Καλή επιτυχία και σε εσένα. Δύσκολα να μην μπεις αν κάλεσαν άτομο με 410 μόρια σκέψου ότι εγώ δεν θα πάω με 723 μόρια αν περάσω ξηρά οπότε απευθείας κέρδισες μια θέση. Έχεις αρκετά μόρια οπότε είσαι μέσα λογικά. Έγω ξηρά σε ειδικότητα με 75 θέσεις έχω βρει μόνο 2 άτομα και αυτά με χαμηλότερα μόριαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 3:58 pmΚαλή επιτυχία σου εύχομαι φίλε... Ναι η αλήθεια είναι ότι αν δεν σου αρέσει το καράβι δεν θα σου είναι εύκολο... Πέρυσι σε άλλη ειδικότητα που ζητούσε 4 άτομα είχα βγει 4 επιλαχών... Φέτος μακάρι να είναι το τυχερό μου. Εγώ ένα άτομο συνάντησα γενικά για τον ναυτικό όταν έδινα ΠΚΕ σε ίδια ειδικότητα με εμένα για το ναυτικό αλλά τον κόψανε στο μιλι... Είχε και λιγότερα μόρια αυτόςVm1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 3:52 pmναι είσαι πολύ καλά πιστεύω. Εγώ έχω 723 μόρια αλλά την έχω βάλει δεύτερη ειδικότητα. Επίσης έχω βρει άτομα που κάλεσαν με 500 και 410 μόρια. Επίσης εγώ εγώ δήλωση και στρατό ξηράς αν περάσω θα πάω εκεί γιατί δεν θέλω καράβι
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
quote=Helen1 post_id=528482 time=1700745552]
Παντως δεν μπορω να καταλαβω πν γιατι φωναξαν τοσα ατομα για 1 θεση γιατι βλεπω αρκετους και με λιγοτερα μορια οπως εμεις... Αν φωναξαν ατομα με 700-800 μορια 3-4 αρκουσαν εμας τι μας φωναξαν για 20ους επιλαχοντες για 1 θεση; Στην αεροπορια οκ περνει 4 πες οτι καλεσαν γυρω στα 15 ατομα... Πραγματικα φαινεται να ειμαστε μπολικοι και βλεπω με αρκετα μορια ειναι πολλοι...
[/quote]
Εδώ κάλεσαν άτομο με 290. Ίσως επειδή ξέρουν ότι οι πρώτοι είναι κοινοί υποψήφιοι και θα επιλέξουν αεροπορία κάλεσαν περισσότερους τι να πω; Ο πρώτος δλδ με πόσα μόρια θα περάσει αν υπάρχουν άτομα με 800 στο φόρουμ?
Παντως δεν μπορω να καταλαβω πν γιατι φωναξαν τοσα ατομα για 1 θεση γιατι βλεπω αρκετους και με λιγοτερα μορια οπως εμεις... Αν φωναξαν ατομα με 700-800 μορια 3-4 αρκουσαν εμας τι μας φωναξαν για 20ους επιλαχοντες για 1 θεση; Στην αεροπορια οκ περνει 4 πες οτι καλεσαν γυρω στα 15 ατομα... Πραγματικα φαινεται να ειμαστε μπολικοι και βλεπω με αρκετα μορια ειναι πολλοι...
[/quote]
Εδώ κάλεσαν άτομο με 290. Ίσως επειδή ξέρουν ότι οι πρώτοι είναι κοινοί υποψήφιοι και θα επιλέξουν αεροπορία κάλεσαν περισσότερους τι να πω; Ο πρώτος δλδ με πόσα μόρια θα περάσει αν υπάρχουν άτομα με 800 στο φόρουμ?
Τι έχεις δηλώσει στο στρατό ξηράς; Και μόρια αν επιτρέπεται;Vm1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:05 pmΚαλή επιτυχία και σε εσένα. Δύσκολα να μην μπεις αν κάλεσαν άτομο με 410 μόρια σκέψου ότι εγώ δεν θα πάω με 723 μόρια αν περάσω ξηρά οπότε απευθείας κέρδισες μια θέση. Έχεις αρκετά μόρια οπότε είσαι μέσα λογικά. Έγω ξηρά σε ειδικότητα με 75 θέσεις έχω βρει μόνο 2 άτομα και αυτά με χαμηλότερα μόριαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 3:58 pmΚαλή επιτυχία σου εύχομαι φίλε... Ναι η αλήθεια είναι ότι αν δεν σου αρέσει το καράβι δεν θα σου είναι εύκολο... Πέρυσι σε άλλη ειδικότητα που ζητούσε 4 άτομα είχα βγει 4 επιλαχών... Φέτος μακάρι να είναι το τυχερό μου. Εγώ ένα άτομο συνάντησα γενικά για τον ναυτικό όταν έδινα ΠΚΕ σε ίδια ειδικότητα με εμένα για το ναυτικό αλλά τον κόψανε στο μιλι... Είχε και λιγότερα μόρια αυτόςVm1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 3:52 pm ναι είσαι πολύ καλά πιστεύω. Εγώ έχω 723 μόρια αλλά την έχω βάλει δεύτερη ειδικότητα. Επίσης έχω βρει άτομα που κάλεσαν με 500 και 410 μόρια. Επίσης εγώ εγώ δήλωση και στρατό ξηράς αν περάσω θα πάω εκεί γιατί δεν θέλω καράβι
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων ανιχνευτικων οχημάτων πζ 673 μόρια και από εδώ μέσα δεν έχω βρει κανένανΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:11 pmΤι έχεις δηλώσει στο στρατό ξηράς; Και μόρια αν επιτρέπεται;Vm1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:05 pmΚαλή επιτυχία και σε εσένα. Δύσκολα να μην μπεις αν κάλεσαν άτομο με 410 μόρια σκέψου ότι εγώ δεν θα πάω με 723 μόρια αν περάσω ξηρά οπότε απευθείας κέρδισες μια θέση. Έχεις αρκετά μόρια οπότε είσαι μέσα λογικά. Έγω ξηρά σε ειδικότητα με 75 θέσεις έχω βρει μόνο 2 άτομα και αυτά με χαμηλότερα μόριαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 3:58 pm
Καλή επιτυχία σου εύχομαι φίλε... Ναι η αλήθεια είναι ότι αν δεν σου αρέσει το καράβι δεν θα σου είναι εύκολο... Πέρυσι σε άλλη ειδικότητα που ζητούσε 4 άτομα είχα βγει 4 επιλαχών... Φέτος μακάρι να είναι το τυχερό μου. Εγώ ένα άτομο συνάντησα γενικά για τον ναυτικό όταν έδινα ΠΚΕ σε ίδια ειδικότητα με εμένα για το ναυτικό αλλά τον κόψανε στο μιλι... Είχε και λιγότερα μόρια αυτός
Έχει ακούσει κανείς για ειδικότητα η/ν ραδιοεντοπιστικων συσκευών ή η/ν διευθύνσεως βολής
Μπορεί κάποιος πει;
Δε έχω βρει κάποιον που να την έχει δηλώσει να δω περίπου που βρίσκομαι σε μόρια... Περίπου
Μπορεί κάποιος πει;
Δε έχω βρει κάποιον που να την έχει δηλώσει να δω περίπου που βρίσκομαι σε μόρια... Περίπου
Είσαι μέσα πιστεύω και στα 2 εσύVm1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:13 pmΠλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων ανιχνευτικων οχημάτων πζ 673 μόρια και από εδώ μέσα δεν έχω βρει κανένανΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:11 pmΤι έχεις δηλώσει στο στρατό ξηράς; Και μόρια αν επιτρέπεται;Vm1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:05 pm
Καλή επιτυχία και σε εσένα. Δύσκολα να μην μπεις αν κάλεσαν άτομο με 410 μόρια σκέψου ότι εγώ δεν θα πάω με 723 μόρια αν περάσω ξηρά οπότε απευθείας κέρδισες μια θέση. Έχεις αρκετά μόρια οπότε είσαι μέσα λογικά. Έγω ξηρά σε ειδικότητα με 75 θέσεις έχω βρει μόνο 2 άτομα και αυτά με χαμηλότερα μόρια
Εμένα είναι η τελευταία μου χρονιά και αν όχι φέτος που είχε χαμηλή ζήτηση το Ναυτικό τότε ποτέ δεν θα μπω εκεί που θέλωΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:16 pmΕίσαι μέσα πιστεύω και στα 2 εσύVm1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:13 pmΠλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων ανιχνευτικων οχημάτων πζ 673 μόρια και από εδώ μέσα δεν έχω βρει κανέναν
Εδώ κάλεσαν άτομο με 290. Ίσως επειδή ξέρουν ότι οι πρώτοι είναι κοινοί υποψήφιοι και θα επιλέξουν αεροπορία κάλεσαν περισσότερους τι να πω; Ο πρώτος δλδ με πόσα μόρια θα περάσει αν υπάρχουν άτομα με 800 στο φόρουμ;Panoss99 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:10 pm quote=Helen1 post_id=528482 time=1700745552]
[/quote]
Με 290 μονο για πν; Για αεροπορια εχει νοημα να καλεσαν και 15 ατομα για 4 θεσεις αλλα για πν ειναι 1 θεση... Αυτο λεω κι εχω δει και σε αλλα νηματα εκτος απο δω ατομα που ισχυριζονται οτι εχουν μορια αρκετα τι να πω θα δειξει παντως με 500 δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη
Helen1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:20 pmΕδώ κάλεσαν άτομο με 290. Ίσως επειδή ξέρουν ότι οι πρώτοι είναι κοινοί υποψήφιοι και θα επιλέξουν αεροπορία κάλεσαν περισσότερους τι να πω; Ο πρώτος δλδ με πόσα μόρια θα περάσει αν υπάρχουν άτομα με 800 στο φόρουμ;Panoss99 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:10 pm quote=Helen1 post_id=528482 time=1700745552]
Με 290 μονο για πν; Για αεροπορια εχει νοημα να καλεσαν και 15 ατομα για 4 θεσεις αλλα για πν ειναι 1 θεση... Αυτο λεω κι εχω δει και σε αλλα νηματα εκτος απο δω ατομα που ισχυριζονται οτι εχουν μορια αρκετα τι να πω θα δειξει παντως με 500 δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη
[/quote]
290 για ΠΝ ήταν μόνο ναι. Αεροπορία είχε απορριφθεί. Δεν ξέρω μην δίνεις πολύ βάση σε ότι διαβάζεις εδώ. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του
290 για ΠΝ ήταν μόνο ναι. Αεροπορία είχε απορριφθεί. Δεν ξέρω μην δίνεις πολύ βάση σε ότι διαβάζεις εδώ. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό τουΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:41 pmHelen1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:20 pmΕδώ κάλεσαν άτομο με 290. Ίσως επειδή ξέρουν ότι οι πρώτοι είναι κοινοί υποψήφιοι και θα επιλέξουν αεροπορία κάλεσαν περισσότερους τι να πω; Ο πρώτος δλδ με πόσα μόρια θα περάσει αν υπάρχουν άτομα με 800 στο φόρουμ;Panoss99 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:10 pm quote=Helen1 post_id=528482 time=1700745552]
[/quote]
Φαντασου τι μορια παιζουν πα ομως για να απορριφθει εκει και πιθανων περισσοτερα ατομα
Helen1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:47 pm290 για ΠΝ ήταν μόνο ναι. Αεροπορία είχε απορριφθεί. Δεν ξέρω μην δίνεις πολύ βάση σε ότι διαβάζεις εδώ. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό τουΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:41 pm
Φαντασου τι μορια παιζουν πα ομως για να απορριφθει εκει και πιθανων περισσοτερα ατομα
[/quote]
Εκεί στα 700-800 θα παίζουν λογικά τα μόρια. Απλησίαστη ειδικότητα.
Εκεί στα 700-800 θα παίζουν λογικά τα μόρια. Απλησίαστη ειδικότητα.Panoss99 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 5:10 pmHelen1 έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:47 pm290 για ΠΝ ήταν μόνο ναι. Αεροπορία είχε απορριφθεί. Δεν ξέρω μην δίνεις πολύ βάση σε ότι διαβάζεις εδώ. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό τουΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 23, 2023 4:41 pm
Φαντασου τι μορια παιζουν πα ομως για να απορριφθει εκει και πιθανων περισσοτερα ατομαδεν διαβαζω και πολλα εδω αλλωστε προσφατα το ανακαλυψα. Απλως ειμαι και σε μια αλλη ομαδα κι εκει εχω βρει αλλα 4-5 ατομα και αγχωνομαι
![]()
[/quote]
Εγω για Π. Α ενδιαφερομουν πιο πολυ αλλα δεν το βλεπω χαχαχ...
Υπομονή σε 10 μέρες τελειώνουν τα ψέματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες