Νόμιζα δεν θα τα δω
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)
Ναι θα φάνε καράβι και αυτές σίγουρα για κάποια χρόνια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 25
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Θα φάνε για λίγο αλλά όχι τόσο όπως κάποιες άλλες ειδικότητες που έχουν στόλο 20+ χρόνια όπως τ. Μηχ, ηλεκτρολόγοι, αρμενιστές, σηματωροί κτλπ
Σίγουρα θα υπάρξει έξοδος και όχι μία φορά, γιατί και οι εκπαιδευτές και λοιπά στελέχη των εκπαιδευτικών Κέντρων, δικαιούνται άδεια εορτών, μην ανησυχείς.
Styga
Όταν μιλάμε για καράβι από τις 365 μέρες πόσες έχει περίπου άσχετο με τις παραπάνω ειδικότητεςJohn2000 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 7:33 pmΘα φάνε για λίγο αλλά όχι τόσο όπως κάποιες άλλες ειδικότητες που έχουν στόλο 20+ χρόνια όπως τ. Μηχ, ηλεκτρολόγοι, αρμενιστές, σηματωροί κτλπ
Στις 240 σίγουρα! Είμαι ήδη μέσα από πέρυσι καλή δύναμη κι γερά νεύρα
Σε ευχαριστώ για την σοβαρή απάντηση!Eleonora έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 7:37 pmΣίγουρα θα υπάρξει έξοδος και όχι μία φορά, γιατί και οι εκπαιδευτές και λοιπά στελέχη των εκπαιδευτικών Κέντρων, δικαιούνται άδεια εορτών, μην ανησυχείς.
Για διαβάστε τι παίζει με παραιτήσεις στο ΠΝ https://www.militaire.gr/?post_type=post&p=306707
Εδώ ρε παιδιά στη περιοχή μου έγιναν 30 αιτήσεις για ΠΝ (στο στρατό και στην αεροπορία έγιναν 85 και 90κατι αντίστοιχα) και για ΠΚΕ παρουσιάστηκαμε για ΠΝ μόλις 4 και ο ένας κόπηκε κιόλας. Πιστεύω δεν θα συμπληρώσει καν τους 430 ή αν το κάνει θα αλλάξει τις θέσεις όπως πέρυσι (πχ θα μειώσει τους ην και θα πάρει έξτρα βοηθούς φαρμακείου παράδειγμα)
Στις πκε που έδωσα με το γκρουπ μου ήμασταν 80-90 άτομα και τα 4 ήταν για ναυτικό και τα 2 κόπηκανΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 7:07 pm Εδώ ρε παιδιά στη περιοχή μου έγιναν 30 αιτήσεις για ΠΝ (στο στρατό και στην αεροπορία έγιναν 85 και 90κατι αντίστοιχα) και για ΠΚΕ παρουσιάστηκαμε για ΠΝ μόλις 4 και ο ένας κόπηκε κιόλας. Πιστεύω δεν θα συμπληρώσει καν τους 430 ή αν το κάνει θα αλλάξει τις θέσεις όπως πέρυσι (πχ θα μειώσει τους ην και θα πάρει έξτρα βοηθούς φαρμακείου παράδειγμα)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 25
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Bulldawg έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 7:57 pmΣτις πκε που έδωσα με το γκρουπ μου ήμασταν 80-90 άτομα και τα 4 ήταν για ναυτικό και τα 2 κόπηκανΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 13, 2023 7:07 pm Εδώ ρε παιδιά στη περιοχή μου έγιναν 30 αιτήσεις για ΠΝ (στο στρατό και στην αεροπορία έγιναν 85 και 90κατι αντίστοιχα) και για ΠΚΕ παρουσιάστηκαμε για ΠΝ μόλις 4 και ο ένας κόπηκε κιόλας. Πιστεύω δεν θα συμπληρώσει καν τους 430 ή αν το κάνει θα αλλάξει τις θέσεις όπως πέρυσι (πχ θα μειώσει τους ην και θα πάρει έξτρα βοηθούς φαρμακείου παράδειγμα)
Από ποια περιοχή ρε φίλε; Αν επιτρέπεται.
Ειδικότητες η/ν τις θέλουν έχουν ελλείψεις οπότε δε θα μειώσουν από η/Ν μόνο από υποομάδες μπορούν να κόψουν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης