Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Visitor

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)

Δημοσίευση από Visitor »

Σορρυ καπου η ερώτηση μου έγινε επικολληση σε άλλου χρήστη απάντηση. Δεν ξερω να το χρησιμοποιω καλα. Συγνώμη του ζηταω. Η δημοτικη στο ειδικων καθηκόντων τι καθηκοντα εει στην πραξη; Σε τι κλαδος μονο υγειονομικο κ γενικά πολιτικο προσωπικό; Αν ναι μπορεί κπς εν συντομία να μου πει τι κατηγορίες περιλαμβάνει το ειδικών καθηκόντων; Εψαξα ολο το ίντερνετ δεν βρηκα κτ. Σε πε τε κ δε είναι παντοτ 35 οριο ηλικίας; Ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όταν θα γράφεις σε φορουμ οφείλεις να έχεις δομημένο λόγο και σωστή σύνταξη. Δεν έχουμε καταλάβει τι θες ακριβώς κ ούτε εσυ ο ίδιος/α. Μια χαρά αναφέρει το διαδύκτιο πράγματα που θα σου λύσουν απορίες
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Αα καλα. Παντελής έλλειψη παιδειας αγένεια ειρωνια. Ο δομημένος λόγος σε μαρανε τρομαρα αου. Μια χαρά δομημένος ειναι ο λόγος μου. Αν δεν λύνεις το πρόβλημα μην γίνεσαι μερος επειδη δεν αντέχεις ουτε εσυ τον εαυτο σου. Φαρμακογλωσσος εισαι. Μαλλον είσαι ο ίδιος που απαντησε κ σ άλλους πιο πριν και δικαίως σε πήραν με τις πέτρες. Επελεξε στραβαδι να βλέπεις μια αθωα ερώτηση σαν τελος για να χυσεις ποταμούς μισούς. Ποιος σε κακομεταχειριζοταν πουλάκι μου μικρό κ μισείς ετσι τον κοσμο. Κ αν εισαι κ του γνωστού επαγγέλματος που υποψιάζομαι εε τότε δικαιώνεις απολυτα τους χαρακτηρισμους. Αν οχι τότε μαλλον οι άσχημοι χαρακτηρες πολλαπλασιάζονται. Συγνωμη αν εθιξα την υποσταση σου παραμορφωμενο λεμονι. Συγχαρητήρια για το χαμηλό υποβαθρο σου αντικατοπριζει επαξια τι είδους άνθρωποι είναι οι υπόλοιποι της οικογένειας σου. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου κανω υποδείξεις πως να μην είσαι δίποδο ζώο δλδ τα αυτονόητα γτ θα βγαλω τον καρκίνο. Είναι η ψυχη σου τέτοια γεμάτη αλλωστε. Έννοια σου κ μια χαρά θα μαθω τι γίνεται. Άντε μείνε πισω απο το πληκτρολόγιο να βριζεις όσους σε χαιρετήσουμε σαν νεοι υπάλληλοι της δημ αστυνομιας βουρλο κ βγαλε χολή. Μια φορας εσυ απ εξω θα μείνεις σκουπιδι. Περαστικά σου!
Επισκέπτης

Υπάρχουν άπειροι επισκέπτες! Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι πιο πριν, πάντως εμένα δεν με έχουν πάρει με τις πέτρες. Επίσης, μη πιάνεις στο σαπιο στόμα σου οικογένειες γιατί είμαι δικηγόρος και μπορώ ανετα να σε βρω με ένα αίτημα και να σου κάνω μήνυση. Επιπλέον, είμαι ΠΕ νομικής και δεν νομίζω ότι θα είμαι εκτός, ελπίζω τουλάχιστον! Είπα να έχεις δομημένο λόγο για να βγάλουμε άκρη στα ερωτήματα σου! Είδες πέρασαν ώρες και δεν σου είχε απαντήσει κάποιος. Κ τέλος, είπα ότι μπορούν να σου λυθούν οι απορίες και στο διαδύκτιο και θίχτηκες. Ή είσαι αλλοδαπός και δεν κατάλαβες τι γραφω επομένως σου ζήτω συγνώμη ή είσαι αμόρφωτος. Άντε κακόμοιρο κάνε μας τη χάρη…
Επισκέπτης

Σε Πε και ΤΕ πιάνετε οποιαδήποτε εμπειρια?
Επισκέπτης

Δια στόματος Κεραμεως, η προκυριξη βγαίνει αρχές 2024 και ετσι οι 35αριδες μένουν εκτός.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 2:13 pm Σε Πε και ΤΕ πιάνετε οποιαδήποτε εμπειρια;
Ναι
Tnt

Δημοσίευση από Tnt »

Το ότι πιάνεται οποιαδήποτε εμπειρία από που το συμπέρανες, φίλτατε;
Συναφή με τη θέση λέει η προκύρηξη.
Επισκέπτης

Tnt έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 3:31 pm Το ότι πιάνεται οποιαδήποτε εμπειρία από που το συμπέρανες, φίλτατε;
παλι τα ιδια θα λεμε. Οπως θελετε.! Και στην πανεπιστημιακη τα ιδια λεγατε και αντι να παρει τα κομαντο που φωναζατε εδω μεσα, πηρε πτυχιουχους ΠΕ και ΤΕ με μεταπτυχιακα. Τα ιδια φωναζετε και στην δικαστικη για τους ΠΕ και ΤΕ. Συντομα θα μαθετε και εκει.!
NiiTenak

Δημοσίευση από NiiTenak »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 3:35 pm
Tnt έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 3:31 pm Το ότι πιάνεται οποιαδήποτε εμπειρία από που το συμπέρανες, φίλτατε;
παλι τα ιδια θα λεμε. Οπως θελετε.! Και στην πανεπιστημιακη τα ιδια λεγατε και αντι να παρει τα κομαντο που φωναζατε εδω μεσα, πηρε πτυχιουχους ΠΕ και ΤΕ με μεταπτυχιακα. Τα ιδια φωναζετε και στην δικαστικη για τους ΠΕ και ΤΕ. Συντομα θα μαθετε και εκει.!
με απολυτηριο 16.5 με πτυχιο Κοινωνιολογιας, μεταπτυιχακο,2 ξενες γλωσσες εγω μπηκα Πανεπ! Παντος ο λογος που βαλανε τα ΠΕ και ΤΕ στα σωματα ασφαλειας και δημοτικη, δικαστικη ειναι για να μπαινουν καποιοι με καποια μορφωση κ οχι οτι να ναι. Και με τα μορια τους πετανε εκτος. Απλα ριξτε μια ματια στα αποτελεσματα της Πανεπ. Αστ και δειτε.
Επισκέπτης

Σύντομα κάποιοι θα μάθετε πως υπάρχουν κομάντος με πτυχία, που δύσκολα τα ανταγωνίζεσαι! Καλό θα ήταν λπν να μη παραπληροφορούμε τον κόσμο!
Καλή επιτυχία!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 3:48 pm
Σύντομα κάποιοι θα μάθετε πως υπάρχουν κομάντος με πτυχία, που δύσκολα τα ανταγωνίζεσαι! Καλό θα ήταν λπν να μη παραπληροφορούμε τον κόσμο!
Καλή επιτυχία!
Εγω αναφερθηκα απλα στην Πανεπιστ που διαβαζαμε τ ιδια πραγματα και με βαση τα αποτελεσματα αλλοι μπηκανε.
Vnt

Δημοσίευση από Vnt »

Θεωρώ πως δε το σκέφτεσαι σωστά. Τότε τα κομάντος είχανε μπει στη προκυρηξη του 19' σαν Ε. Φ. Κ απλά ξέμειναν τα "πτυχία ", τα οποία μπήκαν Πανεπιστημιακη. Τώρα, ο ανταγωνισμός θα αλλάξει level. Θα υπάρχουν κομάντος -πτυχιούχοι. Αυτή είναι η αλήθεια κ σε όποιον αρέσει!
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 3:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 3:35 pm παλι τα ιδια θα λεμε. Οπως θελετε.! Και στην πανεπιστημιακη τα ιδια λεγατε και αντι να παρει τα κομαντο που φωναζατε εδω μεσα, πηρε πτυχιουχους ΠΕ και ΤΕ με μεταπτυχιακα. Τα ιδια φωναζετε και στην δικαστικη για τους ΠΕ και ΤΕ. Συντομα θα μαθετε και εκει.!
Καλή επιτυχία!
Εγω αναφερθηκα απλα στην Πανεπιστ που διαβαζαμε τ ιδια πραγματα και με βαση τα αποτελεσματα αλλοι μπηκανε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 3:52 pm

Καλή επιτυχία!
Συντομα κύριε, θα μαθετε οτι υπαρχουν και γυναικες που ΔΕΝ ειναι κομμαντος αλλα θα σας παρουν τις θεσεις !
GeorgeP11

Δημοσίευση από GeorgeP11 »

Παλι μαζευτηκαν αυτοι που τις μετρανε... Θα μαθουμε να ζουμε με αυτους.!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες