Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Tzakson15
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Tzakson15 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 10:39 pm
Tzakson15 έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 10:33 pm :ugeek:
ο καθενας λέει το κοντό και το μακρύ του εδώ μέσα, ότι συμφέρει τον καθένα.
η προκήρυξη λέει συναφή με τον τίτλο της προκήρυξης.
δικαστική αστυνομία.
δεν ξεχωρίζει τους τε η πε η δε.
όποιος έχει συναφια θα πάρει τα μόρια.
αν είσαι ιχθυοκαλλιέργειες τε δεν περνεις τοποτα.
αν εισαι διοικητικό ισως καο την λαβουν υποψην τους.
επισης ο τε αν εχρι υπηρεσία σαν φυλακας και φυσικα θα πιαστει.
Ποιο πτυχίο ΤΕ σου δίνει εμπειρία φύλαξης;:lol:
Φίλε μου δεν τους νοιάζει τι πτυχίο έχεις.
Το πτυχίο είναι ενδυκτικο.
Τους νοιάζει αν η προϋπηρεσία σου είναι συναφή με την δικαστική αστυνομία.
Πχ αν έχω τελειώσει νοσηλευτής ΤΕ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΊΑ ΣΑΝ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΟ ΟΙΑΣΟΥΝ
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλά τα λες εσυ αλλά μας βγήκαν τα μάτια με τα ορθογραφικά σου.
Επισκέπτης

Nektarios11 έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 9:43 pm Μη σπατε την κεφαλα σας ρε παλικαρια με διαφορα. Στην κατηγορια ΔΕ προτεραιοτητα εχουν αυτοι με το πτυχιο ΙΕΚ και εμπειρια φυλλαξης κτλ κτλ. Οι υπολοιποι πατε στον επικουρικο και ΑΝ απο τυχη μπειτε αναψτε κανα κερακι.

Παμε τωρα στα ΠΕ και ΤΕ, οπως παρατηρήσατε δεν υπαρχει επικουρικος πινακας αρα δεχονται ολα τα πτυχια και ολες τις εμπειριες σας. Μπορειτε να βαλετε απο οδηγο ανεμοπτερου εως ψαροντουφεκαδες. Προφανως με βαση τ προκυριξη που υπαρχει στο υπουργειο δικαιοσυνης και την αναλυει ΑΝΑ νομο και σειρα, σε πολλα ΤΕ και ΠΕ ζηταει εμπειρια νομικων και οικονομολογων-λογιστων. Προτεραιοτητα εχουν αυτοι που η εμπειρια τους ειναι πιο κοντα σε αυτο που ζητανε. Δηλάδη εισαι δικηγορος και εχεις 70 μηνες προυπηρεσια δικηγορου; Ε την πηρες την θεση και καλη αρχη. Εχεις πτυχιο οικονομολογου κτλ και εχεις εμπειρια 80 μηνες λογιστης, οικονομικος κτλ; Πηρες και εσυ τ θεση ... Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.
;
Εσύ είσαι τέρμα άσχετος.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 12:59 am
Nektarios11 έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 9:43 pm Μη σπατε την κεφαλα σας ρε παλικαρια με διαφορα. Στην κατηγορια ΔΕ προτεραιοτητα εχουν αυτοι με το πτυχιο ΙΕΚ και εμπειρια φυλλαξης κτλ κτλ. Οι υπολοιποι πατε στον επικουρικο και ΑΝ απο τυχη μπειτε αναψτε κανα κερακι.

Παμε τωρα στα ΠΕ και ΤΕ, οπως παρατηρήσατε δεν υπαρχει επικουρικος πινακας αρα δεχονται ολα τα πτυχια και ολες τις εμπειριες σας. Μπορειτε να βαλετε απο οδηγο ανεμοπτερου εως ψαροντουφεκαδες. Προφανως με βαση τ προκυριξη που υπαρχει στο υπουργειο δικαιοσυνης και την αναλυει ΑΝΑ νομο και σειρα, σε πολλα ΤΕ και ΠΕ ζηταει εμπειρια νομικων και οικονομολογων-λογιστων. Προτεραιοτητα εχουν αυτοι που η εμπειρια τους ειναι πιο κοντα σε αυτο που ζητανε. Δηλάδη εισαι δικηγορος και εχεις 70 μηνες προυπηρεσια δικηγορου; Ε την πηρες την θεση και καλη αρχη. Εχεις πτυχιο οικονομολογου κτλ και εχεις εμπειρια 80 μηνες λογιστης, οικονομικος κτλ; Πηρες και εσυ τ θεση ... Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.
;
Εσύ είσαι τέρμα άσχετος.
Πρώτον γιατί λες παπαριες και το παίζεις έξυπνος, πανω από 150 ιεκ δεν θα έχει. Δεύτερον σε όλες τις προκυρηξεις με κύριο προσόν ιεκ η πλειονότητα είναι από τον επικουρικό πίνακα. Τρίτον πάρα πολλά ιεκ θα κοπούν στα αθλήματα όπως και από τον επικουρικό. Άρα δεν χρειάζεται να ανάψει κάνεις κεράκι...
Επισκέπτης

Παλικάρια χαλαρώστε κ μη τσακώνεστε! Τις θέσεις για ΠΕ, ΤΕ θα τις πάρουν δικηγόροι, καθώς και μορφωμένοι Ε. Φ. Με πτυχία και μαγκιά τους!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 2:31 am Παλικάρια χαλαρώστε κ μη τσακώνεστε! Τις θέσεις για ΠΕ, ΤΕ θα τις πάρουν δικηγόροι, καθώς και μορφωμένοι Ε. Φ. Με πτυχία και μαγκιά τους!
στην αθηνα και θεσσ/νικη μπορει να παρουν τους καλυτερους οντως γενικα... Εκει που εχει εντοπιοτητα ομως θα δεις κατι φωστηρες που θα μπουνε...
Maria300

Δημοσίευση από Maria300 »

Εγώ ΤΕ ΜΕ 870 ΜΟΡΙΑ με κάλεσαν, δήλωσα σε όλες τις θέσεις ΤΕ
Επισκέπτης

Maria300 έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 9:08 am Εγώ ΤΕ ΜΕ 870 ΜΟΡΙΑ με κάλεσαν, δήλωσα σε όλες τις θέσεις ΤΕ
Είσαι ειδική κατηγορία μήπως; Ή έχεις εντοπιοτητα?
Επισκέπτης

