νεολαία, λυπάμαι για τον κόσμο που θα αντικρίσουν τα παιδιά μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες