Συνήθως ότι γίνεται εξολοκλήρου ΑΣΕΠ έχει ευτυχώς !
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2023)
Μακάρι να έχει γιατί ο αδερφός μου που έδωσε για εποπ γίνανε τα αισχη στις πκε.
Και στην αστυνομια τα ιδια ακριβως. Περνουσανε ατομα με 4.40 χιλιαρι και δηλωνανε τραυματισμο και τους ξανακαλουσαν για να δωσουν. Εδω με το τσιπακι σε κοβει για κλασμα δευτερολεπτου. Ας ελπισουμε να τηρηθει για να διεξαχθουν αξιοκρατικα ολα!
Το τσιπάκι είναι και στο 100αρι; Η μόνο στα 1000μ; Μακάρι παιδιά να το έχουμε κ να μη περνανε άτομα με μηδέν αντοχή.
Που να έβλεπες στους ΣΦ τι γινόταν…. Γενικώς η διαδικασία είναι ένα χάλι μαύρο αν δεν την παρει ο ΑΣΕΠ εξολοκλήρου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Έχω 2 ερωτήσεις και θέλω απάντηση από κάποιον που γνωρίζει
Έχω μέτριο απολυτήριο 15,2, δίπλωμα αυτοκινήτου,ecdl υπολογιστών, αγγλικά, τριτεκνία και πατέρα με ποσοστό αναπηρίας 73 της εκατό με χαρτί από ΚΕΠΑ έχω πιθανότητες να μπω με ειδική κατηγορία; Επίσης επειδή έχω δώσει για ΕΠΟΠ, αν περάσω ΕΠΟΠ και μετά με φωνάξουν στην δημοτική θα μπορώ να φύγω η θα έχω θέμα?
Έχω μέτριο απολυτήριο 15,2, δίπλωμα αυτοκινήτου,ecdl υπολογιστών, αγγλικά, τριτεκνία και πατέρα με ποσοστό αναπηρίας 73 της εκατό με χαρτί από ΚΕΠΑ έχω πιθανότητες να μπω με ειδική κατηγορία; Επίσης επειδή έχω δώσει για ΕΠΟΠ, αν περάσω ΕΠΟΠ και μετά με φωνάξουν στην δημοτική θα μπορώ να φύγω η θα έχω θέμα?
Θα ήθελα την άποψη σας εάν δεν έχετε βαρεθεί να απαντάτε σε τέτοια ερωτήματα φυσικά
Έχω πτυχίο πανεπιστημίου 8,2
Προφίσιενσι
Υπολογιστές
Δίπλωμα αυτοκινήτου.
Αξίζει τον κόπο πιστεύετε;
(Π. Ε)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχω πτυχίο πανεπιστημίου 8,2
Προφίσιενσι
Υπολογιστές
Δίπλωμα αυτοκινήτου.
Αξίζει τον κόπο πιστεύετε;
(Π. Ε)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν ξέρω να σου απαντησω αλλά κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις κάτι…. Αυτό ισχύει για όλους….
Εχεις πιθανοτητες! Εχεις υψηλο βαθμο πτυχιου. Καντα και οτι γινει...
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είναι η πρώτη προκήρυξη που συμμετέχω και, αν και ξέρω ότι κουράζει αυτή η ερώτηση με τις πιθανότητες, ρίσκαρα να την κάνω.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και πάλι είναι λίγα αυτά που έχεις. Στην δικαστική είχε ότι ανέφερες+ ΔΕΑ +56 μήνες προϋπηρεσία και δεν καλέστηκα καν για δικαιολογητικά. Με το όριο ηλικίας 35, με άτομα που έχουν 2 πτυχία + μεταπτυχιακά και το γεγονός ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος για αυτή την προκήρυξη θα είναι διπλάσια από την δικαστική έχουμε λίγες ελπίδες αδερφέ. Απλά κάνουμε τα χαρτιά μας και ότι γίνει. Καλή συνέχεια!
Το θετικό είναι ότι παίρνει 184 ΠΕ ενώ η δικαστική έπαιρνε 30 άτομα.
Με αυτή την δικαστική δε ξέρω τι έγινε. Δεν καλέστηκε κόσμος που είχε περισσότερα μόρια από κάποιον άλλον. Τρελή προκήρυξη η συγκεκριμένη, αλλά ας ελπίσουμε σε αυτή να είναι φυσιολογική
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες