Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 48
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
epoxikosbmk συνάδελφε καμία εικόνα για ηλικιακό και για τις φήμες του ότι εν τέλει θα είναι χωρισμένη σε ΕΜΟΔΕ και Γενικών;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Επάγγελμα: Εποχικοα
Όχι κυνηγε αυτό που ξερεις κ εσύ και λες τους αλλους να αρχίσουν να τρέχουν κάτι 35αρηδες... Ισχύει κ γω αυτό ξέρω... 31 εμοδε 35 πεθ!500 και 150.
Το σωματείο πού είναι χαμένο όλο αυτό το διάστημα; Ακούγεται ότι οι περισσότεροι εποχικοί θα μείνουν εκτός προκήρυξης λόγω ηλικίας. Το σωματείο πού είναι να κάνει κάθε βδομάδα συγκεντρώσεις; Οι συναντήσεις με πολιτικούς γιατί έχουν σταματήσει; Έχουν άλλες δουλειές κάποιοι… Σπάνε λεκάνες και μπιντέδες στα μπουζούκια…
Παιδιά τελικά από ότι έμαθα θα είναι 300 εμοδε 150 γενικών καθηκόντων, άλλοι 150 πενταετούς και οι υπόλοιποι 50 ότι τους βολεύει θα υπογράψουν με δικούς τους όρους. Το είπε ένας από το σωματείο. Πάω να πληρώσω την ετήσια συνδρομή μου μπεεεεεεε
-
- Επιλοχίας
Θα ήθελες να είναι το σωματείο χαϊβάνι ... Υπομονή έρχεται κ θα είναι μεγάλη πικραμενο σκπδ.
Γιαυτο ησουν, είσαι και μπορεί το πολύ να παραμείνεις εποχικός. Στην καλύτερη το να παραμείνεις. Το ποιος ειναι ο πικραμένος το ξέρεις πολύ καλά. Όταν βγήκε η εμοδε σου γύρισε το κωλαντερο σαν καλτσα από τον πόνο. Πως σε βολεύει να βγει η προκυρηξη δεν μας είπες. Θέλεις 150 +500 ή 200+200+250. Μπεεεεεεεεεεεεεεεε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Η προκ θα έχει εμοδέ και εφταετούς υποχρέωσης λίγο παραπάνω σε άτομα εμοδέ δυστυχώς το ηλικακό θα φτάσει το πολύ μέχρι 35 μακάρι να αλλάξουν όλα το σωματείο ξέρει πολύ καλά τι κάνει και αν λέω αν τελικά ακυρωθεί η προκ η αλλάξει για όλα και σε συμβάσεις ακόμα απο του χρόνου μην κλαίς πάλι οι εποχικοί θα μπουν
Πίστεψε με δεν κλαίω καθόλου φίλε μόνο γελάω. Η θέση που είμαι ειναι αυτη που παρακαλάς και αναζητάς όλη μέρα και ρωτάς στα σωματεία όλη μέρα και στο τηλέφωνο να μάθεις τι γίνετε. Άσε τους πόνους λοιπόν για εσένα. Σίγουρα έχεις πολύ πολύ πολύ περισσότερο. Εδώ θα είμαστε όταν θα βγει η προκυρηξη να τα δούμε όλα. Φιλάκια ρουφηχτά. Σας περιμένουμε να μπείτε να παίρνουμε έξτρα ρεπο. Βάλτε και τη δίκη μου συνδρομή στο σωματείο μόνο Γτ δεν πλήρωσα ούτε ευρώ. Φιλάκια να τους δώσεις byeee
Πίστεψε με δεν κλαίω καθόλου φίλε μόνο γελάω. Η θέση που είμαι ειναι αυτη που παρακαλάς και αναζητάς όλη μέρα και ρωτάς στα σωματεία όλη μέρα και στο τηλέφωνο να μάθεις τι γίνετε. Άσε τους πόνους λοιπόν για εσένα. Σίγουρα έχεις πολύ πολύ πολύ περισσότερο. Εδώ θα είμαστε όταν θα βγει η προκυρηξη να τα δούμε όλα. Φιλάκια ρουφηχτά. Σας περιμένουμε να μπείτε να παίρνουμε έξτρα ρεπο. Βάλτε και τη δίκη μου συνδρομή στο σωματείο μόνο Γτ δεν πλήρωσα ούτε ευρώ. Φιλάκια να τους δώσεις byeee
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Τελικά όρια ηλικίας άγνωστα.
Εθελοντές που όλο τους ξεχνάμε άγνωστα όρια ηλικίας και μια προκυρηξη που μάλλον πάει για του χρόνου...
Εθελοντές που όλο τους ξεχνάμε άγνωστα όρια ηλικίας και μια προκυρηξη που μάλλον πάει για του χρόνου...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 133
Ουστ κομενε.Episkeptis έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 3:47 pm Πίστεψε με δεν κλαίω καθόλου φίλε μόνο γελάω. Η θέση που είμαι ειναι αυτη που παρακαλάς και αναζητάς όλη μέρα και ρωτάς στα σωματεία όλη μέρα και στο τηλέφωνο να μάθεις τι γίνετε. Άσε τους πόνους λοιπόν για εσένα. Σίγουρα έχεις πολύ πολύ πολύ περισσότερο. Εδώ θα είμαστε όταν θα βγει η προκυρηξη να τα δούμε όλα. Φιλάκια ρουφηχτά. Σας περιμένουμε να μπείτε να παίρνουμε έξτρα ρεπο. Βάλτε και τη δίκη μου συνδρομή στο σωματείο μόνο Γτ δεν πλήρωσα ούτε ευρώ. Φιλάκια να τους δώσεις byeee
Μοναδική λύση, αν ισχύουν όσα ακούγονται, είναι να κάνουν αυτά που λένε τα σωματεία. Να καταγγείλουν την προκ, εφόσον δεν τους επιτρέπει ηλικιακά, έστω να προσπαθήσουν. Αν είναι εφικτό, νομικά, να γίνει και να πάει μέχρι τέλους! Γιατί αύριο, θα έρθει η ώρα των 20, που θα τελειώνει η σύμβαση τους και θα βρεθούν στην ίδια μοίρα. Και μετά από αυτούς, ακολουθούν και όλοι όσοι εποχικοί, μπουν με μία πιθανή νέα προκ. Ότι γίνει τώρα θα είναι δεδικασμένο, για τους επόμενους, όπως ήταν και ο νόμος 3938, που κάποιοι χρησιμοποίησαν και τώρα η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Παιδιά το σωματείο κάνει κινήσεις, την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν ερωτήσεις από τρεις πολιτικούς αρχηγούς μέσα στη βουλή για τους εποχικούς. Το θέμα είναι πως με το ηλιακό θα μείνουν πολύ συνάδελφοι εκτός πάνω από χίλια άτομα όπως το υπολογίζω αν ισχύσει το 35. Θα μπουν οι 650 κ μέχρι να ξαναβγάλει θα είναι εκτός οριου ακόμα περισσότεροι!
-
- Επιλοχίας
Φαντάσου πόσο κομπλεξικός είσαι για να είσαι ήδη μέσα κ να μπαίνεις εδώ να βγάζεις τα κόμπλεξ.
Εγώ θεωρώ ότι όποια και να είναι η προκήρυξη όριο ηλικίας 31 θα είναι άντε βαριά βαριά 33
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 5 επισκέπτες