Ο ΑΣΕΠ τρέχει τον αλγόριθμο πτυχίων, προαπαιτούμενων κτλ και βγαίνει ένας αριθμός και τους καλεί να παρουσιαστούν δικαιολογιτικα. Αυτόματα γίνετε δεν επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι. Γνωστοί μου με πτυχίο οικονομικού ΠΕ τον κάλεσαν και άλλος με πτυχίο φιλολογίας δεν τ κάλεσαν ενώ είχαν τ ίδια μοροα πάνω κάτω. Όποτε προφανώς στ πτυχία έχουν μπει κάποιες προϋποθέσεις. Έτσι το φαντάζομαι εγώ χωρίς να γνωρίζω 100%. Τωρα η εμπειρία σε ΠΕ και ΤΕ τι μπορεί να πιαστεί δηλαδή ; Ποιος θα έχει φυλλαξη με πτυχίο ΠΕ και ΤΕ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 1:41 pm Ο ΑΣΕΠ τρέχει τον αλγόριθμο πτυχίων, προαπαιτούμενων κτλ και βγαίνει ένας αριθμός και τους καλεί να παρουσιαστούν δικαιολογιτικα. Αυτόματα γίνετε δεν επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι. Γνωστοί μου με πτυχίο οικονομικού ΠΕ τον κάλεσαν και άλλος με πτυχίο φιλολογίας δεν τ κάλεσαν ενώ είχαν τ ίδια μοροα πάνω κάτω. Όποτε προφανώς στ πτυχία έχουν μπει κάποιες προϋποθέσεις. Έτσι το φαντάζομαι εγώ χωρίς να γνωρίζω 100%. Τωρα η εμπειρία σε ΠΕ και ΤΕ τι μπορεί να πιαστεί δηλαδή ; Ποιος θα έχει φυλλαξη με πτυχίο ΠΕ και ΤΕ;
Εγώ φιλαράκι είχα εμπειρία φύλαξης 4,5 χρόνια και πτυχίο ΠΕ. Έβγαζα την σχολή και παράλληλα δούλευα και 8ωρος με το σεμινάριο των 190 ωρών και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και την βεβαίωση από τον ΕΟΠΕΠ! Είχα δηλώσει όλες τις περιοχές μάζευα 1080 μόρια και δεν καλέστηκα καν για δικαιολογητικά οπότε δεν ξέρω πως λειτούργησε η όλη φάση. Δεν θεωρώ λοιπόν απίθανο και άτομα με πτυχία να δούλευαν σε φυλάξεις γνώριζα πολλούς συναδέλφους που είχαν πτυχία ΠΕ και κυρίως γυναίκες. Είναι δύσκολα να βρεις δουλειά σήμερα και με ένα πτυχίο δεν πας πουθενά. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Και στην σχολή μου τα περισσότερα παιδιά ήταν ήδη στο δεύτερο πτυχίο τους. Η λογική λέει τελειώνω την σχολή δεν βρίσκω δουλεία; Από το να κάτσω και να μην κάνω τίποτα δίνω κατατακτήριες και βγάζω δεύτερη σχολή για να καλυτερεύσω το μέλλον μου κάποιοι είχαν και μεταπτυχιακά! Επίσης αν είχαν κριτήριο στα πτυχία των ΠΕ/ΤΕ ας έβαζαν ρήτρα στην προκήρυξη που να έλεγε γίνονται δεκτά μόνο τα πτυχία των ''ταδε'' σχολών να μην έλεγε οποιοσδήποτε τίτλος σπουδών ΑΕΙ/ΤΕΙ!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 1:49 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 1:41 pm Ο ΑΣΕΠ τρέχει τον αλγόριθμο πτυχίων, προαπαιτούμενων κτλ και βγαίνει ένας αριθμός και τους καλεί να παρουσιαστούν δικαιολογιτικα. Αυτόματα γίνετε δεν επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι. Γνωστοί μου με πτυχίο οικονομικού ΠΕ τον κάλεσαν και άλλος με πτυχίο φιλολογίας δεν τ κάλεσαν ενώ είχαν τ ίδια μοροα πάνω κάτω. Όποτε προφανώς στ πτυχία έχουν μπει κάποιες προϋποθέσεις. Έτσι το φαντάζομαι εγώ χωρίς να γνωρίζω 100%. Τωρα η εμπειρία σε ΠΕ και ΤΕ τι μπορεί να πιαστεί δηλαδή ; Ποιος θα έχει φυλλαξη με πτυχίο ΠΕ και ΤΕ;
Εγώ φιλαράκι είχα εμπειρία φύλαξης 4,5 χρόνια και πτυχίο ΠΕ. Έβγαζα την σχολή και παράλληλα δούλευα και 8ωρος με το σεμινάριο των 190 ωρών και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και την βεβαίωση από τον ΕΟΠΕΠ! Είχα δηλώσει όλες τις περιοχές μάζευα 1080 μόρια και δεν καλέστηκα καν για δικαιολογητικά οπότε δεν ξέρω πως λειτούργησε η όλη φάση. Δεν θεωρώ λοιπόν απίθανο και άτομα με πτυχία να δούλευαν σε φυλάξεις γνώριζα πολλούς συναδέλφους που είχαν πτυχία ΠΕ και κυρίως γυναίκες. Είναι δύσκολα να βρεις δουλειά σήμερα και με ένα πτυχίο δεν πας πουθενά. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Και στην σχολή μου τα περισσότερα παιδιά ήταν ήδη στο δεύτερο πτυχίο τους. Η λογική λέει τελειώνω την σχολή δεν βρίσκω δουλεία; Από το να κάτσω και να μην κάνω τίποτα δίνω κατατακτήριες και βγάζω δεύτερη σχολή για να καλυτερεύσω το μέλλον μου κάποιοι είχαν και μεταπτυχιακά! Επίσης αν είχαν κριτήριο στα πτυχία των ΠΕ/ΤΕ ας έβαζαν ρήτρα στην προκήρυξη που να έλεγε γίνονται δεκτά μόνο τα πτυχία των ''ταδε'' σχολών να μην έλεγε οποιοσδήποτε τίτλος σπουδών ΑΕΙ/ΤΕΙ!
Αδερφέ πραγματικά τραγικό να μη σε καλέσουν ετσι όπως τα λες. Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω τι ακριβώς θέλουν στα πτυχία ΠΕ και ΤΕ. Το φιλαράκι μου που σ είπα ότι τον κάλεσαν 10 μήνες εμπειρία είχε άσχετη με τ φύλαξη, απλά είχε μεταπτυχιακο 2 ξένες γλώσσες. Τι να πω, μακάρι να εξηγήσουν τι θελανε και που.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 1:53 pm
Αδερφέ πραγματικά τραγικό να μη σε καλέσουν ετσι όπως τα λες. Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω τι ακριβώς θέλουν στα πτυχία ΠΕ και ΤΕ. Το φιλαράκι μου που σ είπα ότι τον κάλεσαν 10 μήνες εμπειρία είχε άσχετη με τ φύλαξη, απλά είχε μεταπτυχιακο 2 ξένες γλώσσες. Τι να πω, μακάρι να εξηγήσουν τι θελανε και που.
Τραγικό ξετραγικό τώρα έγινε. Εγώ είχα 56 μήνες εμπειρία φύλαξης μαζί με 2 μήνες φύλαξη ευπαθών από την θητεία μου κτλπ.C2 καλό βαθμό πτυχίου ΔΕΑ και όλα τα προαπαιτούμενα κανονικά... Μακάρι να έβγαζαν πίνακα να βλέπαμε τόσα παιδιά που δεν κληθήκαμε για δικαιολογητικά που βρισκόμασταν έστω βάση μορίων!
Επισκέπτης

Αυτά από εμένα δεν συνεχίζω άλλο γιατί δεν θέλω να γεμίζει το νήμα άστοχα μηνύματα επειδή έχει δημιουργηθεί για άλλο σκοπό. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά εύχομαι και καλή σταδιοδρομία σε όσα παιδιά περάσουν!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 1:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 1:53 pm

Τραγικό ξετραγικό τώρα έγινε. Εγώ είχα 56 μήνες εμπειρία φύλαξης μαζί με 2 μήνες φύλαξη ευπαθών από την θητεία μου κτλπ.C2 καλό βαθμό πτυχίου ΔΕΑ και όλα τα προαπαιτούμενα κανονικά... Μακάρι να έβγαζαν πίνακα να βλέπαμε τόσα παιδιά που δεν κληθήκαμε για δικαιολογητικά που βρισκόμασταν έστω βάση μορίων!
επειδη μου κανει εντυπωση σε ποιες πολεις δηλωσες; Εντοποιοτητα μηπως?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες