Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Αρχιφυλακς πύλης. Βαυδμ. Περίπολο. Και πολύ σπάνια καμία σκοπια
Από ασκήσεις που διαρκούν από 24 και πάνω ώρες ισχύουν απαλλαγές έξτρα εκτός αυτόν τον υπηρεσιών;
Εγώ γνωρίζω και για επανδρωσης πχ στην Ρόδο η μονάδα
Συγνώμη που ενοχλώ εδώ για άλλο νήμα θέλω να ρωτήσω για το Ναυτικό: Έχει ακούσει κανείς για ειδικότητα η/ν ραδιοεντοπιστικων συσκευών ή η/ν διευθύνσεως βολής
Μπορεί κάποιος πει;
Δε έχω βρει κάποιον που να την έχει δηλώσει να δω περίπου που βρίσκομαι σε μόρια... Περίπου
Μπορεί κάποιος πει;
Δε έχω βρει κάποιον που να την έχει δηλώσει να δω περίπου που βρίσκομαι σε μόρια... Περίπου
Και εγώ είμαι και έχω 440. Υπάρχει πιθανότητες να είμαι μέσα ;Vm1 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 11:04 pm Κάποιος με την ειδικότητα πλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων ανιχνευτικων οχημάτων πζ; Έχω βρει μόνο δύο άτομα και είναι η ειδικότητα με τις περισσότερες θέσεις.75
ΠολλέςΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 10:39 pmΚαι εγώ είμαι και έχω 440. Υπάρχει πιθανότητες να είμαι μέσα ;Vm1 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 11:04 pm Κάποιος με την ειδικότητα πλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων ανιχνευτικων οχημάτων πζ; Έχω βρει μόνο δύο άτομα και είναι η ειδικότητα με τις περισσότερες θέσεις.75
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 11:09 pmΠολλέςΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 10:39 pmΚαι εγώ είμαι και έχω 440. Υπάρχει πιθανότητες να είμαι μέσα ;Vm1 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 11:04 pm Κάποιος με την ειδικότητα πλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων ανιχνευτικων οχημάτων πζ; Έχω βρει μόνο δύο άτομα και είναι η ειδικότητα με τις περισσότερες θέσεις.75
Απο την περιοχη μου παιζει να χουν κανει γυρω στα 20 ατομα για την ειδικοτητα αυτη, οβα γυρω στα 500-600 μορια ο καθενας
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Εγώ έχω 673. Έχω βρει μόνο μια κοπέλα με 620 και ένα παλικάρι με 530Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 10:39 pmΚαι εγώ είμαι και έχω 440. Υπάρχει πιθανότητες να είμαι μέσα ;Vm1 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 11:04 pm Κάποιος με την ειδικότητα πλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων ανιχνευτικων οχημάτων πζ; Έχω βρει μόνο δύο άτομα και είναι η ειδικότητα με τις περισσότερες θέσεις.75
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Εγώ που δεν πήγα στα αθλήματα για ΠΝ! Μπορεί να με καλέσουν στην ξηρά εάν παραιτηθούν πολλά άτομα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τα αθλήματα είναι κοινά για όλα τα σώματα οπότε όχι αποκλειστηκες από την διαδικασία δεν θα είσαι ούτε στους επιλαχόντεςGEORGETS21 έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 1:43 am Εγώ που δεν πήγα στα αθλήματα για ΠΝ! Μπορεί να με καλέσουν στην ξηρά εάν παραιτηθούν πολλά άτομα;
Για εμάς που δεν περάσαμε πιστεύετε θα ξαναβγεί προκήρυξη το 2024; Συνσυμμετέχων μου είπε πως πάμε ίσως για 2025 αφού η τωρινή άργησε τόσο πολύ.
Κάτι τέτοιο για εμάς τους 26αρηδες θα ήταν μεγάλη χασούρα.
Όποιος ξέρει κάτι μας πει!
Κάτι τέτοιο για εμάς τους 26αρηδες θα ήταν μεγάλη χασούρα.
Όποιος ξέρει κάτι μας πει!
Παντως γενικα το να μην βλεπετε συμμετοχη στο φορουμ σε καποιες ειδικοτητες δεν ειναι και πολυ αντιπροσωπευτικο καθως πολλοι δεν το παρακολουθουν και δεν γνωριζουν την υπαρξη του κι αλλοι ισως απλα παρακολουθουν και δεν συμμετεχουν. Επισης στις πκε καταφεραμε ο καθενας να δουμε μονο το δικο μας γκρουπ αλλα υπηρχαν 7 κεντρα σε ολη την Ελλαδα οπου καθε μερα εξεταζοταν νεο γκρουπ μεταξυ 50-80 ατομα το καθενα! Επισης η ελαστικοτητα που δειξαν σε καποια κεντρα να σας προβληματισει διοτι θα μπουν ατομα που εχουν και 5 μορια παραπανω τα οποια αν ηταν σωστες οι διαδικασιες θα ειχαν αποκλειστει. Τελος, σε καποιες ειδικοτητες ζητησης εχουν καλεστει και πανω απο τον τριπλασιο αριθμο οποτε... Καλυτερα να περιμενουμε τα αποτελεσματα και βλεπουμε!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Έχουμε καθόλου νέα για ημερομηνίες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες