Apostolis123 έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 11:35 pm
Παιδιά είναι κανείς με ειδικότητα σκαπανέα διασώστης από εδώ να έχω μια εικόνα τι μόρια παίζουν; Καλή επιτυχία σε όλους
gepapage έγραψε: Παρ Δεκ 01, 2023 9:43 am
Ξέρει κανείς θα τα ανεβάσουν σήμερα;
Σήμερα λένε, ειδάλλως Δευτέρα ή Τρίτη
Σήμερα θα βγουν. Δεν μπορούν να βγουν αργότερα γτ την άλλη Δευτέρα ξεκινάει η κατάταξη τον επιτυχόντων...
Μέσα σε 5 μέρες δεν προλαβαίνει κάποιος να ετοιμαστεί, να βγάλει εισητηρια κλπ.
Απο που προκυπτει οτι ξεκιναει η καταταξη την αλλη Δευτερα; Το ρωταω διοτι εμενα στο helpdesk μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ακριβως και να τσεκαρω την ιστοσελιδα τους.
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Δεκ 01, 2023 10:26 am
Απο που προκυπτει οτι ξεκιναει η καταταξη την αλλη Δευτερα; Το ρωταω διοτι εμενα στο helpdesk μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ακριβως και να τσεκαρω την ιστοσελιδα τους.
Προκύπτει από το ότι άλλοι τόσοι που πήρανε στο helpdesk τους είπανε κατάταξη από 11 του μηνός
Προκύπτει από το ότι άλλοι τόσοι που πήρανε στο helpdesk τους είπανε κατάταξη από 11 του μηνός
Σε αυτη την περιπτωση λοιπον, και εαν ισχυει το ανωτερω, θα πρεπει τα αποτελεσματα να βγουν σημερα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αλλιως καταρριπτεται το παραπανω σεναριο.
Σε αυτη την περιπτωση λοιπον, και εαν ισχυει το ανωτερω, θα πρεπει τα αποτελεσματα να βγουν σημερα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αλλιως καταρριπτεται το παραπανω σεναριο.
Σήμερα θα βγουν, χθες όσοι είχανε κάποιο άτομα το ξέρουν είδη