Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Πότε θα βγουν επιτέλους
Καλα κλαψε την μοιρα σου μεντορα αν εισαι τοσο τουπε κι ιστορια και τα ξερες δεν θα σουν εδω
Είναι που το help desk έλεγε και ημερομηνία 
Μάγκες ηρεμήστε ολπι για τον ίδιο σκοπό είμαστε εδω δεν υπάρχει λόγος να τρωγωμαστε μεταξύ μας. Τώρα στο θέμα μας, συγγνώμη αλλα καταντισε ξεφτίλα το οτι ακόμα δεν έχουν βγάλει τα αποτελέσματα. Οι πίνακες είναι έτοιμοι, πολλοί αναμεσα τους και εγώ ξέρουμε ηδη την θέση μας αλλά θέλουμε να το δούμε και επίσημα καθώς και ημερομηνία κατάταξης. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πότε μπαίνει και οχι 5 μέρες πριν την κατάταξη να βγουν τα αποτελέσματα γιατί οι υποψήφιοι έχουν και δουλειές που πρέπει να τελειώσουν.
Παιδιά, στη φάση που περιμένουμε, μπορούμε να είμαστε επιτυχών ή επιλαχών, σωστά;. Θέλω να πω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε τίποτα από τα δυο ... Ή υπάρχει;
Συμφωνώ απόλυταPanagiotisvrg έγραψε: Παρ Δεκ 01, 2023 3:01 pm Μάγκες ηρεμήστε ολπι για τον ίδιο σκοπό είμαστε εδω δεν υπάρχει λόγος να τρωγωμαστε μεταξύ μας. Τώρα στο θέμα μας, συγγνώμη αλλα καταντισε ξεφτίλα το οτι ακόμα δεν έχουν βγάλει τα αποτελέσματα. Οι πίνακες είναι έτοιμοι, πολλοί αναμεσα τους και εγώ ξέρουμε ηδη την θέση μας αλλά θέλουμε να το δούμε και επίσημα καθώς και ημερομηνία κατάταξης. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πότε μπαίνει και οχι 5 μέρες πριν την κατάταξη να βγουν τα αποτελέσματα γιατί οι υποψήφιοι έχουν και δουλειές που πρέπει να τελειώσουν.
Παιδιά δεν βλέπω για σήμερα αποτελέσματα
Ναι κακό. Αντε να δούμε ως της 6.
Αλλά δεν ξέρω δεν το βλέπω να βγαίνουν
Έκανα την μαλακια να βάλω άτομο για να μάθω κ τώρα δεν ξέρω τι να πιστέψω αλλά θα λυθούν α
Ξύδι μάστορα μόλις έμαθα τα καλά νέα επιτυχών καλό σκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες