Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Edwwww

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Edwwww »

Κάτι του είπες, θα το γράψει και στο θέμα της δικαστικής σε λίγο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 19, 2023 4:27 pm
Dionisis9999 έγραψε: Κυρ Νοέμ 19, 2023 3:58 pm Έχω 440 μόρια δήλωσα πλήρωμα σκάφους ΕΔ και παίρνει 60 ατομα υπάρχουν ελπιδες λέτε;
Οι βάσεις είναι πολυ ψηλές φέτος στον στρατό επίσης λάθος φόρουμ φίλε μου
Αλλος ενας αερολογος του φορουμ... Εσυ ποιος εισαι που ξερεις και τις βασεις; Υπουργος η στην επιτροπη δικαιολογητικων;
Dionisis9999

Δημοσίευση από Dionisis9999 »

Edwwww έγραψε: Κυρ Νοέμ 19, 2023 4:29 pm Κάτι του είπες, θα το γράψει και στο θέμα της δικαστικής σε λίγο.
Εσύ κοίτα την δουλειά σου μεγάλε αν δεν σαρεσει προσπέρασε το.
Επισκέπτης

Ένας που έχει γνωστό εδώ μέσα κι μας έλεγε ημερομηνίες στάνταρ θα βγεί το ένα το άλλο γιατί εξαφανίστηκε εκείνο το παιδί... Αν δει το μήνυμα πες τι θα γίνει μετέπειτα... :lol:
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 19, 2023 6:36 pm Ένας που έχει γνωστό εδώ μέσα κι μας έλεγε ημερομηνίες στάνταρ θα βγεί το ένα το άλλο γιατί εξαφανίστηκε εκείνο το παιδί... Αν δει το μήνυμα πες τι θα γίνει μετέπειτα... :lol:
Εγω ημουν που χα πει κι αλλες ημερομηνιες. Κι εχω πει 27/11. Κι απλη λογικη διοτι πρεπει να μπουμε πριν το 24, το 24 θα υπαρξει κι αλλη προκυρηξη.
Magdalini

Δημοσίευση από Magdalini »

Τελικά για το Π. Ν πως τ βλέπετε θα μπούμε και εμείς που έχουμε 300 μόρια; Γενικά πόσα άτομα είδατε στις ομάδες με τις εξετάσεις έχουμε ελπίδες να μπούμε όλοι?
Επισκέπτης

Magdalini έγραψε: Δευ Νοέμ 20, 2023 5:58 am Τελικά για το Π. Ν πως τ βλέπετε θα μπούμε και εμείς που έχουμε 300 μόρια; Γενικά πόσα άτομα είδατε στις ομάδες με τις εξετάσεις έχουμε ελπίδες να μπούμε όλοι;
Εγώ έχω 160 μόρια ούτε φαντάρος έχω πάει ούτε λύκειο έχω τελειώσει αλλά έχω πιο πολλές ελπίδες από εσένα που έχεις 300 μόρια γιατί εσύ είσαι γυναίκα
Magdalini

Συγγνώμη κιόλας από ποτε υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός επειδή είμαι γυναίκα όπως έδωσες εσύ εξετάσεις και αθλήματα έδωσα και εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό το ταμπού επειδή είμαι γυναίκα. Και επίσης άλλο ρώτησα εγω
Επισκέπτης

Magdalini έγραψε: Δευ Νοέμ 20, 2023 5:58 am Τελικά για το Π. Ν πως τ βλέπετε θα μπούμε και εμείς που έχουμε 300 μόρια; Γενικά πόσα άτομα είδατε στις ομάδες με τις εξετάσεις έχουμε ελπίδες να μπούμε όλοι;
Μα ειλικρινα δεν ρωτας και κατι σοβαρο ωστε να παρεις σοβαρη απαντηση. Μεντιουμ ειμαστε εδω μεσα για να σου δωσουμε προβλεψη κοπελα μου; Κανενας δεν μπορει να ξερει και μην τα βλεπετε τοσο τραγικα στο πν οτι ολοι θα περασουν και δεν θα χει επιλαχοντες κτλ... Με τα ατομα που υπαρχουν βγαινουν και επιτυχοντες και επιλαχοντες, ισως λιγοτεροι αλλα βγαινουν! Οσο το περι μοριων λυπαμε αλλα υπαρχουν ειδικοτητες που ο αλλος με 150 μορια μπορει να μπει κι αλλες που με 400 μπορει να ειναι αρκετα πισω επιλαχων. Τωρα αν περιμενεις σοβαρη απαντηση κι εσυ απο ενα φορουμ...
Magdalini

Είπα αν ξέρετε από ομάδες πόσα περίπου άτομα αν εσύ ήσουν στην Α μπορείς να μας πεις πόσα άτομα εισασταν εγω που ήμουν στη Β ειμασταν 50 άλλοι στη Γ μπορεί να ήταν 70 κι στο κάτω κάτω τα φόρουμ υπάρχουν για να μιλάμε μεταξύ μας όμορφα και να λύνουμε τις απορίες που έχουνε μεταξύ μας μην πέφτετε σαν τ κοράκια για να την πείτε στον άλλων μάθετε να σέβεστε και να δίνετε μια κόσμια απάντηση. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης

Magdalini έγραψε: Δευ Νοέμ 20, 2023 8:58 am Είπα αν ξέρετε από ομάδες πόσα περίπου άτομα αν εσύ ήσουν στην Α μπορείς να μας πεις πόσα άτομα εισασταν εγω που ήμουν στη Β ειμασταν 50 άλλοι στη Γ μπορεί να ήταν 70 κι στο κάτω κάτω τα φόρουμ υπάρχουν για να μιλάμε μεταξύ μας όμορφα και να λύνουμε τις απορίες που έχουνε μεταξύ μας μην πέφτετε σαν τ κοράκια για να την πείτε στον άλλων μάθετε να σέβεστε και να δίνετε μια κόσμια απάντηση. Ευχαριστώ.
Μα δεν συμνςτεχουν ολες οι ομαδες που εδιναν ολοι στα φορουμ, σαφη απαντηση δεν θα παρεις ουτε ακριβη. Εσυ ρωτας με 300 μορια αν περασεις δηλαδη αν σου πω ναι εγω ενας τυχαρπαστος στο φορουμ θα κανεις παρτυ οτι περασες; Συγκεντρωθητε και καντε υπομονη εως τελος του μηνα που θα βγουν με το να ρωτατε ασκοπα πραγματα και να περνετε ασκοπες απαντησεις δεν θα κερδισετε απολυτως τιποτα... Η αληθεια δεν αρεσει σε κανεναν λυπαμαι...
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Στην ομάδα μου περιμέναμε 100 άτομα και μετά τα αγωνίσματα μείναμε 54 και περίπου το ίδιο έγινε στης περισσότερες ομάδες λόγο αποχής 30-40 δεν εμφανίστηκαν στης περισσότερες ομάδες ζήτημα να έχουμε μείνει γύρω στους 800 προσωπική μου γνώμη (και έτσι ακούγετε) και βάλε πόσοι δεν θα παρουσιαστούν η θα τα παρατήσουν οπότε έχεις πιθανότητες, τώρα το άλλο που σου είπε το παιδί επειδή είναι αγόρι ότι έχει πιο πολλές πιθανότητες το είπε γιατί φέτος έχει πέσει σήμα να κόψουν κοπέλες γιατί δημιουργούσαν πρόβλημα στο στράτευμα αλλά στο ΠΝ δεν υπάρχει η πολυτέλεια να κόψουν οπότε ούτε αυτό σε νοιάζει γενικά μην δίνεις σημασία σε ειρωνικά σχόλια αν περάσεις με το καλό θα δεις πολλά τέτοια εκεί μέσα, δυστυχώς αρκετοί έχουν και κόμπλεξ.
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Πάντως σε εμάς (στο γκρουπ 6) ήμασταν κάπου 82 άτομα και την πρώτη μέρα είχαμε αρκετή αποχή. Φανταστείτε ότι στα γραπτά ειμασταν 70 άτομα. Την επόμενη μέρα στο ΓΝΑ εμφανίστηκαν μόνο τα 60 και από αυτά έκαναν πολλές φορές επανεξέταση... Στα αθλήματα ήμασταν περίπου 50 άτομα σύνολο και από αυτά κόπηκαν κάπου στα 5 άτομα (στο μίλι) . Στην τελική ήμασταν 10 κορίτσια και τα υπόλοιπα ήταν αγόρια. Επομένως δεν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω ότι κόβουν κορίτσια γτ δημιουργούν προβλήματα στο στράτευμα. Υπήρχαν άτομα που άξιζαν να περάσουν και άτομα τα οποία χάρη του βύσματος πέρασαν, ελαφρά τη καρδία, και άλλοι δεν πέρασαν αθλήματα αλλά θα εμφανιστούν στην κατάταξη.
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Euaggelia123mcs έγραψε: Δευ Νοέμ 20, 2023 1:01 pm Πάντως σε εμάς (στο γκρουπ 6) ήμασταν κάπου 82 άτομα και την πρώτη μέρα είχαμε αρκετή αποχή. Φανταστείτε ότι στα γραπτά ειμασταν 70 άτομα. Την επόμενη μέρα στο ΓΝΑ εμφανίστηκαν μόνο τα 60 και από αυτά έκαναν πολλές φορές επανεξέταση... Στα αθλήματα ήμασταν περίπου 50 άτομα σύνολο και από αυτά κόπηκαν κάπου στα 5 άτομα (στο μίλι) . Στην τελική ήμασταν 10 κορίτσια και τα υπόλοιπα ήταν αγόρια. Επομένως δεν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω ότι κόβουν κορίτσια γτ δημιουργούν προβλήματα στο στράτευμα. Υπήρχαν άτομα που άξιζαν να περάσουν και άτομα τα οποία χάρη του βύσματος πέρασαν, ελαφρά τη καρδία, και άλλοι δεν πέρασαν αθλήματα αλλά θα εμφανιστούν στην κατάταξη.
Αν διάβασες καλά και δεν βιαζοσουν είπα στους άλλους κλάδους ότι οι επιτροπές είχαν εντολή από ψηλά να κόψουν κοπέλες γιατί δημιουργούσαν πρόβλημα στο στράτευμα και το έχουν επιβεβαιώσει στελέχη αυτό δεν είναι κάτι που λέω εγώ είναι η πραγματικότητα απλά στο ΠΝ δεν έγινε αυτό τόσο πολύ γιατί δεν μαζεύουν άτομα, μάλλον δεν έχεις μάθει τι έγινε σε άλλες επιτροπές όπως Θεσσαλονίκη, Έβρο κτλ.
User1234

Δημοσίευση από User1234 »

Εγώ έδωσα στην Ξάνθη και από τα 20 κορίτσια ήμουν η μοναδικη που πέρασε εκείνη την ημέρα. Την προηγούμενη από τις 17 δεν πέρασε καμια.
Άντρες δεν έκοψαν πάντως. Μόνο 2-3 ολες τις ημέρες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες