Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
giannaros25

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από giannaros25 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:20 am
Giannaros25 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 1:35 am Αυτό που έχετε άποψη ειδικά οι κοπέλες για το τι πρέπει να γίνει στις ένοπλες δυνάμεις που δεν έχετε περάσει καν έξω από ένα στρατόπεδο πόσο μάλλον να μπείτε μέσα να δουλέψετε να δείτε τι γλύκα προσέξτε μην πέσετε απότομα από τα σύννεφα και ζητάτε μετά πώς μπορώ να φύγω χωρίς να γίνω ι3. Καλά μας έλεγαν στην Θεσσαλονίκη ότι θέλουν να κόψουν τις κοπέλες γιατί δημιουργούν πρόβλημα στο στράτευμα πόσο δίκαιο τον δίνω!

Σαφως ομως δεν ειναι ολες οι κοπελες ετσι ειμαστε και καποιες που κανουμε για 10 αντρες. Εγω που ειχα την αντιπαραθεση πανω με την κοπελα ειμαι επισης κοπελα και με ειδικοτητα μαλιστα οχι τοσο "μαχιμη"... Αλλα για τα αθληματα επηξα 1 χρονο προπονηση κι ας τα εβγαζα λογω οτι ειμαι αθλητικη... Για να ανεβασω μορια επισης... Ωστοσο με αυτες τις αποψεις που συνηθως κοπελες επικαλουντε περι ελαστικοτητας των αθληματων, κατι που εγω ας πουμε ουδεποτε θα ζητουσα θα προτιμουσα να κοπω και να μην μιλησω... Ναι λογικο ειναι να δημιουργειται ενα "τσουβαλιασμα" ολων των γυναικων ετσι... Κι οταν πας για πκε και ακους τοσες πολλες να μην ξερουν ουτε τι ειδικοτητα δηλωσαν, ενδιαφερον 0, ειρωνια στους γιατρους + οτι στα αθληματα θελουν με μιση ελξη να περασουν και να κανουν αντι μιλι μια στροφη...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ; ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΜΙΛΙ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 7 20 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΑΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

giannaros25 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 12:58 pm
Giannaros25 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 1:35 am Αυτό που έχετε άποψη ειδικά οι κοπέλες για το τι πρέπει να γίνει στις ένοπλες δυνάμεις που δεν έχετε περάσει καν έξω από ένα στρατόπεδο πόσο μάλλον να μπείτε μέσα να δουλέψετε να δείτε τι γλύκα προσέξτε μην πέσετε απότομα από τα σύννεφα και ζητάτε μετά πώς μπορώ να φύγω χωρίς να γίνω ι3. Καλά μας έλεγαν στην Θεσσαλονίκη ότι θέλουν να κόψουν τις κοπέλες γιατί δημιουργούν πρόβλημα στο στράτευμα πόσο δίκαιο τον δίνω!

Σαφως ομως δεν ειναι ολες οι κοπελες ετσι ειμαστε και καποιες που κανουμε για 10 αντρες. Εγω που ειχα την αντιπαραθεση πανω με την κοπελα ειμαι επισης κοπελα και με ειδικοτητα μαλιστα οχι τοσο "μαχιμη"... Αλλα για τα αθληματα επηξα 1 χρονο προπονηση κι ας τα εβγαζα λογω οτι ειμαι αθλητικη... Για να ανεβασω μορια επισης... Ωστοσο με αυτες τις αποψεις που συνηθως κοπελες επικαλουντε περι ελαστικοτητας των αθληματων, κατι που εγω ας πουμε ουδεποτε θα ζητουσα θα προτιμουσα να κοπω και να μην μιλησω... Ναι λογικο ειναι να δημιουργειται ενα "τσουβαλιασμα" ολων των γυναικων ετσι... Κι οταν πας για πκε και ακους τοσες πολλες να μην ξερουν ουτε τι ειδικοτητα δηλωσαν, ενδιαφερον 0, ειρωνια στους γιατρους + οτι στα αθληματα θελουν με μιση ελξη να περασουν και να κανουν αντι μιλι μια στροφη...
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΟΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ; ΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΜΙΛΙ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 7 20 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΑΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αγαπητε δεν καταλαβες και τσιλαρε λιγο... Δεν τσουβαλιαζουμε ολες τις γυναικες επειδη καποιες ειναι κουκουρουκου... Ανεβασα μορια με προυπηρεσια κι εξτρα πτυχια οχι σαφως με τις αριστες επιδοσεις μου στα αθληματα που κι αυτες με κοπο απεκτησα. Προσωπικα εχω γνωση και που παω κι ειχα 1 χρονο να το σκεφτω και να ψαχτω διοτι στην προηγουμενη ημουν επιλαχουσα οποτε για να προσπαθω παλι με περισσοτερο ζηλο ισως θελω παρα πολυ να ενταχθω στις ενοπλες δυναμεις. Καλη σου συνεχεια και μεθε να μην βαζεις στο ιδιο τσουβαλι ατομα που δεν γνωριζεις τι εχουν περασει για να επιτυχουν ως εδω
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Πρόσεξε θα γυρίσει καμία και θα σου πει ότι αυτό είναι αδικία προς της γυναίκες ενώ αντίθετα οι άντρες έχουν δεχτεί την περισσότερη αδικία στο στράτευμα ειδικά στο ναυτικό τα καράβια είναι άδεια γιατί πολλές έμεναν επίτηδες έγκυες για να γλιτώσουν το καράβι, όσες θέλουν να μπουν με αυτό το σκεπτικό στης Ένοπλες Δυνάμεις καλά κάναν οι επιτροπές και της έκοψαν.
Επισκέπτης

John2000 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 3:08 pm

Πρόσεξε θα γυρίσει καμία και θα σου πει ότι αυτό είναι αδικία προς της γυναίκες ενώ αντίθετα οι άντρες έχουν δεχτεί την περισσότερη αδικία στο στράτευμα ειδικά στο ναυτικό τα καράβια είναι άδεια γιατί πολλές έμεναν επίτηδες έγκυες για να γλιτώσουν το καράβι, όσες θέλουν να μπουν με αυτό το σκεπτικό στης Ένοπλες Δυνάμεις καλά κάναν οι επιτροπές και της έκοψαν.

Δεν με ενδιαφερει εχω μαθει να λεω την γνωμη μου. Αλλωστε τσουζει η αληθεια
kosta56

Δημοσίευση από kosta56 »

Επειδή βλέπω πολλά περί των αθλημάτων ένα έχω να πω:
Οσοι διαβάσατε την προκυρηξη είδατε και τα αθλήματα. Απο 1 Αυγούστου έως Νοέμβριο είναι 3 μήνες. Είχατε αρκετό χρόνο να προετοιμαστείτε άλλωστε πρέπει να υπάρχουν κ τα όρια κ όχι να υπάρχουν εξαιρέσεις. Το 1μιλι για κάποιον που προετοιμάστηκε ήταν εύκολο να το βγάζει στο χρόνο. Τώρα αν πιστεύατε θα πάτε να δώσετε κ θα σας χάιδευαν είστε γελασμένοι. Μάλλον λάθος κλάδο διαλέξατε να ασχοληθείτε. Και όσο για τις ειδικές δυνάμεις όσοι δήλωσαν κ κόπηκαν στα αθλήματα άμα σας επέλεγαν να καταταχθείτε θα φευγάτε από την 3η μέρα γιατί θα τρώγατε πολύ μανίκι.
Επισκέπτης

kosta56 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 7:35 pm Επειδή βλέπω πολλά περί των αθλημάτων ένα έχω να πω:
Οσοι διαβάσατε την προκυρηξη είδατε και τα αθλήματα. Απο 1 Αυγούστου έως Νοέμβριο είναι 3 μήνες. Είχατε αρκετό χρόνο να προετοιμαστείτε άλλωστε πρέπει να υπάρχουν κ τα όρια κ όχι να υπάρχουν εξαιρέσεις. Το 1μιλι για κάποιον που προετοιμάστηκε ήταν εύκολο να το βγάζει στο χρόνο. Τώρα αν πιστεύατε θα πάτε να δώσετε κ θα σας χάιδευαν είστε γελασμένοι. Μάλλον λάθος κλάδο διαλέξατε να ασχοληθείτε. Και όσο για τις ειδικές δυνάμεις όσοι δήλωσαν κ κόπηκαν στα αθλήματα άμα σας επέλεγαν να καταταχθείτε θα φευγάτε από την 3η μέρα γιατί θα τρώγατε πολύ μανίκι.

Οπως τα λες. Αλλιως θα ταν αδικο για μας που τα δουλεψαμε. Υπαρχουμε και γυναικες που τα δουλεψαμε και τα βγαζουμε ανετα τα αθληματα χωρις δουλεια τιποτα δεν γινεται
Kosta5

Δημοσίευση από Kosta5 »

Είμαι σχεδόν μέρα παρά μέρα στο γήπεδο κ τα κάνω δοκιμές.
Μέχρι και 1 λεπτό κάτω από τα όρια. Χωρις δουλειά δεν γίνεται τίποτα. Καλή επιτυχία σε όσους προσπάθησαν με την αξία τους.
Επισκέπτης

Kosta5 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 7:51 pm Είμαι σχεδόν μέρα παρά μέρα στο γήπεδο κ τα κάνω δοκιμές.
Μέχρι και 1 λεπτό κάτω από τα όρια. Χωρις δουλειά δεν γίνεται τίποτα. Καλή επιτυχία σε όσους προσπάθησαν με την αξία τους.
Καλη επιτυχια και να μπουν οσοι ιδρωσαν και δουλεψαν γι αυτο... Οπως τα λες ακριβως... Μια απο τα ιδια κι εγω καθε μερα γηπεδα και πανω απο 2 μιλια τρεξιμο την ημερα
Επισκέπτης

Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά αν μπείτε αρχίζετε κ ξεχυλωνετε δένοντας τον γάιδαρο πού λένε. Βλεπουμε ένστολους με πολλά κιλά παραπάνω. Εικονα που προκαλεί σχόλια. Η γυμναστική δεν είναι μόνο για να μπούμε πρέπει να γίνει βίωμα κ συνήθεια.
Giorgosd3827
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Εποπ

Δημοσίευση από Giorgosd3827 »

Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:24 pm Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά αν μπείτε αρχίζετε κ ξεχυλωνετε δένοντας τον γάιδαρο πού λένε. Βλεπουμε ένστολους με πολλά κιλά παραπάνω. Εικονα που προκαλεί σχόλια. Η γυμναστική δεν είναι μόνο για να μπούμε πρέπει να γίνει βίωμα κ συνήθεια.

Καποιοι ειμαστε ηδη αθλητες δεν περιμεναμε εσενα να μας μαθεις το ευ ζην
Επισκέπτης

Δεν το είπα για όλους αλλά εσύ θα είσαι εξαίρεση κ ειδικά τώρα πού είσαι μικρός σε ηλικία. Αργοτερα θέλει να κρατήσεις τίς ισορροπίες που στο εύχομαι.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:11 pm Δεν το είπα για όλους αλλά εσύ θα είσαι εξαίρεση κ ειδικά τώρα πού είσαι μικρός σε ηλικία. Αργοτερα θέλει να κρατήσεις τίς ισορροπίες που στο εύχομαι.
Γυναικα ειμαι και παρα πολυ συνειδητοποιημενη και μετρημενη σε καθε μου βημα κυριως στο να ενταχθω στις ενοπλες δυναμεις. Ισως εχω περισσοτερες γνωσεις κι απο ανδρες τουλαχιστον στο θεμα της προκυρηξης μιας κι αφιερωθηκα σε αυτο ενα χρονο. Και οσο για το ευ ζην το τηρω εδω και χρονια στην ζωη μου οποτε θα το κρατησω και μετεπειτα.
Επισκέπτης

Re: Εποπ

Giorgosd3827 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 8:44 pm Ενδιαφέρομαι να δουλέψω ως επαγγελματίας οπλίτης στον στρατό αεροπορίας έχω βύσμα αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιο σώμα στρατού να καταταγω κατά πόσο θα μου ήταν χρήσιμο το απολυτήριο ΕΔ για κάποια θέση Εποπ στον στρατό ξηράς ;
Αρχικα μαθε τα βασικα και μετα επανερχεσε. Μπορει να σε ενημερωσει και το βυσμα σου
Επισκέπτης

Μακάρι να κρατήσεις τίς απόψεις αυτές γιατί από ότι καταλαβαίνω είσαι χαμηλών τόνων κ κοιτάς την ουσία κ όχι τα εφέ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες